Kıymayı kavurun tavada dolaba koyun. Yarın yufkayı yayıp fırına atarsınız. O sırada keki çarparsınız ama tabi alır zaman. Patatesleri bugun haşlayıp soysanız yarın doğraması kalır. Yada sabah çok erken uyanıp yapın derim. Mesela sabah 6 da börek kek pişse mezeler çok sürmezslm kizlar yarin misafirlerim gelecek caya gunduzden oglanin doktor randevusu var. bugunden kiymali borek, peynirli milfoy cubugu hazirlayip pisirmek uzere dolaba koymayi
Kek, patates salatasi, havuc tarator, kisir veya mercimek koftesi, mor lahana mezesi yapmayi dusunuyorum.
Bi gun sonraya bunlarda bozulma olur mu? Tesekkurler saygilar
Sanırım kısır ya da mercimek köftesi yapacak. Hangisi olur diye sormuşKarışmak gibi olmasında.. kısır, mercimek köftesi, patates salatası bunların 3 ü aynı anda olmasa daha iyi olur sanki
3 üde aynı türden değil mi? bende çok anlamam ama şuan öyle geldi.
Sanırım kısır ya da mercimek köftesi yapacak. Hangisi olur diye sormuş
Ay menü çok güzel. Ben de yapsam mı kalkıp acababöreği peynirli yaparsınız, 1 gün dolapta bekletilince daha güzel oluyor, patates salatası için patatesi haşlayıp malzemelerini koymazsınız. Makarna salatasını tavsiye ederim, kuru nane ve az sarımsakla böreğin yanına çok yakışıyor , onu da haşlarsınız önceden . Kek e bişey olmuyor portakal sulu cevizli tarçınlı kışın süper . Bide 1 gün önceden yapılıyor zaten etimekten profiterol yada bisküviden pasta ..muz, hindistan cevizi ,çikolata sosuyla zenginleştirilmiş ...Acıktım
Karışmak gibi olmasında.. kısır, mercimek köftesi, patates salatası bunların 3 ü aynı anda olmasa daha iyi olur sanki
3 üde aynı türden değil mi? bende çok anlamam ama şuan öyle geldi.
ben bunları yapmıştım arkadaşlarıma en son hepsi bayıldıAy menü çok güzel. Ben de yapsam mı kalkıp acaba
kısır yapsaÇok açıktım şimdi şuan
ben bunları yapmıştım arkadaşlarıma en son hepsi bayıldı
Konu sahibine misafirliğe gidesim geldi siz bunları yaparken ben çocuğa bakarımAy menü çok güzel. Ben de yapsam mı kalkıp acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?