Misafir sever misiniz?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
misafirin her türlüsünü haberli ya da habersiz gelen misafirleri ağırlamayı sever misiniz?
Biz Türk milleti olarak çok misafirperveriz bende misafir severim
ama çalıştığım için ev işi yaparken çatkapı gelen bazı misafirleri pek istemiyorum
çünkü bazıları hem evine misafir oluyor hem de senin ev halini hoş karşılanıyor

ben misafirim severım amamisafir gelınce ole oturup ayaga hizmet beklemesın olelerine sinir oluyorum.

biraz fazla kuralcı bi insan olduğum için haberli misafir severim...
ben planlı olmayı seviyorum hergün her saat için bi planım vardır
bu belki o saatlerde sadece evde olmak ama işte o zmn misafir geldiğinde bu planım bozulmuş oluyor bende bozuluyorm o zmn...
bu kafayla daha çok üzülcem ben ama elimde değil napimm

valla misafiri bazen severim oda haber verilirse önceden bi iki gün öncesinden
çat kapı gelince vede çocuklarıyla ilgilenmeyince sinir oluyorum vede
yüzüme yansıyo sinirim patlıcak gibi oluyorum
genelde habersiz gelindiğinden sevmiyorum açıkçası
artık kimse gelmiyo surat yapıyom diye

aynen kendimi gördüm yazdıklarını okuyunca...
hergun benimde planım bellidir. onun dısına cıkıldıgında benide bir sinir kaplar.
misafirin haberlisi makbuldür benim içinde..
ama cok severim ağırlamayı yemek,pasta börek pişirmeyi...:smiley-cool:

Habersiz misafiri asla sevmem.
Bir de kalabalık misafiri sevmem.
Bizim burda bi geliyolar 15-20 kişi bir sürü de çocuk.
O zaman ne misafirden bir şey anlıyorum ne günümden.
Çocuklarla ilgilenmeyen anne babalar olunca çıldırıyorum.
Ama Çok kalabalık olmadığı sürece misafir ağırlamaktan keyif alıyorum

Habersiz misafir sevmem, şehir hayatında olmuyor ki ne o öyle çat kapı.Çok yakın arkadaşlarım gelirler tabii o ayrı onlar misafir değil zaten.

Yatılı misafir sevmem,maşallah eşimin arkadaşları bekarlıkta alışmışlar,karısını çocuğunu kapan gelip bizde kalıyor(du).Hatta kendi abla ve akrabaları benimle aynı şehirdeyken..Üstelik eşleri ayaklarını uzatıp kitap okurken ben ortalıkta dolaşmak zorunda kaldım bir kaç kez.Eeeee eşin hatırı da bir yere kadar,bir yerden sonra beyni bulanıyor insanın,gözünü kan bürüyor:roflol:
Artık haberli ve yatısız geliyorlar,istemezlerse de ısrar etmiyorum.Yoksa günübirlik misafir için bu kadar stres olmuyorum,hatta gelsinler sanırım -tatlicadiarzu-

sevmemkaydirigubbakcemile3sevmiyorum çünki kendi çevremle bağlarım zorla koparıldığından eşimin çevresinden başka muhatabım kalmadığından misafir davet etmiyorum e tabi gelenede git denmiyo mecburen ağırlıyorum klava:

o günkü ruh halime bağlı.ama genelde severim kalabalığı.eee tabi bide gelene bağlı

habersiz gelen misafiri hiç sevmem

yatılı gelen misafirde de bikaç günden sonra canım sıkılmaya başlar :kedi:

haberli gelsin, ona göre hazırlığımı yapayım isterim

kalabalıktan hoşlanmam genelde

Habersiz misafirden nefret ederim. Son 10 yılda 1-2 defa dışında da habersiz misafirimiz gel(e)memiştir :jeyyar:

