bende kek ve fırından çıkmış simit(ama bendeki dipfrizden çıkmış simit ve kek)yada tost yanınada kısır veya patates salatası
bu menüden akraba ve bütün arkadaşlar bıktığı için bu sıralarda ayakları çekildi uğramıyorlar.simitmi ööööööööööööö diyorlar kusacaklar artık
Ben bu renkli patatesleri yapiyorum havuclusunu bilmiyordum dikkatimi cekti :)))
Bazen cok SIKISINCA patates kaynatmaya vaktim olmayinca hazir toz pureden yapiyorum ben biraz oyun bozanlik oluyor ama daha cabuk oluyor vede puruzsuz :)))))))
ben çok becerikliyimdir ilk önce su böreği yaparım öyle yalancısından değil sahicisinden sonra hazır kekle değil kendim yaptığım kekle pastamı yaparım sonra poğaça yaparım sonra patates makarna ve italyan salatası yaparım bitane de kek ooohhh bunların hepsi yarım saatte biter sonrada misafirim gelir bunları yer ve gider işte ben bukadar becerikliyim deeermişim:))))))))))))))))))hihihihi............
gelırken arıycak elbet bu mısafır....he he yada otomatıkı acmak için zıle dokunacak....gelırken bı ekmek al gel derım...tost yaparım yada kahvaltı türü bişiler hazırlarım..((buzlugumdada herzaman pişirilmek üzere bekleyen sarmısaklı köftelerım mevcuttur tabiiii...herzaman aynı mısafıre gıt ekmek al denılmez ya...hahaha...herzaman mozaık pastam kesılmeye hazır buzlukta bekler zaten..))gel vatandaş gel sende gel,,,,hahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?