Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laf söyledi bal kabağı![]()
Milletin konusunda benimle takisip konuyu mahvetmelaf söyledi bal kabağı![]()
KiB KiB KİBlaf söyledi bal kabağı![]()
Tabikide bir bu bayan temiz degil fakatYasadigimiz yuzyilda terlik denen birsey icad edildi.gelen misafire verilir mesela.
Kapinin onunu duzenli olarak silerseniz iciniz daha rahat eder.
Kapinin onunde ayakkabilarini cikartan misafirin coraplari neden pis onuda anlamadim ben?
Bi temiz sizmisiniz?
Hadi canimbenim annem gibi yapin, eve misafir kabul etmeyin. disarida organizasyon yapin. benim esim beni bile disarida istedi annemden![]()
Ay hiç güleceğim yoktu ciddi misinbenim annem gibi yapin, eve misafir kabul etmeyin. disarida organizasyon yapin. benim esim beni bile disarida istedi annemden![]()
Ayakkabılar nerede çıkıyor ve çorapla nereye basılıyor ben anlamadım. Örneğin ayakkabıyla basılmayan eşiğe çorapla basılmasının ne gibi bir sıkıntısı var?Tabikide bir bu bayan temiz degil fakat
bu konuyu anlamayan bayanlarinda demekki buna dikkat etmedigini dusunuyorum
enn nefret ettigim o kapinin girisinde ayakkabikarini cikardigi yere illeki o iki ayagini basip sonradan iceri giren bay vayan vee cocuklardir tabi ki
iyy kirli corap altlari ve o canim halilar
icler dislar carpimi)
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
Ayakkabilar kapinin disinda cikariliyor ayakkabi cikarildigi xaman ilk cikan ayak direk mermerin uzerine konabilir yada iceri bir ayak alinir diger ayakkabi oyle cikarilir.Ayakkabılar nerede çıkıyor ve çorapla nereye basılıyor ben anlamadım. Örneğin ayakkabıyla basılmayan eşiğe çorapla basılmasının ne gibi bir sıkıntısı var?
Kaldı ki o kadar titizseniz, halı kullanmamanızı tavsiye ederim, zira en temizi, antibakteriyeli bile pislik yuvası.