Bir de eve gelip de orada şu var burada bu diyecek tiplerle ilişki kurmayız (annem de ben de) diğer gelenler de bizim sevdiğimiz ve bizi görmeye gelen insanlar olduğundan sorun olmaz. :1closedeyes: Gittiğim bir evde, masada 10 çeşit yemek, her yer bal dök yala ama ev sahibi yorgunluktan ölüyor, ya da stres olmuş ne yapayım. Varsın yerler toz içinde olsun ama arkadaşım mutlu olsun benle sohbet etsin:1closedeyes:

çok çocuklu ve çocuğuyla ilgilenmeyen annelerin oluştuğu kalabalık
grupları hiç sevemem:bbo:
onun dışında kafa dengi kişiler,ailemden anlaştığım kişiler ,arkadaşlarım başımın tacıdır....ama çok kalabalık olmıycak insanın ne konuştuğu bile anlaşılmıyor çok kalabalıkda....benneyaptımki

Hiç sevmem...
Hele ki büyüklerin evime gelip oturmasından nefret ederim..
Amaç ne yani hiç anlamam..:dilcikar:
He ama kendi arkadaşlarımın gelmesini çok severim.. Geceyarısına kadar dedikodu yapmayı,ağlamayı,gülmeyi pek severim..hihoyyyt
Habersiz konusuna ise,isterlerlerse haber vermeden gelebilirler,ben birini beklemediğim sürece kapıyı açmadığım için geri dönmek zorunda kalacak yine kendileridir. Benim için farketmez..zemuszemus

habersiz misafiri hiç sevmem, hatta kapıyı açtığıma bin pişman olurum desem yeridir :roflol: ama haber verip gelsinler, türlü çeşitli hazırlıklar yaparım, severim yani zemuszemus

herkes gibi habersizden bende nefret ederim..
bide demezlermi hazırlık yapmayın diye haber vermedik..iyice deli olurum..
ah annem seneleeerce misafir ağırladı çoğuda habersiz....
ben dayanamazdım..onun yüzünü çok yumuşak görüyorlar

habersiz misafiri sevmem gerçi hiç olmadı habersiz misafirim zaten kısıtlı sayıda olduğundan
öyle canım istemedikçe konuya komşuya da kapı açmam kafa dengim olmayanla görüşmem
habersiz gelen olursa sanırım ona da kapıyı açmam çok yakınım olmadıkça tabi
çoluk çocuk kalabalık günleri de sevmem
analar yer içer ev sahibi hizmetçi gibi koşturur çocuklar kırar döker kimse gık demez
öyle misafirlik mi olur evsahibine mi gidion keyif çatıp sinir zıplatmaya mı belli değil
gözleriyle seni evini eşyalarını yiyen herbişeyi kafasına kaydeden misafiri de sevmem
hımm bir de çocuklarının yaptıklarına kör sağır kalan
evdeki eşyalar oyuncakmış gibi oynamasına seyirci kalan misafirlere de ayrıca uyuz olurum
geçen gün bulaşık makinamı boydan boya çizmiş misafirin çocukları çıkmıyor da sinir oldum
aile fertleri dışında alakasız yatılı misafirlere de açık değilim kendim de gitmem yatılı zaten
deniz var ayağına evini otel yerine koyan yazları evini ayak yolu yapan misaifirlere hele hiç gelemem
yazın sıcakta kendi ailem de olsa misafir kabul etmem normal sıcak değil çünkü buralar
bütün yazdıklarıma bakılınca misafir sevmem gibi görünse de aslında adam gibi misafirliğini bilen baş tacımdır yakışır derecede ağırlarım hakkıyla severim de

habersiz gelen geldiğinde çocuğuyla ilgilenmeyen evimdeki eşyalara müdahalede bulunan onu oraya koysaydın daha iyi olurdu gibi hatta abartıp yerini değiştirmeye kalkan bi defasında eltim yapmaya kalkmıştı kalabalık misafirden hiç ama hiç hoşlanmam gelmesinler kardeşim zaten kalabalık ortamda tansiyonum düşüyo ben alışmışım sessizliğe çekemem valla kimseyi sanırım bu durumda ben misafir sevmiyorum istisnalar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…