Misafir

Wallahi konu mu bu şimdi? İyiki adamlar sizi aldı da bir ev bark sahibi oldunuz misafir istemiyorsunuz...
Çok mu sert oldu ? ama kusura bakma... Yiğen dediğin için çok da kasmana gerek yok muhtemelen yaşıtsınız veya sizden küçükler. Sevgi ve samimiyetle karşılarsanız olur biter. Benim eşimin yiğenleri gece yarısı bile ararlar sıkıldık size gelelim diye.. daha bugüne kadar geri çevirmişliğim yok... Allah ne verdiyse yapıp yeriz... Muhabbet sabah ta evi toparlar giderler...
Bu kadarını yap diye soylemiyorum sonuçta artık bir evin var evin sorumluluklarında misafir de var...
Adama cıkışmak niye?

Anladim ben seni de iste ne yapicam. Cok takmamaya calis

Bu kadar katı olmayin ya. O ev sizin oldugu kadar esinizinde. Simdi esiniz yigenleriyle disarda oturup vakit geçirse ona da bahane bulursunuz. Ben gecenin 12sinde arkadaslarimizin geldigini bilirim. Hicbir zamanda esime kizmadim bu konuda. Evden sogumasini istemedim böyle yaparak

Eşinizin yolda akrabalarıyla karşılaşınca sizi arayıp müsait olup olmadığınızı sormasını beklediniz galiba

Yanlız siz demekki ıı insanlara rastlamissiniz benim küçük bebeğim var bazen yetişemiyorum ve 4 senedir evliyim evvelimide bilirler yani bilerek gorumcem ve eşimin yigeni(benden küçükler)anı eve geldiler evimde daginikti gidip kbya herkese evi pisti demişler yani böle insanlar var onun için konu sahibi haklı hastaymista muhtemelen evinde daginikti yemekleride eksikti

Öyle tabi ilişkilerde insanların tutumu önemli, ancak konu sahibi daha 3 aylık evli. Bence ağırlayacak imkanı doğrultusunda, sizinkine benzer yorum yapılırsa eşine söyler ozaman. Buda eşine ders olur. İnsanlarla kötü olmayıda göze alacaksınız. Kaldıki eviniz temiz toplu olsa dahi söyleyebilecek insanlar var. Yapılan ayıp yapanındır. Korkunun ecele faydası yok.
Buna benzer şeyler bende yaşadım emin olun, ama hepsini sevgi ile boğdum. Şimdi herkes yerini biliyor.
Bu konuda eşimi üzmedim, asla da üzmem...

Uc aylik evliyim,esim yegenlerini yolda gormus benden habersz davet etmis,tartistik,ben bu evin neyiyim diyo,rahatsizim ev birbrnde cok kizdim
Herkes bu duruma bozulabilir ama tartisarak isi buyutmussunuz bence

Siz evinize her musafir cagirdiginizda oncesinde esinize haber veriyirmusunuz

O karsilasma aninda aniden olmus bisey o ev sizin oldugu kadar esinizinde evi cok daginiksa bikac biseyi toplar esinkzden disaridan hazir biseyler getirkesini istersiniz o hicbirsey getirmezse sizde bi cay demler ikram edersiniz

Sonrasindada esinizle durumu uygun bi sekilde konudurdunuz

Sadece bi anlik bi empati kurun

Tamam da evinize yakın bir yerde karşılaştılarsa nezaket icabı buyur etmiştir yani ne var. Eviniz de gün içinde birini çağıramayacak kadar dağınık mı sanırım çalışmıyorsunuz da. Bir insanın evi her an biri gele3bilecelmiş gibi düzenli omalı dip bucak temiz olmasa bile yani ne var kızacak. Sizde yolsa bir akrabanızı görseniz evinize yakın hadi bir çaya gel demez misiniz o anda zaten habersiz gelmişler sizden pasta börek bekleyende olmaz yani.

Tamam ailesi yıpratmış o olmuş bu olmuş samimi olmak zorunda değilsiniz ki zaten yani buyur etmiş o evde sadece siz yaşamıyorsunuz ki, yemeğe çağırsa tamam bir çay bir iki bisküvüi koyup öylesine iki kelime edersin giderler onu bunu yaptılarsa yaptılar eşinle muhabbet eder giderler böyle surat asıp yanlarında oturunca daha mı iyi oluyor? eşinizin sevmediği istemediği ama sizin görüştüğünüz bir aile bireyi de olabilirdi eşiniz istemese evde mesela naparsınız hiç çağırmaz mısınız. Eşinizin yiğenleri sonuçta biraz karşılıklı anlayışa bakıyor siz daha 3 aylık evlisiniz zaten görmeye tahammülünüz yok böyle tabii ailevi ilişkiler yürümez

