Misafir nasıl reddedilir

Çok iyi yapmissiniz bu da alinacak hic bir sey yok. İnsanlar neden anlamak istemiyor bu durumu bilmiyorum. Benim de esimin akrabalari iftara gelelim demisler, esim benim asla kabul etmeyecegimi bildigi icin cevabini vermis. Nasil boyle bir sey teklif ederler bilmiyorum, disari ciktiginizda kiyafetimizi ya havalandiriyoruz ya yikuyoruz, kendimiz dogru banyoya. O kadar insani nasil agirlayacaksin ki, buyrun oturun giysilerinizle mi diyeceksin, elinizi yuzunuzu yikayin mi diyeceksin, saka gibi yaa.. bugun komsu kapiya geldi kavgaya, sosyal mesafe sifir, bir de diyor ki gel yarin bizim evde tadilat gerektiren bir sey var bak bakalim olur mu. Sanki biz gunlerce keyfimizden cikmiyoruz zevk icin evde kaliyoruz.

Annemler kendileri izole .eşimin ailesi habire eve gelme atakları yapıyorlar ..yok yok diye ben harap oldum onlar olmadı ..bayramdan sonra geliriz ..illa illaaaa..ben de sagolun kabul edemeyecegım dedım .ve eşim de benim hasta oldugum kanaatine vardı ..sebep Corona degıl ben tabıki..
hiç üzülmeyin..bahcede durup hiç mi eve girmeyecekler ..3 çocuk..
Üzülmeyin..

Benim eşim koah. Ben de benzer sorunlar yaşıyorum insanlarla. Kimisi anlayışlı karşılıyor. Kimisi de küstü. Küssen küssün.Onlar sizin annenizden daha mı kıymetli? onlar alınmasın gücenmesin diye anneniz ölüm riskine mi girsin? Kibarca açıklayın durumunuzu. Eğer o kadar düşüncesiz, anlayışsız ve bencil iseler o zaman bırakın alınsınlar.

Asla ayıp etmemişsiniz gayet güzel cevap vermişsiniz.Keşke insanlar kendileri düşünse yasak kalkınca herşey normale dönmeyecek maalesef tehlike azda olsa devam ediyor.

Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Yoo neden ayıp olsun. Bu hikayede tek bir ayıp var, onların düşüncesizliği.

Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Tabi ki kabul etmeyecektiniz. Alınmış olması da isabet olmuş. Bir daha rahatsız etmez en azından. Düşüncesiz!!!

Bu dönemde biz markete korkarak giderken insanlar nasıl geziyor aklım almiyor
Siz en iyisini yapmışsınız birileri birkaç saat iyi vakit geçirdim diye anneyi riske atmak olmazdi

Salgının ilk çıktığı zamanlar,öyle vaka sayısı filan baya baya az arkadaşım aradı size gelmek istiyoruz diye. Direk canım biz bu dönemde kimseyle görüşmüyoruz dedim. Nasıl yani ciddi misin filan dedi bi afalladı ama kimse kusura bakmasın teklif edende hata. Ben hamileyim,küçük çocuğum var milletin düşünmesi gerekirken ben kıracak mıyım diye düşünemem. Onlar düşünsün ayıp mı ettik diye. Annenize bişey olsa iki gün üzülüp hayatlarına devam ederler. Ne gerek var alınırsa alınsın böyle insanlara gerek yok zaten.

Çok iyi ettiniz kimde ne hastalık var bilebilir misiniz sakın vicdan azabı çekmeyin keşke herkes böyle olsa bu illet bir an önce biterdi şimdi 🥰

Back
X