Sinir oluyor böyle ebeveynlere ya.. Çocuğun bir suçu yok ama annesinde babasında suç var.. Yere damlayan idrarı giysiyle silmek ne demektir ya, benim bildiğim ev sahibinden bir bez istersin o bezi iyice sabunlayıp damlayan yeri silersin, sonra da yine iyice yıkayıp makinaya atıyorum dersin. Uyuz oluyorum kendi evinde dur, yapma, gebertirim onu ellersen, çekil şurdan deyip; misafirliğe gidince çocukları saldım çayıra mevlam kayıra gibi bırakmalarına..
Bize de gelmişti böyle bir misafir.. İlk defa geldiler, biz zannediyoruz ki sadece eşler gelecekler.. Kadın, kocası, 2 çocuğu, kayınvalidesi ve kayınpederi hep birlikte geldiler.. Tamam başımızın üstünde yerleri var ama insan ilk defa misafirliğe geldiği bir yerde dikkat eder ya.. Kadın bizim antre de çocuğu çırılçıplak soymuş, tuvalete sokmaya çalışıyordu

Çocuk dediğim de 5-6 yaşların da erkek çocuğu ve benim de yeğenim (kız, 10 yaşında) evdeydi.. Yeğenimi mutfağa nasıl soktuğumu bilemedim (mutfağa yakındık).. Çocuk ortalığı yıkıyor annesinin sesi çıkmıyor, annem devamlı dur çocuğum yapma etme diyor. Gittikleri zaman ablamla dedik ki " sakın bir daha çağırmayın bu aileyi lütfen", annemde dedi ki" yok çağırır mıyım ya perişan oldum"

Evde 2 tane tuvalet var kadın tuvaletleri beğenmedi.. Ablamla aralarında geçen diyalog şu;
Kadın:tuvalet nerede ?
Ablam: Tuvaleti gösteriyor "buyrun"
Kadın: bunlar değil normal tuvalet yok mu(yer tuvaletinden bahsediyor)
ablam: bunlar normal tuvalet, siz nasıl istemiştiniz?

Kadın: Normal tuvalet, bunlardan değil, yok mu?
Ablam: Haa malesef yok, bizde bunlardan mevcut..