- 11 Mart 2013
- 33.557
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.752
- 798
- 32
- Konu Sahibi Zeynep feray
Ne kadarda pişer acaba merak ettimKısık ateste pısıreceksın bı daha dudukluye yanasmazsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarda pişer acaba merak ettimKısık ateste pısıreceksın bı daha dudukluye yanasmazsın.
Çok garip bisey söylemedimCevremde dudukluyle pısırenı ne gordum ne duymustum. Tencerede guvecte pısıren cevremde fazlasıyla var.
Fasulye cınsıne gore degısır ama geceden ıslanmıs fasulye kısık ateste 1 saatı bulur pısmesı. Gecebılır de bazen.Ne kadarda pişer acaba merak ettim
Valla guvec icin vakit yok tin tin onu mu bekliycem :)Çok garip bisey söylemedim
bu kadar şasirmaniza gerek yok yani
Birçok kadın evet düdüklüde pisiriyor
Neyse siz guvecinizle yapın tamam
Anladım çok teşekkür ediyorumFasulye cınsıne gore degısır ama geceden ıslanmıs fasulye kısık ateste 1 saatı bulur pısmesı. Gecebılır de bazen.
Benim gibisin hahaValla guvec icin vakit yok tin tin onu mu bekliycem :)
Ben bi gun oncedende islatmam.. bugun karar veririm haslarim sonrada suzup yemegi koyarim..
1 saat mi? Ben 10 dk hasliom, 15 dk filanda yemegi koyunca pisiriom en fazla yarim saatFasulye cınsıne gore degısır ama geceden ıslanmıs fasulye kısık ateste 1 saatı bulur pısmesı. Gecebılır de bazen.
Aynen canım bende öyle yaparımValla guvec icin vakit yok tin tin onu mu bekliycem :)
Ben bi gun oncedende islatmam.. bugun karar veririm haslarim sonrada suzup yemegi koyarim..
Kuru fasulyeyi tavuklu yapabilirsin bence,baget alıp daha uyguna gelir,yada bazı yerlerde parçalanmış yemeklik tavuk oluyor oda olur,10 kişi için 2 bardak pirinç az olur,bence 4 bardak yap derim,gün menüsü tarzında yaparsan elinde ki yağ yetmez,o yüzden yemek tarzıda olur niye olmasın,etimek tatlısı yerine bisküvili pastada olur,hem şeker koymazsın 1 paket süt ile 1 paket puding yeter bimden alırsın ucuza,krem şantiye vs gerek kalmaz.Kitap yazicam dedim ya
Kuru fasulye yapicam yarim kilo bimden kusbasi 15 tl yarisini kullanirim geri kalaniyla kalan gunleri geciririz insallah
Yanina sade 2 bardak pirinc pilavi sonrasina gene biraz pilavim kalir
Tavuk nasil alsam uygun olur sade tavuk patates patates 3 tl tavuk konusunda fikre ihtiyacım var
Ayran 3 kg luk yogurt alirim bimden 10 tl yarisini kullanirim geri kalanini gelecek gunlerde insallah
Etimek 1 tane var 1 paket daha alirim 3 tl 2 bardak seker eritirim uzerine 1 bardakda krenaya annem dedi su kat biraz icine sutun 2 paket sut yeter o zaman 5 tl 2 tl lik hindistan cevizi kremsanti 4 tl
Cayi da indirim varmis sokta galiba dogus cay 6 tl filandi ondan alirim oda vitti evde cunku
Siz sag ben selamet once ayran yaninda yemek tursu cikaririm bide sonra cay yaninda etimek insallah boyle olur ha bide 5 tl lik ekmek alirim
Durun toplim = 60 gibi bizey oldu galiba 5 gun evde ve elde kalanlarla gecinsem allah buyuk misafir bereketiyle gelir gelen teyzeyi cok seviyorum dili kuranda bi kuran okur evimde şenlenir bereketlenir misss :)
Guvec tadi olmaz tabii hani o toprak kokusu ama.. gayet guzel oluyo.. kivamida sana kslmis.. kivamli olsun dersen az su koyarsin.. sulu olsun dersen biraz fazla koyarsin suyuAynen canım bende öyle yaparım
gayet te kaymak gibi olurherkes beyenir
Akşama yapıyim ben en iyisi canım istedi valla yanında turşuyla oh mis
. Biskuvi tatlisi nasilKuru fasulyeyi tavuklu yapabilirsin bence,baget alıp daha uyguna gelir,yada bazı yerlerde parçalanmış yemeklik tavuk oluyor oda olur,10 kişi için 2 bardak pirinç az olur,bence 4 bardak yap derim,gün menüsü tarzında yaparsan elinde ki yağ yetmez,o yüzden yemek tarzıda olur niye olmasın,etimek tatlısı yerine bisküvili pastada olur,hem şeker koymazsın 1 paket süt ile 1 paket puding yeter bimden alırsın ucuza,krem şantiye vs gerek kalmaz.
Her insanın sıkıntılı anı olur bugünlerde geçer elbette.
Puding pişir sütle,bir tepsinin üzerine önce bisküvi diz,sonra puding dök düzle,sonra tekrar bir kat bisküvi puding böyle devam et elinde ki puding bisküvi bitinceye kadar :) yaş pasta gibi olur,şerbete vs gerek kalmaZ.. Biskuvi tatlisi nasil
10 kisi icin ne kadar puding lazimPuding pişir sütle,bir tepsinin üzerine önce bisküvi diz,sonra puding dök düzle,sonra tekrar bir kat bisküvi puding böyle devam et elinde ki puding bisküvi bitinceye kadar :) yaş pasta gibi olur,şerbete vs gerek kalmaZ.
Çikolatalı yaparsın evde yapınca 2 günde bitiyor 4 kişi :) biraz küçük kesersin yeter 1 tepsi diye düşünüyorum yemeğin arkasına zaten tıkar insanı fazla yenmez.10 kisi icin ne kadar puding lazim
Sana patatesli yiyecek onerdim diye benimle dalga geçildi patates tarlası var heralde 10 patates 7 TL ! Dediler :)Yemek olmali bende oyle dusundum daha bereketlidi var mi diye sordum ama gercekten uzuldum yorunlara
Daha bi derdim var demem halime sukur en azindan kimseye yargisiz infaz vermiyorum
Sadece tavuk patates dememin nedeeni iki yemek gibi gorunsun zaten pilav tavuk pisecek patates alayom yanina 3 tl lik ikinci gibi olsun
Tavugun firinlik nesi ucuz but baget pahali galiba
10 kişinin 5 i cocukmuymusGelenlerin 4 u 5 i cocuk korkarim baget yapsam fazla fazla istesinler az gelince cimri desinlerfirin tavugu cok istemezler bageti ama isiriyorlar yarisi uzerrinde kenara atip yeni aliyorlar bnmkinden biliyorum
3 paket sanki tabi ona birde süt lazım10 kisi icin ne kadar puding lazim