ani misafir gelirse:mymeka:
kek
börek
patates salatası
difrizde zaten hazır birşeylerim hep vardır :icecream:
kolay yani:Roflol:
ben evde tiramisu için hazır pastaban, vanilyalı puding ve labne peyniri bulunduruyorum aniden gelen misafir için iyi oluyor yanına da bir börek sarıyorum ya da gözleme gibi yapıyorum malesef çalışan kadın olunca işin kolayına geçmek gerekiyor ama önceden haberli gelecek bir misafirse ve müsaitsem tabi ikramlarım çok farklı ve zahmetli şeyler oluyor
Masallahh kizlar ya,ben bu saydiklarinizi yapana kadar gelen misafirin kalkma vakti gelmis olur:Roflol: onun icin yaptigim pogaca veya acma türü seyleri buzluga atmayi tercih ediyorum.Gelen olursa cikarip firina atip sicak servis yapiyorum...
Misafirin kabulu haberli gelendir:Roflol:,o zaman bir gün önceden döktürürüm... Ani gelen kisiler ise misafirlerim degil samimi arkadaslarimdir...
En basitinden ve en hızlısından
Tuzlu olarak;kısır ve salata yaparım
tatlı olarak da ;tost ekmeğinin üzerine çok ince margarin,üzerine toz şekerli tahin sürüp fırına veririm.5 dk da çıtır çıtır oluyor vallahi.
Böylece misafirler de aç kalmamış olur...:)
Aslında habersiz gelenler genelde benim demirbaş diyebileceğim yüzsüz arkadaşlarımdır.. Aç kalmayı hak ediyorlar ama insanlık bende kalsın diyorum!..
gelırken arıycak elbet bu mısafır....he he yada otomatıkı acmak için zıle dokunacak....gelırken bı ekmek al gel derım...tost yaparım yada kahvaltı türü bişiler hazırlarım..((buzlugumdada herzaman pişirilmek üzere bekleyen sarmısaklı köftelerım mevcuttur tabiiii...herzaman aynı mısafıre gıt ekmek al denılmez ya...hahaha...herzaman mozaık pastam kesılmeye hazır buzlukta bekler zaten..))gel vatandaş gel sende gel,,,,hahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?