misafirlerinize hep 89 parça çkb takımını mı kullanıyorsunuz?

vegann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
847
275
Kızlar işin gerçeği şu, misafir için almak istediğim model 89 parça olanı epeyce pahalı geliyor şu an. Ancak aynı modelin 18 parça da satıldığını fark ettim yani 6 kişilik yemek çkb olarak. Bundan iki takım alsam ve yemekli misafirlerime bunları kullansam nasıl olur sizce?
yani pasta çkb si olmayacak onları başka model alabilirim veya daha uygun fiyatlı bir 12 kişilik takım alırım diyorum.
siz ne diyorsunuz?

Kızlar işin gerçeği şu, misafir için almak istediğim model 89 parça olanı epeyce pahalı geliyor şu an. Ancak aynı modelin 18 parça da satıldığını fark ettim yani 6 kişilik yemek çkb olarak. Bundan iki takım alsam ve yemekli misafirlerime bunları kullansam nasıl olur sizce?
yani pasta çkb si olmayacak onları başka model alabilirim veya daha uygun fiyatlı bir 12 kişilik takım alırım diyorum.
siz ne diyorsunuz?

bence çok güzel düşünmüşsün, ben tatlı pastayı da büyük çatalla yerim mesela, tatlı çatalı ve kaşığı olmasa hiç eksikliğini hissetmem. ilerde elin bollaşınca büyük takım veya eksik parçalarını alırsın. nehir'e baktın mı? büyük aile takımı denen 60 parçalar var onlar da çok uyguna geliyor

Kızlar fikrim bana da çok iyi gelmişti ama annemden veto yedim Yemekten sonra tatlı çatallarını farklı getirip millete bi takım alamamış dedirtmemek lazımmış Ağır misafirler olurmus vs vs

Ah şu anneler :))) Allah başımızdan eksik etmesin. Benimki benden meraklı çıktı :) Bu arada fikriniz güzel belki ama anneniz haklı bence :)

X