- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.450
- 33
- 35
- Konu Sahibi Druk Elephant
-
Gelenin kım olduguna gore degısır kurulmalarSelam hatunlar iyi bayramlarBayram dolayısıyla şehir dışından yatılı misafirim geldi. Misafir hanfendi çekirdek çitliyor yerlere dökülüyor arada eğilip almıyor, sürahiye damacandan su doldurdu bayag bi taştı su damacann altındaki havlu göl oldu aaa altında havlu varmış dedi oturdu, kalktım havlu değiştirip sildim. Sonra oturduğu yerden kalkmıyor benden su faln istiyor böyle böyle bi kaç bişy daha var acayip kuruldum ben ya. Normal mi bunlar yoksa ben insan sevmediğimden dolayı herşey bana battı mı?
Kardeşimin eşi. 2 günlüğüne geldiler tatsızlık olmasn tadımız kaçmasın diye sustum ama şiştim yani.Misafirde misafirliğini bilse keşke...
İnsanı evine kabul ettiğine pişman ediyorlar...
Evde de böyle misin? Diye sorabilirsin bence hak etmiş.
İyide nereye kadar susabilirsizKardeşimin eşi. 2 günlüğüne geldiler tatsızlık olmasn tadımız kaçmasın diye sustum ama şiştim yani.
Kendi evimde olunca bişy demek istemedim ne bilim. Haketti aslında fazlasıyla. Kardeşimn hatrına sustum yani.İyide nereye kadar susabilirsiz
O öyle davranmayı göze alabiliyorsa sizde lafınızı tartmadan söyleyebilirsiniz bence.
Kardeşim ve eşi. 2 geceGelen kim ve ne kadar kalacak?
Hayır anormal, misafir adı üstünde siz 5 yıldızlı otel misiniz orada çalışan kişi misiniz arkasını toplayasınız. Misafiriniz özür dilese ya döküldü ben toplayım veya sana yardım edeyim dese anlarım o normal insanlık hali dökülür ama gamsızlık farklı bir boyutSelam hatunlar iyi bayramlarBayram dolayısıyla şehir dışından yatılı misafirim geldi. Misafir hanfendi çekirdek çitliyor yerlere dökülüyor arada eğilip almıyor, sürahiye damacandan su doldurdu bayag bi taştı su damacann altındaki havlu göl oldu aaa altında havlu varmış dedi oturdu, kalktım havlu değiştirip sildim. Sonra oturduğu yerden kalkmıyor benden su faln istiyor böyle böyle bi kaç bişy daha var acayip kuruldum ben ya. Normal mi bunlar yoksa ben insan sevmediğimden dolayı herşey bana battı mı?
Hatırda bi yere kadar size de yazık ama...Kendi evimde olunca bişy demek istemedim ne bilim. Haketti aslında fazlasıyla. Kardeşimn hatrına sustum yani.
Gidince aynı performansı sen de yap onlarda:)Kardeşimin eşi. 2 günlüğüne geldiler tatsızlık olmasn tadımız kaçmasın diye sustum ama şiştim yani.
Bir daha ki sefere bu tavsiyelere uyacağım :)Hatırda bi yere kadar size de yazık ama...
Tartışın demiyorum böyle tatlı tatlı şakalaşarak yada aaa siz böyle mi yapıyorsunuz kendi evinizde ben hoşlanmam rahatsız olurum gibi diyerek...
Umarım anlatabilmişimdir.
Sorma ya sabır çektim. Soğudum resmen.Ya bak çekirdek dökülür süpürgeyle sonra alınır, su dökülür havlu idare eder neyse denir ellemez. Ama yani insan başkasından su ister mi ya daha neler yaşlı mısın engelli misin denir
Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?Selam hatunlar iyi bayramlarBayram dolayısıyla şehir dışından yatılı misafirim geldi. Misafir hanfendi çekirdek çitliyor yerlere dökülüyor arada eğilip almıyor, sürahiye damacandan su doldurdu bayag bi taştı su damacann altındaki havlu göl oldu aaa altında havlu varmış dedi oturdu, kalktım havlu değiştirip sildim. Sonra oturduğu yerden kalkmıyor benden su faln istiyor böyle böyle bi kaç bişy daha var acayip kuruldum ben ya. Normal mi bunlar yoksa ben insan sevmediğimden dolayı herşey bana battı mı?
Yapmak lazım da ben yapamam ya utanırım hiç benlik hareketler değil. Soğudum zatn gider myim bilmiyorm.Gidince aynı performansı sen de yap onlarda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?