Anladim ben seni de iste ne yapicam. Cok takmamaya calisNormalde boyle degildim,ama onlar hicbiseyi haketmiyo,gunahim neydi,yegeni nikahimi nasil yapcagma,nikahtn cikiyom dayi balayina gitmeyin,yasiniz gecoyo coxuk yapin herseye yorum yapiyo,ablalari esime beni geciyo daha kac gunluk gelindimn,sinirimi cok bozdular
Yanlız siz demekki ıı insanlara rastlamissiniz benim küçük bebeğim var bazen yetişemiyorum ve 4 senedir evliyim evvelimide bilirler yani bilerek gorumcem ve eşimin yigeni(benden küçükler)anı eve geldiler evimde daginikti gidip kbya herkese evi pisti demişler yani böle insanlar var onun için konu sahibi haklı hastaymista muhtemelen evinde daginikti yemekleride eksiktiWallahi konu mu bu şimdi? İyiki adamlar sizi aldı da bir ev bark sahibi oldunuz misafir istemiyorsunuz...
Çok mu sert oldu ? ama kusura bakma... Yiğen dediğin için çok da kasmana gerek yok muhtemelen yaşıtsınız veya sizden küçükler. Sevgi ve samimiyetle karşılarsanız olur biter. Benim eşimin yiğenleri gece yarısı bile ararlar sıkıldık size gelelim diye.. daha bugüne kadar geri çevirmişliğim yok... Allah ne verdiyse yapıp yeriz... Muhabbet sabah ta evi toparlar giderler...
Bu kadarını yap diye soylemiyorum sonuçta artık bir evin var evin sorumluluklarında misafir de var...
Adama cıkışmak niye?
Yanlız siz demekki ıı insanlara rastlamissiniz benim küçük bebeğim var bazen yetişemiyorum ve 4 senedir evliyim evvelimide bilirler yani bilerek gorumcem ve eşimin yigeni(benden küçükler)anı eve geldiler evimde daginikti gidip kbya herkese evi pisti demişler yani böle insanlar var onun için konu sahibi haklı hastaymista muhtemelen evinde daginikti yemekleride eksikti
Herkes bu duruma bozulabilir ama tartisarak isi buyutmussunuz benceUc aylik evliyim,esim yegenlerini yolda gormus benden habersz davet etmis,tartistik,ben bu evin neyiyim diyo,rahatsizim ev birbrnde cok kizdim
Dugune yakin ailenn gozune biseyler batti,ablasi kendini geri cekti,esim arada kaldi,isteyerek bizi zor duruma dusurmye calistlar,ben rahat yazamyrm,bi konuda cok ustme geldiler inadina,adet olan bi konuda,ben onlra kufur etmisim,alsinlar o esyayi ...diye kufur etmsm,dedikodu yapmisimEşiniz gibi adamlara üzülüyorum açıkçası. Siz insanın tüm ömrünü yersiniz yahu, kimi kadınlar da kavgadan, düşmanlıktan besleniyor galiba. Evladım kadar yakın olduğum yeğenimi de evime çaya çağıramayacaksam, çağırdığımda karım/kocam evde kıyameti koparacaksa yemişim öyle evliliği de hayatı da. Böyle hayat geçmez. 3-4 tane yeni yetme çocuğun ettiği lafla ( saçma da olsa, hadsiz de olsa) bu kadar düşmanlık çıkardıysanız sorunu kendinizde arayın bence. Kusura bakmayın, ben de sizin kötü bir gelin olduğunuzu düşündüm. Sanki evinizi yakmışlar gibi kin gütmüşsünüz çoluk çocuğa. Fenasınız bence.
Bir de iftira iftira diye tutturmuşsunuz. Kim ne iftirası attı size?
