Misafir

Herseyin bir caresi var...yani tamam haber etmedigi icin kizabilirsiniz de birbirinize girmenin ne anlami var iki misafir icin...

Herseyin bir caresi var...yani tamam haber etmedigi icin kizabilirsiniz de birbirinize girmenin ne anlami var iki misafir icin...
Yegenlerinin gonlunu etcm diye beni unutmasin,anlaysli kizlar olsa neyse,ben ne sorunlr yasadim kendmi toparlmya calisyrm,baska aksm bana danisip davet edeblrdik,o artik evli,esiyle plan yapicak

Ben de tuttu kollarından direk getirdi zannettim. Üç saat öncesinden haber vermiş daha ne yapsın ki? Yatıya kalacaklarsa tamam ama akşam oturmasıysa abartıyorsunuz bence.

Anladım o zaman kötü... Ama böyle insanlara yaranmaya çalışmayın zaten, boşverin. Her şey mükemmel olsa bir hafta önceden haberiniz olsa da laf edecek bir şey bulurlardı. Hazır bisküvi verin yesinler...

Ben de tuttu kollarından direk getirdi zannettim. Üç saat öncesinden haber vermiş daha ne yapsın ki? Yatıya kalacaklarsa tamam ama akşam oturmasıysa abartıyorsunuz bence.
Rahatsizim cunku ,evimde birbrnde,halden anlayan insanlr degil,elestrmye bakiyolar,geriyolar beni

Verseydin supurgeyi esinin eline sen supur ben sileyim deseydin. Birde tembihle bak dip kose supur misafir bu diye. Sonra biriniz banyoya biriniz tuvalete 2 saate evi piril piril yapardiniz. Sonra esini markete yollayip bir kek yapip firina atsaydin esinde marketten kuruyemis lokum meyve alsaydi yanina da bir cay oldu bitti.

3 saat esinle berber is yaptiktan sonra az bir saat degil.

Anlıyorum. Istemedigin seyleri dile getir, zaten hic gelmesinler demiyorsun sen, emrivakiden hoslanmiyorsun bu ve cok dogal. Evlilikte fedakarlik, alttan alma gibi seyler yapilir arada ama bu her konu icin gecerli degil.

Sorun cikmasin yeter ki diye susmak bir cozum degil. Benim basimdaki daha kotuydu davet etmedigimiz halde kapida biten kaynim vardı, kspi caliyor aciyoruz bi bakiyoruz esimin abisi bide sacma sapan saatlerde geliyordu esimde rahatsiz oluyordu zaten ama bisey diyemiyordu, kv, kp ilede sıkıntı yasadim ve gayette sorun cikarttim iyiki cikarttim.
Eger aman susayim, aman şunuda yapivereyim deseydim mutsuz oldugumla kalicaktim, herkes ayni seyleri yapmaya devam etcekti simdi sorun cikmis olsa bile sonunda cözüldü düzen oturdu bunlar evliligin basinda yapilcak seyler, oyle 5 sene sabredip sonra tavir degistirmeye kalkinca basın daha cok agirir.

Ben baştan hallettim bitti gitti. Ama kavga ederken hakaret, kufur kadar cirkinleşme olmamasina dikkat edin, yuzyuze bakamicak kavgalar tam tersi etki yapar onu iyi ayarlayin.

Evet,cok haklisiniz,sabredip sonradan patlamk istemiyorum,sustukca nispet yapar gibi davraniyolar,benim onlara anlysla karsiladm seyleri,kendi kizlari soz konusu oldugunda biz agiriz degerliyiz gibi gozume sokuyolar,esim yanimda ama en ufak seyde onlara kanicak gbi ablalari kendne cekmeye cakisiyo,bende ailemi birakip geldim,onlar cok ustmuze geldi,evlndik sabah onda kapiya geldiler,sonra aksm 5 te hergyn aradilar,annesi zile basmalar daha ilk gunlerimiz,gece 1.30 da zile basiyo annesi,evime buyur gel anne demiyorum,cunku her gordugunde laf sokuyo,azarliyo kendi kizlari kocalarini almis ailelrnden ayrmis ben kadin degilmiyim,suan sinirim bozuk biraz cok yordular beni,biz evde yalnz kalmk istedik,hemen arayip davet ediyolar nikahmzda hastaydik ,bide yeni evliyiz gidemedik ayipladilar,gece 1 de mesaj atyolar kahvltya gelin,bi adam gibi sure vermediler,annelrinin yaptgn da da kimse gonlumu almdi,esime gecmye basldilar,sonrada gelmiyosunuz kardesimi ozledim gorusmwk istemysn anlrz vs.diyo ama evlnmye yakin hep sknti cikardilar,kiviryorum rahtsszz yeni evlyz vs. Ustume geliyolar dalga gecer gibi,annelri altkatmda esim daha 1.5 aylik evliydik esime annemin haline uzuluym die mesaj atylar oysa kucuk gorumcem bu binada digeri bikac sok.ilerde sanki kadin kapida kaldi,diger oglu da 10 dk ayni mahallede.kucuk gorumcem mesaj atiyo annemi kis gunu cagrin bari,esine kiyamiyorsun ben hep iyi davrndim kaynanamda goruncemde kullanmya baktilar,basit girduler,

Taşınma imkanıniz olsa güzel olurdu biz suan farklı bir şehirdeyiz. Siz farklı sehir olmasada biraz uzaga gidebilseniz belki daha iyi olurdu. Resmen ugrasiyorlar sizinle acıtasyon yaparak. Umarım kurtulursun veya halledersin. Susmayın ama esinle olan kavgalarında dedigim gibi yuzyuze bakacaginizi unutmayin asiri agir laflardan kacinin, kendinizi kaybetmeden tartisin yoksa onlarin ekmegine yağ sürmüş olursunuz. Kolay gelsin.

