Misafir sever misiniz?

Yatılı gelmeye kalkanı hiç sevmem. :roflol:
Laale'nin dediği gibi yaşı büyük olup da gelip çörekleneni hiç sevmem.Her şeyin bir adabı var.Misafir dediğin kalcaksa da azcık kalır gider.lmaz:

Son düzenleme:
Severim desem yalan olur.

Hele yatılı misafirleri hiç istemem.
Çocuğun tüm düzenini bozuyorlar,sonra düzeltmek kaldıkları sürenin 3 katını alıyor.

yatılı misafir eğer yakın bir arkadaşımsa severim..habersiz misafirlerden nefret ederim..çocuklarıyla ilgilenmeyen misafirleri boğazlamak isterim...ev düzenime karışan misafiri pataklarım...ben böyleyim.. zemuszemus

severim gelsinler yediriyim içiriyim çok severim(ama haberli gelicek habersiz misafiri sevmem)

ben de severim ama haberli gelmesi şartıyla.habersiz gelen misafiri sevmem,bir iki saat önce hbr vermesin,bir kaç gün önce vermeli.planlı ve kuralcı biri olduğum için,beni bilen bilir zaten o şekilde davranır.ben de bir yere gideceğim zaman bu şekilde davranırım.kimseyi bekletmeyi ve kendim de beklemeyi sevmemmm

demek ki hemen hemen hepimiz habersiz gelen misafiri sevmiyoruz
birde çocuklarıyla ilgilenmeyenleri tek ben böyle düşünmüyormuşum
bende acaba misafir sevmiyor muyum dedim içim rahatladı valla:teytey:

Misafirlerden hiç hoşanmam.:1rolleyes:
(Ne zaman gidecek len bunlar deyip iç geçiririm)
Ama arkadaşlarım başka tabi.
Bi de rol yapmayı hiç sevmem
ve odamdan çıkıp sahte gülücüklerle
onlara hoş geldiniz demek ayrı bir sorun benim için..
rol yapmamak için birileri geldiğinde onlarla
karşılaşmamak için
özen gösteririmnaniknanik

Haberli, habersiz, çocuklu, çocuksuz, yatılı, yatısız, kalabalık veya tek, yani her ne halde olursa olsun misafire bayılırım. Evime misafir gelince inanın kalbim pır pır atar. Ben çok seviyorum, hele yatılı masifiri daha çok seviyorum. Evimde misafir olunca sanki daha huzurlu olurum.

evim temiz olunca misafir ağırlamayı seviyorum.habersizde olsa olur hiç farketmez..yatıya da gelen olur yemeğe de kahveye de..

Habersiz misafiri sevmem.
Eşyalarımı ve etrafı karıştıran misafiri sevmem.
Çocuğuna sahip çıkmayan misafiri sevmem.
Eşyaları oyuncak sanan misafiri sevmem.
Yatılı misafiri sevmem.
Bebeğimi kucağına illla da almak isteyen, ağlamasına rağmen hemde, öyle kişileri sevmem.Yavrucum yabancılıyor işte ne ısrar ediyon!!!
ayağına hizmet bekleyen misafiri sevmem.Benim birde bebeğim var, hatırlasınlar yani!!!
Haberli gelen, misafirliğin işkence yapmak değil keyifli bir zaman geçirmek ve paylaşım olduğunu bilen, misafir olduğunun farkında olan insanlara ise kapım sonuna kadar açık.Hele bebeğim olduğundan sonra geç vakte kadar kalmzasa da pek memnun olurum.Çocuğun uyku saati şaşıyor.

aynen canım yaa
birde gelen her kişiyle tek tek nasılsınız iyiyim siz nasılsınız muhabbetinden nefret ediyorum yalmaz:

Vahhh vahhh, misafir evin bereketidir derler ama gördüğüm kadarıyla pek sevilmiyor misafirler. Vallahi üzüldüm yorumları okuyunca.

[COLOR="Black"

Habersiz gelen, evi durup durup süzen,çocuğuyla ilgilenmeyen misafirleri sevmem.

haber verdikten sonra bende çok severim zaten haber verene kadar ben kendim arar daver ederim buyursun gelsin kim isterse..ama bi de şöyle tip misafir var 1gelio 2gelio 3gelio eee geliosan sana da çağırıcaksın kısacası hep geleyim diyenleri sevmem:umursamaz: ne ben geleyim ne sen gel o zaman enayimiimmirmirmirmir

Severim..

Çalıştığım için gündüz misafirim olamıyor doğal olarak..

Bunun haricinde akşamları için:Zamanlı olursa sevinirim, zamanlı olsun habersiz olması çok fazla rahatsız etmez..Tabii haberli olması tercih sebebidir..
Çünkü rahatıma düşkünümdür, yeri gelir erken yatarım, yeri gelir, TV karşısında keyif yaparız..Bu durumda rahatımın bozulması pek hoşuma gitmez..

Yani gecenin bir vakti ''biz geldik sürprrriiizzzzzzzzz'' diyen kişiye de , surat ifadem şöyle olur sanıırm..kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Vahhh vahhh, misafir evin bereketidir derler ama gördüğüm kadarıyla pek sevilmiyor misafirler. Vallahi üzüldüm yorumları okuyunca.

Katılmamak elde değil..CADIARZU

Misafir sevmemek, nerdeyse övünülecek birşeymiş gibi yazılmaya başlanmış..

Cık Cık cık..lmaz:

Çat kapı olmadığı sürece misafir sevilmez mi yav?vereliniortak:içelim:

eskiden de varmış düşüncesiz misafirler ama belki de şimdi eskisi gibi misafirlik çok sık ol(a)madığından insanların da pratiği azalmış (bazılarının tabii ki) nerede nasıl davranacaklarını bilemez olmuş bazıları...

Misafirliğe geldiği evde çocuğuna bakmayan, çocuğun eline aldıklarını tv ekranına fırlatmasına ya da elindekilerle mobilyaları çizmesine, ekran gibi çizilecek yerlere vurmasına gıkını çıkarmayan, evin bilgisayarını çocuğun oyuncağı gibi gören (ardından bozulan klavye, mouse vb) misafirler bereketini fazlasıyla kaçırıyor evin. Habersiz gelindiğinde ise önlem almak imkansız oluyor. :1no2:

birde bazı misafirler vardır gelip oturur sen odadan çıkınca çaktırmadan yerleri parmaklar, ikram ettiğin yiyecekleri beğenmediğini biraz da olsa belli eder işte ben buna sinir oluyorum çünkü bunlar benim başıma geldi
misafir benim için gelmeli evim veya ne ikram ettiğim için gelecekse hiiiiiç gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…