- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.450
- 33
- 35
- Konu Sahibi Druk Elephant
-
İsteyerek yapmadı tabi de dikkatte etmedi bence. Sonrasnda rahatszda olmadı okadar rahat hanfendi :)Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?
Cennet mahallesi pembe mi geldi eve
Süper bi tavsiye... bunu uygula benceGidince aynı performansı sen de yap onlarda:)
Ben ona gerekini çok güzel söylerdim de işte kardeşim var arada onun hatrına.Ay ne sabırlısınız.
Ben olsam o sürahiyi komple boşaltıp böyle daha iyi felan derdim.
Ben ona gerekini çok güzel söylerdim de işte kardeşim var arada onun hatrına.
Çok farkettiğini sanmıyorm kardeşimn. Erkekler bizim gibi değiller ki.İyide kardeşiniz görmüyormu?
Çocuk değilki idare edesin.
Ama bi de ayagina su istemiş. Yani su içecektim bardaklar nerde falan derim ben. Zaten karşıdaki mutfağına sokmak istemiyorsa ben getireyim der. Ama girmenden rahatsız değilse surdan alabilirsin der. Bir de kardeşinin eşi yani. Sürekli denk gelecekler artık. Elli kat yabancı gibi olmazsın ki. Bilmiyorum ya da bizde öyle. Bana biraz misafir bilerek yapıyor gibi geldiYani siz misafirin onune cekirdek koyduysaniz dokulup dokulmemesine bakmayacaksiniz mesala biz evde asl acekirdek ikram etmeyiz , balkon bahce varsa ancak orada ikram ederiz .her dokulen cekirdegi onun parcasini yerden almaya kalksa cekirdek yiyemez insan zaten .yere dokulen suda temiz su olunca bende dikkat etmiyorum damacananin altinda bez avrsa biraz fazla dokulsede kurur havalar sicak e dokulen suda icme suyu lis su degil .git bez al ,vileda al sil ne diye ugrasayim .
Bence siz karsi tarafi sevmediginizden takmissiniz .her hareketi batmis .
Yani bikere su istedi diyede bence fazla abartilmis bende arkadasimin evine gidince herseyi kalkip almiyorum bana su verir misin diyorum .bir su istemek bu kadar abartilmamali konu sahibi acikca esimin kardesini sevmiyorum desin kurtulsun bence.Ama bi de ayagina su istemiş. Yani su içecektim bardaklar nerde falan derim ben. Zaten karşıdaki mutfağına sokmak istemiyorsa ben getireyim der. Ama girmenden rahatsız değilse surdan alabilirsin der. Bir de kardeşinin eşi yani. Sürekli denk gelecekler artık. Elli kat yabancı gibi olmazsın ki. Bilmiyorum ya da bizde öyle. Bana biraz misafir bilerek yapıyor gibi geldi
Çok farkettiğini sanmıyorm kardeşimn. Erkekler bizim gibi değiller ki.
PekiBir su döküldü diye kendine bu kadar dert edip gelip burda konu açman normal değil. Su döküldüyse pis bişey değil kurur gider çekirdek kabuğu döküldüyse süpürür geçersin, kaldı ki gelen de kardeşinin eşi yani kırk kat yabancı değil. Ben sende son derece bir kıskançlık görüyorum yani görümcelik tasladığın için sana batmış misafirlerin. Hiç misafirperver değilsin.
Misafirperverlik başka bişey bence. Gelen kişinin hizmetlisi gibi olmak farklı bşşy. Siz suyu silmeyin ozamn laminant şişsin. Kırk kat yabancı değilse hizmetli gibi davranmıycak bana ozamn.Bir su döküldü diye kendine bu kadar dert edip gelip burda konu açman normal değil. Su döküldüyse pis bişey değil kurur gider çekirdek kabuğu döküldüyse süpürür geçersin, kaldı ki gelen de kardeşinin eşi yani kırk kat yabancı değil. Ben sende son derece bir kıskançlık görüyorum yani görümcelik tasladığın için sana batmış misafirlerin. Hiç misafirperver değilsin.
Kardeşinin eşiyse daha çok dikkat etmesi gerekir bence.Kardeşimin eşi. 2 günlüğüne geldiler tatsızlık olmasn tadımız kaçmasın diye sustum ama şiştim yani.
Misafirperverlik başka bişey bence. Gelen kişinin hizmetlisi gibi olmak farklı bşşy. Siz suyu silmeyin ozamn laminant şişsin. Kırk kat yabancı değilse hizmetli gibi davranmıycak bana ozamn.
Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?
Cennet mahallesi pembe mi geldi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?