Misafir

Duzenleme kismina yorum yapayim bari
İyi olmus gelmemesi
Yoldan gelenin misafirlikte isi ne ? Gitsin evine dusunu alsin esyasini yerlestirsin yikanacaklarini yikasin utulesin elin evinde bunlar yapilmaz
Ayrica ustunun basinin pisligi de misafir olmaya uygun degil yoldan gelen insan neticede

Ben bi yerden dönerken eve gidiyim duş alayım diye iple çekerim. Eve adım atar atmaz wc ve banyo yapmadan hiçbi şeye dokunamam. Ne biliyim tatil dönüşü o yorgunlukla zaten uygun değildi ama söylemek istemedim. Sanki ilk defa çıkıyo tatile dönüşe geçince farketmiş beni de gerdi.

Kızlaaaar gelmiyormuş mesaj attı. Şimdi uçağa biniyorum. Ama evime gidicem çok yorgunum sana gelmem pek mantıklı değil demiş. Keşke dün deseydin dedim ben de hazırlandım bekliypdum dedim :)
Adres alayım. ziyan mi olsun guzel yemekler? Biz kk ekibi olarak severek tüketiriz.

Deme öyle bilmiyo bu siteye girdiğimi ama kendi giriyosa okuduysa deşifre olmuşumdur
bileimyorum artık çok kırıdım ondan gelmiyorum bana bunu yapmayacaktın bu kadar kırıldığını bilmiyordum o kadar kek hayali kurdum yıktın hayallerimi

Herkes oyle mi oysa
Millet yoldan gelip elini yikamadan sofraya oturuyor igrenc

bileimyorum artık çok kırıdım ondan gelmiyorum bana bunu yapmayacaktın bu kadar kırıldığını bilmiyordum o kadar kek hayali kurdum yıktın hayallerimi

Ayyy bebişim ya öyle demek ister miyim ben senden bahsetmiyodum canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…