- 12 Ocak 2021
- 33
- 21
- 3
- Konu Sahibi AmberLight
-
Tamam, size gelmem.Kuşum var, ağzımdan yemek yiyor, o kadar iç içeyiz ve pis değil. Tiksinilecek hayvan hiç değil. Sizin gibi biri bana misafir gelse bir daha çağırmazdım. Korkabilirsiniz, kafesine koyalım mı d,yebilirasiniz ama kuşumdan tiksinen evime giremez bir daha.
Korkmak degil benimkisi. Köpege kediye dur desen, anlayip duruyor ama kus öyle degil. Ucuyor, kafana konuyor filan. Hoslanmiyorum, tedirgin oluyorum. Otururken ucmasi o kadar rahatsiz edici degil ama sofrada yemek görünce bi tiksindim. Icimden gelmedi bisey yemek.Annemin muhabet kuslari vardi zamaninda ve kafesin cevresine yemlerinu felan dagatiyorlardi. Acik sofra oldugu yerde kusu bende cikartmazdim. Asil onlar ayip etmis. Misafirin korkuyorsa veya istemedigini belirtiyorsa yan odaya al. Kedilerimiz oldugu zaman annemin bir arkadasi cok korkardi. O gelse hep yan odaya alip oturma odasina birakmazdik. Hayvanlari cok severim. Ama korkan insanlar cok
Ne kadar gereksiz bir yorum. Sanirim KK‘nin kurallarini okumadiniz.Kuşlar da sana bayiliyordu.
Kuslari sevmiyormus
Dunyanin en zararsiz canlisini sevemeyecek bir kalbe sahipsin. Bence sen ilk once bunu dert edin..
Korkarsin anlarim da, sevmemek..
Harika bir yorumKuşlar da sana bayiliyordu.
Kuslari sevmiyormus
Dunyanin en zararsiz canlisini sevemeyecek bir kalbe sahipsin. Bence sen ilk once bunu dert edin..
Korkarsin anlarim da, sevmemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?