• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ve Çocukları

oğlum oturmaya başladığı andan itibaren mutfak masasından başka yerde yemiyor
biberon hariç
4 aylıktan itibaren odasında tek yatıyor ve kesinlik başka odaya oyuncak taşımıyoruz kendi odasında çekmeceleri boşaltıyor yatagını bozuyor ama odadan çıkınca sakin oluyor
her şeye ağlamasına fırsat vermıyorum evet daha 12 aylık ama biliyor her şeyi ağlayarak almaya çalıştığı şeyi bir daha vermiyorum
düştüğünde kontrol ediyorum ama
panik yapmıyorum
nazlanmıyor durduk yere ağlamıyor bir şeye hayır dediğimde yuzunu asıp gözleri dolu dolu bırakıyor
içim acıyor tabi ama ileride herkesin rahatı için bazı sınırları bilmeli
misafirlikte bir seyi ellemeden once gözüme bakıyor ha ne yapıyorum yanına gidiyorum biraz baktırıp cici bu oğlum diyip merakını gıderıp yerine koyuyorum kimse bizim için eşyalarının yerini değiştirsin istemiyorum
tabi kimisine göre kötü anneyim neyse saygılar

yaramaz çocuk sevilir mi katlanıyoruz sadece ayıp olmasın kırılmasınlar diye.
ben eskiden hiç dayanamazdım ama artık birazcık dayanabiliyorum.
zaten onlara bir şey diyemiyorum ki ben ne çocuğa ne annesine kendimi yiyip bitiriyorum sinirden.
bence çocukları çok sevenler dışında herkes böyle aslında.

biberon hariç
4 aylıktan itibaren odasında tek yatıyor ve kesinlik başka odaya oyuncak taşımıyoruz kendi odasında çekmeceleri boşaltıyor yatagını bozuyor ama odadan çıkınca sakin oluyor
her şeye ağlamasına fırsat vermıyorum evet daha 12 aylık ama biliyor her şeyi ağlayarak almaya çalıştığı şeyi bir daha vermiyorum
panik yapmıyorum
nazlanmıyor durduk yere ağlamıyor bir şeye hayır dediğimde yuzunu asıp gözleri dolu dolu bırakıyor
misafirlikte bir seyi ellemeden once gözüme bakıyor ha ne yapıyorum yanına gidiyorum biraz baktırıp cici bu oğlum diyip merakını gıderıp yerine koyuyorum kimse bizim için eşyalarının yerini değiştirsin istemiyorum

kötü anneler grubuna kaydınız alınmıştır :27:

kötü anneler grubuna kaydınız alınmıştır :KK53:
geçen bir yere giitk ev sahibi adam hayret etti evleri biraz süslüydu adam dayıtsın dedikçe ben izin vermedim oğlan düşünce baktım ağlamıyor yerimden kalkmadm adam panikten bembeyaz kesildi ve dediki biz çocuklarımıza banyo yaptırdıktan sonra yanlarında hızlı geçmezdik üşürler diye dedi
ha sonuç benim oğlum 8 aydır hastalanmıyor onların cocukları devamlı hasta davamlı bir yerleri ağrıyor

taam işte özgürlükçü anne o:KK53:

yeni akım bu.yalnız bu tip kadınların çocukları kendi evlerini dağıtsa yapma demedim mi sanağğğ diye coşarlar :KK45:
yok bu çocuk değil adam gibi tuttu herkesin içinde seninde memeler ne büyükmüş dedi eşimin patronu fln vardı
annesi gülnce güç aldı babası da kızdı annesıne çocugu alıp ortamı terk etti neymış kımsenın ıçınde kızılmazmıs
ve o çocuk anneden güç alıyor eğer baba kızıyorsa anne ne olursa olsun çocuga destek çıkmamalı

geçen bir yere giitk ev sahibi adam hayret etti evleri biraz süslüydu adam dayıtsın dedikçe ben izin vermedim oğlan düşünce baktım ağlamıyor yerimden kalkmadm adam panikten bembeyaz kesildi ve dediki biz çocuklarımıza banyo yaptırdıktan sonra yanlarında hızlı geçmezdik üşürler diye dedi
ha sonuç benim oğlum 8 aydır hastalanmıyor onların cocukları devamlı hasta davamlı bir yerleri ağrıyor