Rahatszdim,evimlede ilgilenmmstm kacgun,biraz psiklojim bozulmya basladi acikcasi,esimle tartsyrm ama hic ailesne saygszlik ypmdimayyyy valla bayılcam. ne kadar prensipli ! hatunlar var ya bu klüpte. gençliğimde buralarda olaydım, çok taktik öğrenirmişim sizden.
adam yolda görmüş davet etmiş. naapsın yolda görsün. o sırada sizi arayıp müsade isteyip ona göre mi çağırsın. nedir yani? bi çay koyup bi kek çırpacaksınız. ya da bi pilav bi çorba. ne bu şiddet bu celal. prensipli olmak ile sıkıntı yaratmak arasında fark var, kaçırmayın o farkı.
Tamamen haksz bulmyrm kendimi,bu evi evirip ceviren bensem,misafire hizmet eden bensem ve kendimi iyi hissetmiyorsam esim anlaysli olucakti bu da ona ders oldu,ama benimde hatalarim var dediginiz gibi onerileri dikkate aliyorum,bazen insanin kafasi kaldrmiyo,ya da morali bozuk olabilir dengesz insanlri kafasi kaldrmyo olabilir,baska aksam davet edebilir,benimle konusup,Haksızsınız. Sizin eviniz olduğu kadar onunda evi. Siz nasıl ona sormadan bi yakınızı eve davet edebilirseniz oda edebilir. Bu şekilde sadece kendinizden soğutursunuz.
Ona sormadan bi aksam kimseyi davet etmem,kafasi yorgun olabilir,onunla konusup su aksm dusunuyrm diye davet ederim,Haksızsınız. Sizin eviniz olduğu kadar onunda evi. Siz nasıl ona sormadan bi yakınızı eve davet edebilirseniz oda edebilir. Bu şekilde sadece kendinizden soğutursunuz.
Evlendim sabah onda zile basiyolar ekmegimiz varmiymis,yoksa birbrmizi yermisiz,sonra kac defa ariyorlar gorumcmler el opmeye inin asagya diye sonra 5 te kapiya geliyolar yine 7 de iniyoruz,sonra hergun araniyoruz zilimize basiliyo,merdiven demirlerine vuruluyo,annesinin evinin tamirat islri icin esim arasin diye,3.gun kaynamm merdivenden dengesz dengesz konusuyo,annemin elini opmeye ya gorumcemide alip gitcekmisim ya da tek gidicekmisim,hep benim adetlrm gecmezmis,ben kocamla gidiyom,gece binaya giriyoz aciyo kapiyi laf sokuyo bize,kina sepetim vardi annemde onu getrdim,o kina sepetini bana vericeksin dedi,alttn aldim verdim,iki gun sonra yine aksm markete cktim saat 9 geldim ben sana gece gece disari ckmicksin demedimmi dedi,tabi ben kavgada etmiyom takmiyorum,camasr sepeti aldm ben almistm sen nie aldin dedi(ben nerdn bilim)sonra sen boyle laf ckrmissin dedi kina sepetini alsinlar.... diye kufur etmisim,kizina hirsz demisim,bu arada kina sepetim icin bizde erkek tarafi getryr,ben kendm begendm esime verdim,bana iki uc defa bu kina sepetini evine gotur dedi,gorumcem elime tutustrmya calisti,kina sepetine taktilar,bende esime mesajla kizdim,ama onlar seytan oldgu icin esimle mesajlrimizi okumuslar,buna kilif uydrdylar,Eşiniz onlarında evladı... Ne demek kendilerine çekmeye çalıştılar,çok talihsiz bir söylem bence... Düğünden bir kaç gün sonra gidilir el öpülür,türk örf ve adetleri böyledir zaten... Komşumun gelini sizin gibiydi. El öpmeye gelmedi ,kimseyi kabul etmedi. Neymiş efendim düğünde tatsızlık çıkmış,hanımefendi kizginmis. Sonuç 6 ay içinde çocuk boşanma davası açtı. Aile herkesin hassas noktasidir. Dikkatli olun esinizinde bir sabri var unutmayın... Hani "iftira" diyorsunuz ya bir açıklayın bizde bilelim neymiş... Bu arada aile apartmanında 3ay oturup gitme gelme olmadıysa sandığınız kadar anlayışsız değiller bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?