Dugune yakin ailenn gozune biseyler batti,ablasi kendini geri cekti,esim arada kaldi,isteyerek bizi zor duruma dusurmye calistlar,ben rahat yazamyrm,bi konuda cok ustme geldiler inadina,adet olan bi konuda,ben onlra kufur etmisim,alsinlar o esyayi ...diye kufur etmsm,dedikodu yapmisim

Esim yegenlerini davet etmis,yegeni biraz daha iyi olani yengeme sor demis oyle ayrlmislar,tekrar ben dayisi geri donus yapmdmiz icin hadi gelin diye gelmediler,ben ailenn yptiklrndn dolayi tiksndim artik aileden ,beni aile guzel karsilasa,gorumcelrm,kaynanam vs.ama psiklojimi korumaya calistim,kimsenn beni yipratmya hakki yok,fitne fesatliklrndn biktim,evlrne davet ederkn bile bizi istedklrnden degil,lafla ezmeye calisylar

Rahatszdim,evimlede ilgilenmmstm kacgun,biraz psiklojim bozulmya basladi acikcasi,esimle tartsyrm ama hic ailesne saygszlik ypmdim

Haksızsınız. Sizin eviniz olduğu kadar onunda evi. Siz nasıl ona sormadan bi yakınızı eve davet edebilirseniz oda edebilir. Bu şekilde sadece kendinizden soğutursunuz.

Haksızsınız. Sizin eviniz olduğu kadar onunda evi. Siz nasıl ona sormadan bi yakınızı eve davet edebilirseniz oda edebilir. Bu şekilde sadece kendinizden soğutursunuz.
Tamamen haksz bulmyrm kendimi,bu evi evirip ceviren bensem,misafire hizmet eden bensem ve kendimi iyi hissetmiyorsam esim anlaysli olucakti bu da ona ders oldu,ama benimde hatalarim var dediginiz gibi onerileri dikkate aliyorum,bazen insanin kafasi kaldrmiyo,ya da morali bozuk olabilir dengesz insanlri kafasi kaldrmyo olabilir,baska aksam davet edebilir,benimle konusup,

Ona sormadan bi aksam kimseyi davet etmem,kafasi yorgun olabilir,onunla konusup su aksm dusunuyrm diye davet ederim,

Evlendim sabah onda zile basiyolar ekmegimiz varmiymis,yoksa birbrmizi yermisiz,sonra kac defa ariyorlar gorumcmler el opmeye inin asagya diye sonra 5 te kapiya geliyolar yine 7 de iniyoruz,sonra hergun araniyoruz zilimize basiliyo,merdiven demirlerine vuruluyo,annesinin evinin tamirat islri icin esim arasin diye,3.gun kaynamm merdivenden dengesz dengesz konusuyo,annemin elini opmeye ya gorumcemide alip gitcekmisim ya da tek gidicekmisim,hep benim adetlrm gecmezmis,ben kocamla gidiyom,gece binaya giriyoz aciyo kapiyi laf sokuyo bize,kina sepetim vardi annemde onu getrdim,o kina sepetini bana vericeksin dedi,alttn aldim verdim,iki gun sonra yine aksm markete cktim saat 9 geldim ben sana gece gece disari ckmicksin demedimmi dedi,tabi ben kavgada etmiyom takmiyorum,camasr sepeti aldm ben almistm sen nie aldin dedi(ben nerdn bilim)sonra sen boyle laf ckrmissin dedi kina sepetini alsinlar.... diye kufur etmisim,kizina hirsz demisim,bu arada kina sepetim icin bizde erkek tarafi getryr,ben kendm begendm esime verdim,bana iki uc defa bu kina sepetini evine gotur dedi,gorumcem elime tutustrmya calisti,kina sepetine taktilar,bende esime mesajla kizdim,ama onlar seytan oldgu icin esimle mesajlrimizi okumuslar,buna kilif uydrdylar,

Son durum esim onlari davet ediyo ,ama 3 saat sonrasi icin esimin pesinden binaya gelmisler güya iki sat sonra geliceklri yengelerine bisey birakmk icin ve tartsmamizi duymuslar benide gorumcem ve kizi yegeni instagrmdn engellemisler,biz merdivenden gecen birinin dinlemese kapiya yaslanip duyacagi kadar sesimizi yukseltmedik,buyuk ihtimal kucuk gorumcem duydu ve kapimizi dinledi surekli oyunlar oynuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…