Haklisin öyle dememek lazım ama ınan masama anca sığıldı insanları daraltmanin da anlamı Yok ki amaOpun koklayın anannenizi yanliş anlamasina fırsat vermeyin
Ama evim küçük olduğu için demeyin yerini ben mi daraltıyordum diyebilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin öyle dememek lazım ama ınan masama anca sığıldı insanları daraltmanin da anlamı Yok ki amaOpun koklayın anannenizi yanliş anlamasina fırsat vermeyin
Ama evim küçük olduğu için demeyin yerini ben mi daraltıyordum diyebilir![]()
Olayın onunla bi alakası yok ama telefonla ortalık karıştırıyor anneannemi arıyor o da akşama annemi arıyor düşün yani sıradan bi oturma yüzünden annemi abluka altına aldilarAslında onu da cagirsaniz olurdu ama çağırmasaniz ne olur yani uzaktan karışıyor teyzeniz .onu ilgilendiren birşey değil.
Bende anneme aynen böyle dedim anneannemin bana gelmesi için sebebe gerek yok istediği zaman gelsin otursun dedim ama anneannem de alıngan kendince kusmustur.Teyzen isguzarlik yapmis. Tek aciklamasi bu.
Ananenin yeri ayri, komsunun vs ayri. Haftaya da ananeni cagirirsin oturur yer icersiniz.
Isguzarlik ondan sorulur zaten.beni kotuledi ya eline geçen fırsatı degerlendiirdiTeyzen isguzarlik yapmis. Tek aciklamasi bu.
Ananenin yeri ayri, komsunun vs ayri. Haftaya da ananeni cagirirsin oturur yer icersiniz.
çok sabırlısın ,ben şimdiye aramıştım hesabını sormak için ister tartışma çıksın ister alınsın teyze,hangi hakla ortalığı karıştırır,ananenin hiç bir şeyden haberi yokken dedikodu yaparaka kadını üzmüş resmen, sizi de zor durumda bırakmış .bence haddini bildirmek gerekiyor,ayrıca her misafir geldiğinde tüm akrabaları çağırmak zorunda değilsiniz ,akıl edemeyebilirsiniz,çok annesini düşünüyorsa değişiklik olsun diye bir kaç ay evinde misafir etsin.kendilerinin anne babalarına bir faydaları olmaz uzakta olmayı bahane ederler oradan akıl vermeye çalışırlar.Bende anneme aynen böyle dedim anneannemin bana gelmesi için sebebe gerek yok istediği zaman gelsin otursun dedim ama anneannem de alıngan kendince kusmustur.
evliyim colugum cocugum var 65 yasindaki halam eline de bir is yakismiyor diye lafimi ediyor anneme. 5 yildir evi kim ceviriyor haberdar degil galiba. bitmiyorlar. okuyunca ben de yazayim dedim.Zaten beni üzen durduk yere dedikodu yapması evim küçük o yüzden cagirmadim ama suclandim
Amaç kötülemek, anneni kötü hissettirmek sana beceriksiz yaftasini yapıştırmak eline iş yakışır yakışmaz ona ne o mu bakıyor sana evineevliyim colugum cocugum var 65 yasindaki halam eline de bir is yakismiyor diye lafimi ediyor anneme. 5 yildir evi kim ceviriyor haberdar degil galiba. bitmiyorlar. okuyunca ben de yazayim dedim.
anneannenle konus bence. anlat teyzene firsat verme.
Annem istemez aramami hadi aradım diyelim canımı sıkacak bi sürü şey söyler kendi kızına bi laf edemez kızı benden altı yedi yaş küçük bizim evimize gelen gidene müdahele eder.Bende anneme aynen senin yazdıklarını dedim madem öyle cagirsin ilgilensin gezdirsin dedim o cagiriyormus ama anneannem gitmiyormus bende içten bi şekilde cagirsa özledik dese gider dedim .onun çağırması yarım ağız ilgili gibi davraniyor beni kotuluyor.çok sabırlısın ,ben şimdiye aramıştım hesabını sormak için ister tartışma çıksın ister alınsın teyze,hangi hakla ortalığı karıştırır,ananenin hiç bir şeyden haberi yokken dedikodu yaparaka kadını üzmüş resmen, sizi de zor durumda bırakmış .bence haddini bildirmek gerekiyor,ayrıca her misafir geldiğinde tüm akrabaları çağırmak zorunda değilsiniz ,akıl edemeyebilirsiniz,çok annesini düşünüyorsa değişiklik olsun diye bir kaç ay evinde misafir etsin.kendilerinin anne babalarına bir faydaları olmaz uzakta olmayı bahane ederler oradan akıl vermeye çalışırlar.
