Misafir nasıl reddedilir

Çok iyi yapıyorsunuz. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza .Annem var diye iki maske şeklinde dışarı çıkıp temel ihtiyaçlarını alıp hemen dönüyorum ben de.
Tsk ederim, cok iyi yapiyorsunuz,
Umursamayin kimseyi ,sagliginiza bakin

Ben anneme gitmiyorm torununa hasret kaldi bu millet niye böyle rahat ya akrabasına bahçede oturmaya 3 çocuk alinip gidiliyor. Siz konu sahibi hiiiicccc umursamayn derim alınsın boşverin alınmalıda zaten yoksa başka türlü anlamayacak bunlar.

Ben anneme gitmiyorm torununa hasret kaldi bu millet niye böyle rahat ya akrabasına bahçede oturmaya 3 çocuk alinip gidiliyor. Siz konu sahibi hiiiicccc umursamayn derim alınsın boşverin alınmalıda zaten yoksa başka türlü anlamayacak bunlar.
Dört aydır ne ablamı ne de yeğenleri mi görebiliyorum ben de. Evet çok zormuş ayrılık ama sağlıklı olsunlar yeter diyorum. Bence de kabalık olarak görmemem lazım bu tip şeyleri

Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
3 küçük çocuğu var zaten onların çıkması yasak. Annenizin okadar hastalığı varken zaten doğru olanı yaptınız. Alınanda alınsın. Onların ihmali yüzünden Allah korusun annenize bişey olsa.

Kalp tansiyon ve kanser gecmisi diyorsunuz. Az buz bir durum degil. Gelmeyi teklif eden utansin, siz elbette annenizi riske atamazsiniz.

Bu dönem Geçsin beklerim dedim elbette.Gelicem diyene gelme demek zormuş hele ki hatrı varsa
Ben genelde dik konuştuğum için bana pek uzak gelmiyor. Ama eminim sizin için zor olmalı. Lakin kimse annenizden daha önemli kıymetli olamaz. Anneniz için de böyle birşey yaptığınızı düşünerek içinizi ferah tutun. 🙏🏻

Koronada gelmeyin demeyeceksin de ne zaman diyeceksin.
Harika bir bahanen var işte.
'cok isterim ama annem risk grubunda. Şu olaylar azalsın, ben de size misafirlige gelmek isterim' deyin.
Benim annem koronasiz zamanında bile canı istemezse "gelme" diyor:) çok düşünmeyin,en fazla alınır gücenir. Ki böyle haklı olayda sana gönül koyan defolsun ötede küssün:)

annemin bi lafı vardır küsen yatağını ayrı sersin ayrı kaptan yesin, diye. küserse küssün. içinizden birine bir şey olursa cenazeye gelip fatiha okumasından iyidir.

Çok güzel reddetmişsiniz bence küsersede az ötede küssün böyle insanlar.
Doğal seçilimi bunları gördükçe iyice desteklemek geliyor içimden 🤲

Anneniz sağlığını kaybettiğinden artık hiç bir şeyin önemi kalmayacak. Ne komşular ne akrabalar ne tripleri. Bir tek bunu düşünün.

Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Boyle vurdumduymaz insanlar yuzunden bitmiyor hala virus bide alinganlik yaparlar Cokta tin kimse alinmasin diyede diken ustunde yasanmazki..

Cildiricam ya bu insanlardaki rahatlığa. .
Ev gezmesi nedir hele hele birde evde rahatsızlığı olan biri varken.. Kendi ayipları sizin kafaya takmaniz gereken bir durum yok..
Benim gorumcemin eşi sağlıkçı ve surekli kayınvalidemdeler ve geziyolar. Hamileyim 1 tane de cocuğim var kadın tutturdu gelinde gelin. Bi cinnet geçirmeye az kaldi..Aĺlah insanı kafasi çalışanlarla karsilaştirsin.

Annemle evim 10 dakika bile yok annemi 3 aydır yüzyüze görmemiştim ki 2 gün öncesi ağzımda maskeyle sosyal mesafeye dikkat ederek 3-4 dakika sadece. Birinin kırılması bence çok da önemli değil hatta kendi düşüncesizliği umursamazlığı karşısındaki insanı gerçekten sevmeyişine bağlıyorum. İnsan sevdiği önemsediği kişiye zarar gelme ihtimalini düşünerek özlese burnunda tütse bile gitmek istemez

Back
X