Bende herkesle samimi oluyum gelsinlee gitsinler sevmem. Sevmedigim insan evime gelse surat asamam güzel karşılarım. Sevdiğim insanlara gelince kıvamında gelip gitmeyi severimValalhi ben yillardir calisiyorum evimde yatili misafir sevmem istemem. Disarda gorusmeyi tercih ederim.birinci dereceden akrabalar disinda da evimde kimseyi pek agirlamayi sevmem.bu konuda babamdan cok cektij dugunlere gider milletin koluna girer bizi arar yemek hazirlayib diye emrivaki cok yapti.yillarca onu cektik.ama evlenmeden son bes sene onu yola soktum getirdigi misafirlere surat asa asa babami akillandirdim Allahtan esimde benim gibi pek sevmez.tabi onun ailesinden bizim misafirlere zman kalmiyo orasida ayrida
Bazıları insan sevmiyor insan..Hiç üzerine alınma.Pek de önemli bir dert değil ama bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Binadan komşumun arkadaşına Bebek görmeye gittik arkadaşım tek gitmeyim yanımda arkadaş ol dedi bir gün öncesinden haber verdi bu kişiye. Bende 1 2 defa komsumda denk geldim. Özellikle 40cikmadan gitmeyelim dedim bebek 2aylik olunca gidelim ddm. Neyse kadına yük olmayalım diye bir tepsi tatlı yaptim. Arkadaşıma da söyledim hazırlık yapmasın biz biseyler götürelim diye. Yine tekrardan kıyafet yerine bir miktar ücret veriyim ihtiyacını alır dedim. Asıl konuya geliyorum bu kişinin evine yiyip içmeye gitmedik tanışıp sohbet amaçlı gittim. Kadın pek hoş güler yüzlü davranmadi çayı zor koydu onumuze , sürekli gelen giden oluyor bıktım gibisinden konuştu. Sohbet arasında Arkadasi aradı eyvah yine mi misafir geliyor diye yüzünü buruşturdu. Bu durumu lohusaligina verdim yada tüm bebekli annenlere misafir ağır mi geliyor? Benim çocuğum olmadığı için anlamayabilirim. Bu arada misafirlik konusunda, bende habersiz misafiri pek haz etmem öncesinden haber verilirse elimden geldiğince hazırlık yaparım. Sevmedigim biri bile gelse güzel güler yüzlü agirlamya çalışırım. Özellikle sıkılmasnlar diye süreklili konu açarım. Kimi anneler çocuklarını çok salıyor kirsalar dokseler sesini çıkarmıyor , yinede tatlı tatlı uyarıyorum. İlla insanlarla sıkı fiki olmama gerek yok evime gelen kişiler sayılıdir fakat gelen kisileride güler yyzlu ağırlarim. Sizle nasılsınız peki evinize gelen kişilere misafir sevmediginizi hissettirirmisiniz
Ben kucağıma çocuk olmadim. Yeni doğan bebeklerden korkuyorum incinir nazar olur diye. Kendisi zorla kucağıma verdi hatta.misafir çok severim ama ilk dogum yaptigimda bende boyleydim cunku cocuga grip falan bulasacak diye cok korkuyordum malum kış aylari onun sıkıntisida budur bence
yorulmuştur ozaman geldiniz madem 5 dk tutunda kolum dinlensin ic gudusuBen kucağıma çocuk olmadim. Yeni doğan bebeklerden korkuyorum incinir nazar olur diye. Kendisi zorla kucağıma verdi hatta.
Zahmete sokucak hazırlık yaptirmadik. Çocuğa da arkadaşım baktı ben korktuğum için elime alamadım. Konuşmaya çalışıyordu ama samimi bulamadım nedenseyorulmuştur ozaman geldiniz madem 5 dk tutunda kolum dinlensin ic gudusu
Benim eşim babası bile evine gelse sohbet muhabbet etmez. İnsan sevmiyor. İnsan seçiyor. Erkek kardeşimin yoluna ölüyor sohbet muhabbet. Geçen komşum eşi geldi öncesinden tembihledim.bak sohbet et diye tamam dedi ağzını bıçak açmadı. Ben o kişiyi sevmesem bile rol amaçlı dahi olsa sohbetimi ederim. Sıkılmasnlar diye de güler yüzlü karşılarım. En sevmedigim habersiz misafir.Ben 2 senedir evliyim. Tıpkı sizin gibi davranırım. Benim eşim başlarda arkadaşlarıyla dışarda gezdiğimizde evimiz sahile yakın oldugu için e hadi bizde de bi kahve içelim die cok kez eve davet etti. Her zaman evin toplu düzenli olmuyor haliyle ortada çamaşır serili oluyor falan. Gelme de diemio sun. Herkes den once girer odaya falan bakardım. 2 senenin sonunda daha yeni alıştırdım eve benden izinsiz ailesi dahi olsa gelmemeli aranıp hiç yoksa bir yarım saat oncesi den haberli gelinmeli die. Başta idrak edemedi inat etti falan. Belki hamileyim die de şimdi bilmiyorum kimseye gel demiyor. Bunların haricinde misafiri cok severim hazırlıgımu yaparım güzelce dediğiniz gibi guleryüzle karşılarım. İkinci sıkıntı cocuklu aileler. Kimse gık demio cocuguna. Bu durumu da sevmiyorum. Elleme de yani tamam anlamıyor evet cocuk ama ilgi odagını degistir demi. Az insan cok huzur o yüzden.
siz zahmete sokmasanizda o yorgundurQ
Zahmete sokucak hazırlık yaptirmadik. Çocuğa da arkadaşım baktı ben korktuğum için elime alamadım. Konuşmaya çalışıyordu ama samimi bulamadım nedense
Evet evet bende oyleyim. Eşimde oyle konuşur her telden konu acar.Benim eşim babası bile evine gelse sohbet muhabbet etmez. İnsan sevmiyor. İnsan seçiyor. Erkek kardeşimin yoluna ölüyor sohbet muhabbet. Geçen komşum eşi geldi öncesinden tembihledim.bak sohbet et diye tamam dedi ağzını bıçak açmadı. Ben o kişiyi sevmesem bile rol amaçlı dahi olsa sohbetimi ederim. Sıkılmasnlar diye de güler yüzlü karşılarım. En sevmedigim habersiz misafir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?