- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo sadece paranoyak olma yolunda ilerliyorum sanırım.Bişeyden mi şüpheleniyorsun ki, önemli boyutta çinko eksikliği olabilir mi sende? Üşenme iki dakikada kızılayda yaptır aklında ne testi varsa, demir, çinko, tsh vs..
Böbreğini yoracak bişeye hiç gerek yok zaten. Doğal yolla takviyeye çalış olmadı 1 ay daha beklesin çinko.
Yoo sadece paranoyak olma yolunda ilerliyorum sanırım.
Yıllardır kendimi potansiyel romatizma hastası adayı olarak görürdüm yıllardır eklem ağrılarından dolayı, testlerde romatizma faktörü çıkmadı D vit eksikliği çıktı. Sen dediğin zaman baktım da demir ve çinko eksikliği de yaparmış.
Uygun bir zamanda baktıracağım da şimdi doğal yoldan almaya çalışıyorum.
süzme mercimek çorbası,fırında tavuk patates Yada köfte patates,pirinç pilavı,bir çeşit zeytinyağlı( fasulye,bamya,börülce,barbunya,yaprak sarma yada biber dolması gibi) bir çeşit börek tepsi böreği gibi tatlıyıda hazır alabilirsin.Semizotlu salata ve patlıcan salatası.arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, henüz 1 aylık evliyim akşama ilk misafirim gelecek çaya, acaba ne yapmalıyım önerisi olan yardım edebilir mi acaba?