Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off nasıl misafirmiş o siz evinizi açmışsınız o ayakkabısının parasını almış. Hayatta alamazdım isteyemezdim, istemezdim! Öyle şey mi olur ya insanlık hali. Dön arkana alıver ayakkabını içeri o kadar önemliyse. Ben bırakmam ne kendi evimde ne başkasında döner alırım.
Ben olsam keserim iletişimi kendisiyle...

Cok tuhaf gerçekten yıllar önce kardeşimin arkadaşının ayakkabıları bizim kapının önünden çalınmıştı pahalı bir spor ayakkabıydı çocuk ayağına uyan bir ayakkabı giydi gitti para falan vermedik

Off nasıl misafirmiş o siz evinizi açmışsınız o ayakkabısının parasını almış. Hayatta alamazdım isteyemezdim, istemezdim! Öyle şey mi olur ya insanlık hali. Dön arkana alıver ayakkabını içeri o kadar önemliyse. Ben bırakmam ne kendi evimde ne başkasında döner alırım.
Ben olsam keserim iletişimi kendisiyle...
Annem çok üzüldü. Azarlar gibi konuşması, fiyat söylemesi... Yav bir de aynı semtte oturuyoruz yabancısı değil madem pahalı bir şey bütçene göre neden içeri almıyorsun? Üstüne insanların gününü zehir ediyorsun?

Annem çok üzüldü. Azarlar gibi konuşması, fiyat söylemesi... Yav bir de aynı semtte oturuyoruz yabancısı değil madem pahalı bir şey bütçene göre neden içeri almıyorsun? Üstüne insanların gününü zehir ediyorsun?
Canım benim yaa üzülmesin. Kendi değerini göstermiş bu yüzsüzlüğüyle. Neymiş o beyaz teyze ayakkabısı allahaşkına 400 liralık. Airmax90 mı airforce mu? Ne garip insanlar var ya kadıncağızın cüzdanından 300 çıkmış utanmamış almış gitmiş. Eminim yok canım ne önemi var dese anneniz gider ayakkabı alır götürürdü yine de. Ama yok yetmemiş fiyatına kadar söylemeler aşağılamalar terbiyesizin tekiymiş hiç üzmeyin kendinizi. 300 liraya tanıdınız öyle düşünün o kadarlık bir insanmış.

Bence cope atmasini soylemeniz cok iyi olmus gercekten mala onem vermediginizi gostermis oldunuz tabiki iceriye almaliydiniz bu tur seylerle karsilastiysaniz ama kadinda baya gorgusuzmus istediyse insanlar cok garip

Canım benim yaa üzülmesin. Kendi değerini göstermiş bu yüzsüzlüğüyle. Neymiş o beyaz teyze ayakkabısı allahaşkına 400 liralık. Airmax90 mı airforce mu? Ne garip insanlar var ya kadıncağızın cüzdanından 300 çıkmış utanmamış almış gitmiş. Eminim yok canım ne önemi var dese anneniz gider ayakkabı alır götürürdü yine de. Ama yok yetmemiş fiyatına kadar söylemeler aşağılamalar terbiyesizin tekiymiş hiç üzmeyin kendinizi. 300 liraya tanıdınız öyle düşünün o kadarlık bir insanmış.
Bir de yeni aldım falan dedi ama yıpranmıştı. Önden gördüm ayakkabıyı nedir ne değildir dikkat etmedim. Olay esnasında sordum neydi marka diye geçiştirdi, nasıl olur yaa nasıl gider ayakkabım dedi soruyu yinelemedim ben de

Laf aramızda, halam kadının sesini duymuş kapıyı açtı, o gittikten sonra zürafanın düşkünü gibi bir şey söyledi güldük biz de bayağı :KK70:
Zürefa onun aslı iyi bi anlamı var onun. benim istediğim yorumu karşılamıyor :D
Bizde garibanın düşkünü beyaz giyer kış günü derler :D

