• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

emri vakiden ben de hic hoslanmam, esim de bunu bilir. siz kendinizi esinize dogru ifade edememissiniz saniyorum. soyle bir durum var belki de; boyle seyler oldugunda evet, soyleniyorsunuz ancak devaminda konu - emrivakiden hoslanmadiginiz - hic dogru durust bir sekilde konusulmuyor. boylece esiniz de nasilsa iki surat yapiyor ama geciyor, seklinde dusunuyor.
kendinizi esinize ifade edin. esiniz cizgilerinizi bilsin; ayni sekilde esiniz de kendisini size ifade etsin, siz de onunkileri ogrenin. daha cok yeni her sey evliliginizde. bunlari ogrenerek kendinize duzen olusturun.

Ben gelin geldigimde napsakta rahatsiz etsek huzurlarini kacrsak,kardesimiz evlendi,hemen kendmize daha cok cekelim diye beni esime gectiler,anlatamadgm seyler var,onlar iyi niyetli degil

Es
esimi sogutmk icin okadar dengesiz konusuyormki boyle anlrda cok uzuluyorum,oda biraz beni meydana cikarsin,onceligi ben olayim,iyi bi es ama iste ,
Kurban olduğum gencsin güzelsin giyin suslen kokular sür hep dinç kal arkadaşın dediği gibi bebeginde yok yasa hayatını bitanem dediğim gibi önemli olan onların dediği değil eşinin senin hakkında ne düşündüğü biraz aklını kullan silkelen hadi yaparsın sen eşin için sizin için gerisini takma; )

emri vakiden ben de hic hoslanmam, esim de bunu bilir. siz kendinizi esinize dogru ifade edememissiniz saniyorum. soyle bir durum var belki de; boyle seyler oldugunda evet, soyleniyorsunuz ancak devaminda konu - emrivakiden hoslanmadiginiz - hic dogru durust bir sekilde konusulmuyor. boylece esiniz de nasilsa iki surat yapiyor ama geciyor, seklinde dusunuyor.
kendinizi esinize ifade edin. esiniz cizgilerinizi bilsin; ayni sekilde esiniz de kendisini size ifade etsin, siz de onunkileri ogrenin. daha cok yeni her sey evliliginizde. bunlari ogrenerek kendinize duzen olusturun.
Aynen ,biz bunlari cok konustuk,surekli sohbet ediyoruz daha dun gece konustuk,esimde bugun boyle davrannca sinirlerim bosaldi,ayni sizin anlattginiz gibiyiz normalde esimle,

Cok tesekkur ederim,biraz kafam yorgun bedenim yorgun depresyon gibi
3 aydır kimse gelmemiş evine Yanlız kalma işte depresyon belirtilerin başlamış sende
Fazla takılma söylenenlere he de geç :süslü:

Böyle devam etme yeni evlisin boş yere hayatını evliligini zindan edersin kendine

Kurban olduğum gencsin güzelsin giyin suslen kokular sür hep dinç kal arkadaşın dediği gibi bebeginde yok yasa hayatını bitanem dediğim gibi önemli olan onların dediği değil eşinin senin hakkında ne düşündüğü biraz aklını kullan silkelen hadi yaparsın sen eşin için sizin için gerisini takma; )
Cok tesekkur ederim ,esimle tartistip,rahatsz oldgumu soyleyip,baska aksma davet edicekti,ben esimle aramdaki bagdan dolayi,cok incndim kendsne,burda cogunluk anlysla karsilasada bu olayi

3 aydır kimse gelmemiş evine Yanlız kalma işte depresyon belirtilerin başlamış sende
Fazla takılma söylenenlere he de geç :süslü:

Böyle devam etme yeni evlisin boş yere hayatını evliligini zindan edersin kendine
Evimi gezdiklrnde hep agiz burun buktuler,esyalrimi kucumsediler

Basta oyleydim nisanliyken ama cok degistiler ezmeye calistlar,mesafeli olmk en iyisi

Mesafe başka şey, evine gelen misafir başka, kendini doldurma sakın buraları okuyup okuyup zararlı çıkarsın. Evine geleni ağırlamak insanlıktır, bizim örfümüzdür, eşini darda bırakırsın bu şekilde. Sen yine koy mesafeni haklısın ama ne kendinin nr de eşinin arkasından konuşturtma, benden sana abla tavsiyesi olsun belkide teyze bilemedim şimdi:)))

Mesafe başka şey, evine gelen misafir başka, kendini doldurma sakın buraları okuyup okuyup zararlı çıkarsın. Evine geleni ağırlamak insanlıktır, bizim örfümüzdür, eşini darda bırakırsın bu şekilde. Sen yine koy mesafeni haklısın ama ne kendinin nr de eşinin arkasından konuşturtma, benden sana abla tavsiyesi olsun belkide teyze bilemedim şimdi:)))
29 yasindayim,iyi niyetimden cok cektim,yoksa misafir basimin ustunde yeri var,ama sonzmnlrda sabrm cok tasti,suan hem halâ burnumun dikine gidiyorum,degistim aslnda ,belkide iyi olmk istemiyorum artik,herkes bendeki degerini gorsun istyorum,insanlra bende takmdmi hissettrmk istiyorum,anlayssiz dengesx insnlrdan biktim,psiklojim cok yiprandi

