31 yaşında galiba yada 30Kaç yaşında görümceniz?
Ne kadar kalacak?
Yalnız seyahat etti ise eli iş tutacak yaştadır.
Üç günden sonrası misafirlik değil artık ev halkı gibi takılmalı, sorumluluk almalı.
Siz de titizlenip ev sahibi pozu kesmeyin, ne yiyorsanız o, karpuz yanına peynirli sandviç mi mesela, o da onu yesin.
Nazikçe iş bölümü yapın.
Ben bulaşıkları yerleştirirken sen de bi salata yapsan canım, ya da hangisi sana daha kolay vs, deyiverin.
Eşiniz nasıl bu konularda? İş bölümüne dahil mi?
31 yaşında galiba yada 30
Ayıp falan olmaz yapma yemek falan bırak mutfakta bardak biriksin. Eli kolu yok mu 30 yaşında görümcenin. Pes artık ya onun yaptığı ayıp asıl. Eşinde işin ucundan tutsun tamam iş arıyor canı sıkkın olabilir ama evdeyken yardım etmesi lazım bunda kalp kırılacak bişey yok. Misafir de sevmem ayrıca sevmek zorunda değiliz.Kizlar selam ben antalyada oturuyorum sivastan esimin kiz kardeşi geldi. Hava zaten çok sıcak klima var ama yeterli olmuyor mutfakta vs..bunalıyorum.bir bebegim var ona ve eve anca yetiyorum.bu sıcakta misafir ağırlamak işkence gibi. İs yapmak 3 kat zor bu sıcakta.surekli duştayız. Dışarı çıkıp gelmek zor markete gitmek zır yada ben bebekli olduğum için zorlaniyorum ekstra.
Gelen misafir oturuyor ben bisey söylemesem yapmıyor. Yemek de falan gelip yardim ediyor ama bu sıcakta biz yemek vs çok yeniyoruz kendimize gore aparatif hazırlıyordum. Eşim de diyet yapıyor ben de. Ama şimdi evde biri varken olmuyor.ayip olur sonuçta. Ama ben kv nin evine gittiğimde yine ben yemek yapıyorum ,heekes odasinda takiliyor.bulasiga falan zoraki yardim .onu da çoğunlukla ben yapıyorum..
O kadar yoruldum ki.
Esimin Şuan is değişikliği nedeniyle ise başlamadı 2 aydır issız.
Maddi olarak tükendik. Bunun yanında ben bulaşık topluyorum birde.bardaklarini bile makineye koyan yok. Söylensem üzülür kalbi kırılır diye söyleyemiyorum.soylemesem sanki önlerinde eşek var yapmak zorundayım
..
Misafirligin süresi sizce kac gün olmalı eşinizin akrabası gelince nekadar kalır.nekadara tahammülünüz var.yada benim gibi değil misiniz ,,mjsfair seviyor musunuz. Butik durumdayım ya
Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hemGeçen gün aynı konuyu açmıştın. Ben de dahil birçok kişi bebekli evde aç susuz bekleme, ailenin yanına git dedi. Yokluktan evde yemek yapamıyorum yazmıştın.
Bacım evinde yemek pişmiyor, daha ne olması lazım?
Bence madem onlar evde, siz çocuğa bakın, yemek yapın evi temizleyin ben de iş arayayım diye bir teklifte bulunun.Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?