Aynen öyle amaa kp kıskançtır onu bahane edecek...Misafiri mi en iyi şekilde ağırlar kv umursamazdım o gittikten sonra da eğer surat asmışsa misafirimden rahatsız mı oldun diye sorardım !
kendi misafiri gelse baş üstünde tutar gelinin ki olunca gelmesin
İnsallah ...olmuyor böyle melek de olsalar rahat edilmiyor...En iyi şekilde ağırlayın ve onlardan bir şey beklemeyin. Eğer akşam evde surat yaparlarsa biraz rahatsızlar falan dersiniz. Bir an önce kendi eviniz olur inşallah.
Çok tşk ederm iyi dilklerin için.. insallah en kısa zmndaEn güzel şekilde ağırla. .
Takma kafana. .
Umarım en kısa zamanda evin olsun. .
Bahaneleri eşiyle gelmemiş olması olacak adım gibi blyorum.. elinde büyüdüm çok severim ..Sonuçta müşterek kullanılan ev
Her hâlükârda sizinde misafirleriniz
Gelip gidecek agirlanacak
Kv kp tavirlarina kaprislerine
Takilmayin misafirinizi en güzel şekil de
Agirlayin
Bende gelicek dedim zaten cnm ama ses etmeyince tepem attı dünyam durdu.. yarın nolcak bakalım.. ins. En kısa zamanda kurarız hayatımızı...Bende kv ile yaşıyorum misafirim oldugun da gelsinler mi diye sormuyorm bile gelecekler diyorum surat asarlarsada bende kendi misafirine aynısını yaparım acımam valla. çok şükür bnm kv öyle değil ama. inşallah biran önce kendi hayatımızı kurarız. misafirni en iyi şekilde karsıla canm bişe diyen olursa aynı evde oturmanın zorluğu işte anne dersin
Valla çöpsüz üzüm gibi davranıolar sustukça biniyorlar korktu sanılorlar halbuki edebimden susuyorm..ugraşmaya ne gücüm var ne zamanım..Ahhhh canim ya be de seni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım madem ayni evde yasiyonuz madem hepiniz bir aile olarak ayni evde kaliyosnuz sende tabi akrabani cagir bir guzel davet et mutfaga git ne varsa önüne getir gör bakalım napicaklar kv kp esin bu kadar ezik olursak daha bizim gibilerin burnu çok s urtulur tavriningoster
Yobaz kız bize yobaz.. mesele kızlarıysa dünyanın en genişi onlar...kv kp yobaz mı biraz ? Ne diye surat yapılıyo hiç bile takmam valla
İnsallah cnm ya insallah en kısa zmnda..Ne güzel hayat vallahi hem onlarla yasa fedakarlık yap hemde onlar burun kvirsin senin misafirlere inşallah o evden bir ancak önce çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?