Doğru deil tabi amaç giciklik yapmak ortalık karıştırmak çok acayip gelebilir ama teyzemi sevmiyorum bu tarz hareketleri çok fazla acayip soğudumYaptığı doğru mu? Teyzen tam yolmalık. Yaptığı ara bozmak. Ya annen ya sen haddini bildirin bence.
Valla çok iyi yapıyorsun içinden geldiği gibi davran .benteyzemin bu işgüzar davranışlarını duyunca çok soguyorum mesafe koyuyorum benim gosterebildigim tepki buBi ben miyim böyle şeylerde karşıdakine susmayıp, bozacak.Bence sende öyle yap haddini bilsin.
Bende yakında baba tarafımdan hala yenge vs alacağım misafirliğe.Ama bi yengem var kenafir gözlü , onu özellikle çağırmayacağım.Halam illaki soracak istemiyorum onu evimde diyeceğim.Gayet net bir şekilde.Kendi de laf sokmaya kalkarsa bir yerde vay haline![]()
Aslına bakarsan annemi bile çağırırken gerek var mi diye düşündüm çünkü o da iki kişi haricinde tanımıyor kimseyi aradım anne istersen gel sıkılır misin bilmiyorum dedim o da bir iki çeşit birseyler yapmış yardım ederim dedi sagolsun.olay bu yani anneannemin bi ortam olsa zaten çağırırım .ama olay bambaşka yere geldi cadı eline almış telefonu ortalığı karıştırmış allah bildiği gibi yapsinBence annen bile gereksizmiş o kitle arasında
Anneanne sana her misafir geldiğinde mi çağrılacak
Teyzenizin haddini bildirin oo taa oradan evime giren çıkanın çetelesini tutuyorsun bir daha sana sorarım kimi çağıracağımı deyin
kendi çocukları üzerinde yapamadığı için benceTeyzem çok sever bizim üzerimizde baskı kurup kotulemeyi
Evet anneannemle konuşmak daha doğru. Ayrıca ben anneannem de olsa her gelen misafir le çağırmak zorunda mıyım böyle bi zorunluluk istemiyorum geriliyorumkendi çocukları üzerinde yapamadığı için bence
yarın gidip anneannenize durum izah edin
teyze de ortalık karıştırmaya çalışmasın
Işte bunlar hep fesatlik ve boşlukNe saçma insanlar var Allahım.
Aslına bakarsan suç Annem de birazda ona o tavizi veren annem ben teyzeme karşı mesafeliyimdir.uzakta olmasina ragmen telefon açıp hal hatır sormam nedeni de bu tarz davranışları ama ablam ve annem de o mesafe yok..benimle olan ilişkisi ablamla olduğu gibi deil benim bu tarz davranislarimdan hoşlanmaz ben birşeyi doğru bildigim gibi yaparim.zamanında teyzemle karşı karşıya gelmisligimizde oldu onun bana gicigi ondan ben onu aramak istemiyorum çünkü ağzından çıkanı kulağı duymaz muhattap olup iyice sinirlerimi oynatmak istemedim.Ayrica dediğin gibi eve biri gelince tüm sülale mi gelecek ayrıca anneannem de çok girişken sevgi dolu insanlarla kolay kaynasan biri değildir hava soğuk gelse geri dönüşü bile bam sorun ama uzaktan ahkam.kesmek kolay tabiPardonda evinize çağırdığınız misafirden kime ne? Teyzen kim oluyorda senin kendi evine çağıracağın misafire karışıyor? Koskoca kadınsınız ona mı danışacaksınız misafir çağırırken? Ne münasebet karışma hakkını kendinde görüyor. Valla şaştım sabrınıza. Çok yüz vermişsiniz teyzenize. Ben olsam ev benim istediğimi çağırırım istediğimi çağırmam kimse de karışamaz sen kendi işine bak derdim. Böyle ortalık karıştırmaya çalışan teyzeye böyle cevap verilir. Ayrıca her misafir olduğunda cümbür cemaat tüm sülaleyi çağırmanıza gerek yok. Böyle alıştırırsanız hep böyle istenir. Zorunlulukmuş gibi olur artık. Kim olursa olsun bunu yapmayın anneniz bile olsa. İstediğiniz zaman istediğinizi çağırın.