Edit: Buradaki herkeste ev hanimligi dersi vermeye koyulmuş sanki tek mesele temizlik ve ikram.

Baskalarinin ne diyeceğini neden bu kadar umursuyorsunuz? Ayrica o evde siz yalniz yasamiyorsunuz ki ev daginiksa sizin kadar eşinizin de sorunu bu, üstelik akrabalar onun akrabalari, o takmiyor siz niye takiyorsunuz ki.

Cok sagolun Allah sizinde yardimciniz olsun,esimi cok incittim,ailesine beni savunmuyo sadece susuyo ,ona gore susmasi bi tepki,ama ben hakszlik karssnda susulmsndn biktim,kusurlarimi aramlrdn yoruldum mesafe koydum,dungece esime beni gecip sabah gordugunde hic gozukmuyon demelrdn biktim,cok sinsiler,yegeni de dayisi tek basina evlenmdgne gore nikahimiza balayimixa cozugumuza yorum yapamaz esim cok seviyo ama bana yapilan saygisizlik ,evlndim uc gun sonra annemn elini opmye gdicez,kaynanam altkattn sesleniyo merdivende annenin eline ya tek gitcen ya da gorumceni alip gitcen,bizde oyle bisey yok esimle gidicem dedim,durup durup hep sizin adetlrnz gecmick bizimde gecck diyo,oysa hic hi sart koymdik,maddi manevi yormadik,esim zaten karsiladi herseyi abisiyle(abisine de o zamannda destek oldu)gorumcem yeni koltuk almis,eskileri evine doldryo catida birsuru var altkkatn ckti vitrnler koltuklr topluyo antika sevdgnden degil ama,kizindn aldgi koltuklro yazin catiya koyckms benim bi odam var ama orda yatak var vs.camasr sandik biraz kendmizi toprlynca sark kosesi yapcaz,yalandn senin odani duzcem zaten ben,o koltuklri senn odana koyalim diyo,istemyrm ben odayi degstrcm zaten deyince,odayimi degstrcen diye sesini yukseltip kasini catti,demirlere vuruyo daha 5.gun esim ali olsun ali cumaya gitsin diye ben de biktim,dus almm gerekiyo banyoda oluyorum vs.kapiyi acamyrm esime geciyolar,esim aslnda hep farkinds haklsin diyor,ama sanki beni idare ediyor gibi

Baskalarinin ne diyeceğini neden bu kadar umursuyorsunuz? Ayrica o evde siz yalniz yasamiyorsunuz ki ev daginiksa sizin kadar eşinizin de sorunu bu, üstelik akrabalar onun akrabalari, o takmiyor siz niye takiyorsunuz ki.
Erkekler pek anlamiyor ki bu durumlari,kizlarin ozellikle bitanesinin tavrndn cok rahtsizim,gelicklr ve hep elestrcklr,agiz bukuceklr,yuksektn bakiyolar

Aslında size yakın davranmaya çalışmışlar ama galiba siz yanlış anlamışsınız .Sizi davet etmeleri kötü birşey değil ki bu kadarda eşin ailesinden kaçmayın yahu..

Aslında size yakın davranmaya çalışmışlar ama galiba siz yanlış anlamışsınız .Sizi davet etmeleri kötü birşey değil ki bu kadarda eşin ailesinden kaçmayın yahu..
Yakin gordukleri filan yok ,arada oynuyolar ,hadlerini bilmiyorlar,

Evlenmisiz ilk gunler insan kendi haline birakilir,sonucta insan esiyle basbasa kalmk ister,daha ilk gunler,onlarin laf kalabaligiyla elestrlriyle ugrasamzdim

Hep eşinden bekleme sende cevabinı ver kendini savun ve bircok konuda net ve kararlı ol. Esin onlara bisey diyemiyorsa sussun sana da karismasin madem. Ama eşinde seninle birlik oldugunu gösterse bu kadar teoelere cikamazlar. Ben bu sorunlar yuzunden baya sert tavırlar sergiledim yeri geldi emrivaki yaptiklari icin kapiyi acmadim, kapıdan döndüler. Disardan kotu gorunuyor ama mecburdum. Bunun gibi seyler. Sana sunu bunu yap demiyorum belki esin bu gibi seylere fazla tepki gosterebilir bilmiyorum esini sen taniyorsun artik bir yolunu bulucan.

Acmiyorum musait olmadimda bi de disardan basiyolar cama cikmk gerekiyo ustum musait olmuyo cat kapi gelmiyolar ,bisey diyolar laf sokuyolar,zaten evlndktn sonra bi kere kapida kaldg icin davet ettim kaynanami,her sefernde laf sokan azarlyn kadina az bile diline dur dicek ,eltm bizi davet etti,annemi de gittik,saat 9.30 annem taksiyle evne gtck 20 dk yol,sokakta kizinn yannda beni azarliyo,annene kal demedin sen kal deseydin kalirdi diye kendne yol yapiyo,anne benim annem yeni evliyim,kaldiki anneme ben yalnzda konustum,annen taksi parasi verck bida of filan diyo,kendsi 1.30 da kizindn geliyo gece.yuruyerek bi kac sokk ilersi,bende yuzune vurdum ,kizlarinn hosuna gidiyo obur gelinden cok cekiniyolar

Çağırdıysa kolları sıvayıp sizinle girişecek işe....

Evin bişeyi olan insanın evin halinden de haberi olur....

Düzgünce söyleyin keşke bi sorsaydın müsait olup olmadığımı diye

Bence haklisin konu sahibi. Arkadaşın yorumuna katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…