bu disiplini oturtmak için mükemmel ya da diktatör olmaya gerek yok üstelik.. sadece çocuğa aynen sizin de yaptığınız gibi doğduğu günden itibaren sınırlarını öğretmek gerekiyor.. dikkat etmek ile üzerine titremek arasında fark var.. göz ucuyla takip ederiz ama her düştüğünde biz kaldırdığımızda bu sefer "anneeğğğğ" diye ciyak ciyak ağlayan çocuklar oluyorlar.. doğru yoldasın Vega, aynen devam et.. bunun meyvesini okula başladığı an almaya başlayacaksın :)

yok bu çocuk değil adam gibi tuttu herkesin içinde seninde memeler ne büyükmüş dedi eşimin patronu fln vardı
annesi gülnce güç aldı babası da kızdı annesıne çocugu alıp ortamı terk etti neymış kımsenın ıçınde kızılmazmıs
ve o çocuk anneden güç alıyor eğer baba kızıyorsa anne ne olursa olsun çocuga destek çıkmamalı
tövbe yav bu ne :))

anne-baba tutarlı olmalı evet ama bizde bu yok maalesef.

ıy bıbısı niyi kızıyısın çıcığı der anneler hemen

bu disiplini oturtmak için mükemmel ya da diktatör olmaya gerek yok üstelik.. sadece çocuğa aynen sizin de yaptığınız gibi doğduğu günden itibaren sınırlarını öğretmek gerekiyor.. dikkat etmek ile üzerine titremek arasında fark var.. göz ucuyla takip ederiz ama her düştüğünde biz kaldırdığımızda bu sefer "anneeğğğğ" diye ciyak ciyak ağlayan çocuklar oluyorlar.. doğru yoldasın Vega, aynen devam et.. bunun meyvesini okula başladığı an almaya başlayacaksın :)
inşallah aslında biz de çocuk o anlamaz diye bir olay yok bal gibi de anlar işte bunu anlatamıyorum

Kız konuyu okudum aynı ben çocuklardan haz etmiyor bende böyleyim diye kızcağıza hak veriyordum ki senin cevabını gördüm sabah sabah koptum bu fotoğraf bu rumuz adı ne böyle Allah iyiliğini versin e mi ? :KK53::KK53::KK53:

Hahaha ayyy bende senin mesajına güldüm kıız ne bileyim öyle değişik olsun diye yaptım :cool:

Cocuklarin evi talan etmesine,analarinin mal gibi susup oturmasina tahammul edebilen kadinlari ayakta alkisliyorum ve gercekten takdir ediyorum
Ben beceremiyorum ne yazik ki
Misafir deyince tuylerim diken diken oluyor hele cocuklu misafirlerden sonra kirilan dokuleni toplamaktan evi temizlemekten hepten nefret ediyorum

biberon hariç
panik yapmıyorum
Bunlari not alacagim,bebisim olacak ben de uygularim gayet mantikli fikirleriniz var tebrikler

Her şey annede bitiyor, herkes çocuğuna dur demesini bilecek. Benim hiçbir samimiyetim olmayan bir misafirim geldi evime ilk gelişiydi. Benim misafirlerim için aldığım çelik çay tepsimi koydu çocuğun önüne, bi de metal kaşık verdi çocuk vurdu da vurdu çizikler içinde şu an tepsim. Sinir oldum

Her şey annede bitiyor, herkes çocuğuna dur demesini bilecek. Benim hiçbir samimiyetim olmayan bir misafirim geldi evime ilk gelişiydi. Benim misafirlerim için aldığım çelik çay tepsimi koydu çocuğun önüne, bi de metal kaşık verdi çocuk vurdu da vurdu çizikler içinde şu an tepsim. Sinir oldum
keşke çay tepsim çizilseydi de cam kapmala bu dolabım kırılmasaydı koltuğum kesilmeseydi tentürduyot dokulmeseydi halılarıma sonrada o anası olacak kadın sen de ne kötü annesin demeseydi

Ben takılmam öyle şeylere
Sadece çocuğu her yanı kırıp dökse de oralı olmayan kaıdnlara ayar olurum, kırdığı şeyden değil ya ayağına batsa ? Ne ilgisiz anne derim
Onun dışında dikkat ettiği halde çocuğu yaramazsa bana batmaz

Amin insallah canim:stop:
valla odasını ne kadar erken ayırısan o kadar iyi kimseyi dinleme gündüz zaten devamlı birlikte olacaksınız yataklar ayrıyken anne kokusu alırlarmiş miş miş da köpek yahu bunlar uyurken ev yansa yanık kokusu almam

Back
X