Misafir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceye yönlendirin bu siniri bence şu an tam modu yakalamışken

2 aydır işsiz abisinin evinde ne yapıyor, Allah ne verdiysr yiyin geçin, iş de buyurun ben mutfaktayım sen salonu süpür ben sildim sen toz al ben banyoyu yıkayayım sen makinayı boşalt... Bunun nesi ayıp ki?

Haklısın.. yatılı misafir insana yük.. keşke anlayışlı olup üç gün dolunca bitse misafirlik hem tadında kalsa hem kararında..
Söyle yapabilirmisin.. arkadaşlar akşam yemeği ,mutfak toplaması sizde ,ben dinlenmek istiyorum ,halsiz hissediyorum ,al halası yeğenini abinle beraber bende biraz uyuyayım...
Bunu yapabilsen devamı gelir aslında .
Yok yapamam diyorsan ekstra işleri kahve ,meyve falan onlara dokunma Esin halletsin..

Valla insanalrın yüzüne git diyemiyoruz tabi biraz anlayışlı olmalı lazım o da yok kat be kat zorluyorlar.ben niye onlarda böyle bi hizmet görmüyorum hem
Git diyemiyorsan işin ucundan tut diyeceksin yoksa bugün ablası biter yarın kv, hala, yiğen..... Hepsine gitte diyemezsin ablaya diyemiyorsan. Eşin zaten hem işsiz hem yatıyor ver ona çocuğu ablayada bulaşığı ver çekinme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…