29 yasindayim,iyi niyetimden cok cektim,yoksa misafir basimin ustunde yeri var,ama sonzmnlrda sabrm cok tasti,suan hem halâ burnumun dikine gidiyorum,degistim aslnda ,belkide iyi olmk istemiyorum artik,herkes bendeki degerini gorsun istyorum,insanlra bende takmdmi hissettrmk istiyorum,anlayssiz dengesx insnlrdan biktim,psiklojim cok yiprandi

Evliliğe hoş geldin diyoruz buna, seni anlıyorum ama bu bir uyum süreci, 40 yaşındayım ben , bu aile içi işlerden çok çektim ancak şu var ki zamanla evliliğin oturana kadar biraz sabredeceksin. Sana şunu söyleyeyim ; eşinin ailesi ile ilgili asla ama asla cezalandırıcı olma, eşini hep bariyer tut onlarla ilişkilerinde yoksa ailesi birden kıymete biner. Zamanla azalacak bu ilk zamanların egemenlik savaşları, sen onlara onlarda sana alışacak, içini ferah tut insanların her lafına çok da takılma

bu yeğenler küçük mü?yoksa 20-25 yaşlarında mı?

Bi ev kurarken tatsızlık yaşamayan çok az insan vardır..Kimi insan hoşgörülüdür gördüğünü gizler kimi insan da kötü görür bunu kusar..Size de kötü gören nasip olmuş..Ama verdiğiniz tepki koyduğunuz tavır sizi 1 sene sonra daha büyük cikmaza sokabilir..Sizin takindiginiz tavır mesafe koymak değil iletişimi koparmak olmuş biraz..esinizde bir insan iyisiyle kötüsüyle onunda bir ailesi var bu tavır bi yerden sonra size döner mesafe iyidir ama fazlası size daha fazla zarar verir..misafire de gelince esiniz usülen davet etmiş onlar da kabul etmiş tartışılacak bi durum yok elinizden birlikte ne gelirse yapardınız tepkiniz fazla..

Ben sizi haklı buldum. Bunun kız tarafıyla veya erkek tarafıyla alakası yok. Burada geçenlerde kocasına sormadan eve misafir alan ve bu yüzden kavga eden uyeyede aynı şeyi söylemiştim. O ev iki kişinin evi herkes kafasına göre hareket edemez, etmemeli.

Ha, cift olarak iki tarafta cat kapı misafirden hoşlanıyordur o ayrı iki tarafta mutluysa istedikleri gibi yapabilirler. Ancak herkes hoslanmak, katlanmak zorunda degil. Evet 3 saatte evde toplanır, ikramlık ve çayda koyulur ama yapası yoksa niye yapsın? Ben modumda degilsem yapasim gelmez, misal keyfim yoksa oturup güle oynaya muhabbet edemem herkes iyi rol kesemiyor demekki.

Biz haberleşerek misafir alıyoruz ve bu şekilde hem sorun cikmiyor hemde ben geleni iyi agirlayabiliyorum, kavgada olmuyor ve bu yüzden ailemizi atmadik veya unutmadık. Abartıp, dramatize etmeyin hemen yok aileyi unutturmaya calisiyor filan.

bu kadar kasma krndini allah ne verdiyse onlerine cikarin..onlar sizden eminim guler yuz bekler cay kahve bahane ..geceyi esine dar etme bosu bosuna huzursuzluk yapma...

Ben sizi haklı buldum. Bunun kız tarafıyla veya erkek tarafıyla alakası yok. Burada geçenlerde kocasına sormadan eve misafir alan ve bu yüzden kavga eden uyeyede aynı şeyi söylemiştim. O ev iki kişinin evi herkes kafasına göre hareket edemez, etmemeli.

Ha, cift olarak iki tarafta cat kapı misafirden hoşlanıyordur o ayrı iki tarafta mutluysa istedikleri gibi yapabilirler. Ancak herkes hoslanmak, katlanmak zorunda degil. Evet 3 saatte evde toplanır, ikramlık ve çayda koyulur ama yapası yoksa niye yapsın? Ben modumda degilsem yapasim gelmez, misal keyfim yoksa oturup güle oynaya muhabbet edemem herkes iyi rol kesemiyor demekki.

Biz haberleşerek misafir alıyoruz ve bu şekilde hem sorun cikmiyor hemde ben geleni iyi agirlayabiliyorum, kavgada olmuyor ve bu yüzden ailemizi atmadik veya unutmadık. Abartıp, dramatize etmeyin hemen yok aileyi unutturmaya calisiyor filan.
Beni anladiniz gercekten,tesekkur ederim,kaynanam bana karsi cok kirici konusuyo evine inmiyorum,daha 5.gun kaynanam ben dedikodu ypmisim kizina vs.kufretmisim kendne diye bana iftira atti,kendimi savundum,kim dedi soyle bana deyince ,zamani gelnce ogrenirsin dedi,azarlayarak konusuyo surekli,esime anlatip esimi alip indim evine,kivirdi,ben orda iftiraya ugramisim,inamis hesabini sormus,esimin yannda oynadi,alakasi yok o bana baska konulrdan laf sokuyo,konuyu dagitiyo,ve uckere sen tanmzsin yok esenlrde bi kadin,yok sizin akrblrniz demis,sen demissin,ben esimi birakip eve cikincada gozlri dolmus,vs.ablasini aradi esim sordu boyle bisey duydunmu vs.ablasi belki esin konusmustr,sen benim elimde buyudun,oglum gibisin,hassaskiz ailesni bliyo vs.resmen esimi inandrmya calistlar,abla bigun gelin dedi ben dnlyrm ablsi ben davet edilmdm yere gelmm dedi daha 5 gunluguz

Back
X