- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Aslında bende senın gıbıydı. Ama akıllandım bıraz hakedene hakettıgı kadar fazlası yokk
Hehehe foruma da sinsilik yaymaya başladım ben yaYok ben yazmadım ben akşam 5 6 gibi yazmayı düşünüyodum sen diyince. Birden kendi yazdıaynen yordum düşündüm. Şimdi bi yürüyüşe çıkayım. Sonra da gelip yemek yerim artık
Duzenleme kismina yorum yapayim barikızlar, benim bir arkadaşım var. Yakındık ama daha önce de kpnu açtım kendisiyle ilgili kalbimi çok kırdı zamanında mesafe koydum. İş dışında çok uzun zamandır görüşmüyorum. İşte de çok muhabbet etmiyorum.
Şimdi benim evim havalimanına yakın onunki bayağı uzak. Bugün öğleden sonra yurtdışından dönüyor. Uçağının tam kaçta ineceğini bilmiyorum. 4 gibi falan belki. Bana gitmeden dedi ki yurtdışından dönüşte sana geliyim pazartesi sabah işe beraber gidelim. Ben yorgun argın eve gitmiyim dedi. Ben de mutlaka gel bekliyorum işim yok dedim.
sana yemek yapıcam bişey yeme falan güzel güzel yorgunluğunu atarsın dedim en son vedalaşırken.
Şu an temizliğimi yaptım. Yemekler de hemen hemen hazır. Şimdi bu kızcağızla gittikten sonra hiç konuşmadım. Dedğim gibi yakındık artık mesafeliyiz.
Bana bugün yazması gerekmez miydi tekrardan uçağım şu saatte iniyor. Müsaitsen size doğru gelicem uygun mudur diye? Benim şu an kızın ne alemde olduğundan haberm yok. Uçağı rötar yaptı mı hangi havayoluyla geliyo kaçta gelcek. Ama yazan da ben olmak istemiyorum. Watsapta falan da online gördüm. Uygun olan nedir hanımlar :) onun sorması mı benim sormam mı sizce?
Dediğim gibi şu an çok haz ettiğim bi insan değil yeterince misafirperver şekilde çağırdım ama şimdi tekrar geliyosun dimi bak bekliyorum yazarsam gelsin diye ölüyorum bayılıyorum moduna girmek istemiyorum. Ama kaçta geleceğini de bilmem lazım.
Düzenleme: kendi haber verdi gelmiyormuş
Duzenleme kismina yorum yapayim bari
İyi olmus gelmemesi
Yoldan gelenin misafirlikte isi ne ? Gitsin evine dusunu alsin esyasini yerlestirsin yikanacaklarini yikasin utulesin elin evinde bunlar yapilmaz
Ayrica ustunun basinin pisligi de misafir olmaya uygun degil yoldan gelen insan neticede
Ohhh körün istediği bir göz Rab vermiş iki göz.Düzenleme: kendi haber verdi gelmiyormuş
Adres alayım.Kızlaaaar gelmiyormuş mesaj attı. Şimdi uçağa biniyorum. Ama evime gidicem çok yorgunum sana gelmem pek mantıklı değil demiş. Keşke dün deseydin dedim ben de hazırlandım bekliypdum dedim :)
Adres alayım.ziyan mi olsun guzel yemekler? Biz kk ekibi olarak severek tüketiriz.
Ohhh körün istediği bir göz Rab vermiş iki göz.
Şanslı günündesin galiba :)
Fazla yemek yaptıysan hazırlık boşa gitmesin bari.Sevdiğin bir arkadaş veya yakınını davet edebilirsin.
Belkide bu yazdıklarını okudu kimbilir ondan mı gelmiyo acaba tahmin ettide
bileimyorum artık çok kırıdım ondan gelmiyorumDeme öylebilmiyo bu siteye girdiğimi ama kendi giriyosa okuduysa deşifre olmuşumdur
Herkes oyle mi oysaBen bi yerden dönerken eve gidiyim duş alayım diye iple çekerim. Eve adım atar atmaz wc ve banyo yapmadan hiçbi şeye dokunamam. Ne biliyim tatil dönüşü o yorgunlukla zaten uygun değildi ama söylemek istemedim. Sanki ilk defa çıkıyo tatile dönüşe geçince farketmiş beni de gerdi.
bileimyorum artık çok kırıdım ondan gelmiyorumbana bunu yapmayacaktın bu kadar kırıldığını bilmiyordum o kadar kek hayali kurdum yıktın hayallerimi
cıkk bitti tamamen yok yok affidemem seni gayrıAyyy bebişim ya öyle demek ister miyim ben senden bahsetmiyodum canım arkadaşım
cıkk bitti tamamen yok yok affidemem seni gayrı
Ay nolur affet ben de sana kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?