Ne beş para etmez bir insanmış o kadın ya.ilk kez mi geldi size bu bayan,hem siz onun pis ayakkabılarını içeriye almak konusunda nasıl sorumlu tutulabiliyorsunuz bu kadar kiymetli ayakkabisı olan alir ayakkabisini içeriye kendisi koyar yani.Bu kadınin yaptığında bir anormallik var.20 dakkanın içinde cat kapi geliyor ,ayakkabıları calıniyor kadin sizi tersliyor hatta öyle bir tesliyor ki parasini odeme geregi duyuyosunuz ve o da hiç itiraz etmeden parasini alip gidiyor.Cok saçma değil mi.Normal bir tepki değil kadinin tepkileri.Acaba planlamiş olabilir mi.Yani insan biraz böyle durumlarda beyni donar bu kadar catir catir cemkirip emin bir sekilde ev sahibini suclayamaz.Bilemedim ben ya.

Ne beş para etmez bir insanmış o kadın ya.ilk kez mi geldi size bu bayan,hem siz onun pis ayakkabılarını içeriye almak konusunda nasıl sorumlu tutulabiliyorsunuz bu kadar kiymetli ayakkabisı olan alir ayakkabisini içeriye kendisi koyar yani.Bu kadınin yaptığında bir anormallik var.20 dakkanın içinde cat kapi geliyor ,ayakkabıları calıniyor kadin sizi tersliyor hatta öyle bir tesliyor ki parasini odeme geregi duyuyosunuz ve o da hiç itiraz etmeden parasini alip gidiyor.Cok saçma değil mi.Normal bir tepki değil kadinin tepkileri.Acaba planlamiş olabilir mi.Yani insan biraz böyle durumlarda beyni donar bu kadar catir catir cemkirip emin bir sekilde ev sahibini suclayamaz.Bilemedim ben ya.
O kadar kötü olabilir mi bir insan? Hoş nelere şahit oluyoruz canına yandığımın dünyasında... Günahı kendi boynuna.

O kadar kötü olabilir mi bir insan? Hoş nelere şahit oluyoruz canına yandığımın dünyasında... Günahı kendi boynuna.
Ben hayatimda hırsızın caldığı birseyin parasını ev sahibinden isteyen birini ne duydum ne gördüm bu tür ayakkabı çalınmaları her yerde her zaman duydugumuz durumlar.O yüzden bu kadın sizden para alarak zaten kötü biri olduğunu göstermiş.Dahası da olabilir kötü niyetinin orasini Allah bilir.Gecmis olsun canim

Bizimde basimiza gelmisti insan mahcup oluyor sucu olmadigi halde .. Ama parasi istenir mi cok buyuk gorgusuzluk bir daha gorusmeyin o kisiyle..

Ben konudan çok 300 tl lik ayakkabıya takıldım. Ben 100 tl koyacaksam bile “aman hakiki deri olsun” diyorum. Üstelik kredi kartına taksit yaptırıyorum. Amma fakirmişim haberim yok:mad::mad::mad:

Ben konudan çok 300 tl lik ayakkabıya takıldım. Ben 100 tl koyacaksam bile “aman hakiki deri olsun” diyorum. Üstelik kredi kartına taksit yaptırıyorum. Amma fakirmişim haberim yok:mad::mad::mad:
Yanlış 400 tl ayakkabı

Kadın kendisi çıldırmıştır o ayakkabilari

hırsızlık her yerde oluyor bize de abimin arkadası geldi "rica etsem ayakkabilarimi iceri alabilir miyim daha once caldirdim da" dedi ve gulümseyerek tabi ki dedik o kadar degerliyse kendi deseymis Allah Allah sacmaliga bak ben bi irkildim o kadindan bi daha gelmek isterse """ aman evde degiliz gelmeyin gene hirsiz var annemin 1000 tllik ayakkabilari gitti polise gidiyoruz ""diyin

Siz ayakkabıları görmüşsünüz beyaz diyorsunuz bot muydu spor mu? Beyaz klasik deri çizme değildi heralde. Eğer sporsa anca adidas nike falan o fiyatlara çıkıyor bi hatırlasanız ayakkabının tarzını?

benim binamda da boyle olaylar yasandigi icin mevlut yaptigimda bile tek bir ayakkabi birakmadim kapida boyle bir olay yasayacagimi tahmin ederek. Sizde unutnus olabilirsiniz ama parayi ben olsam alamazdim.

Back
X