Misafirlie gittiiniz yerde nelere sinir olursunuz :))

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
evinize gelen misafirlerin nesine sinir olursnuz die konu açıldı bu da kesin açılacaktı ben açayım dedim :))
kendimden başlayayım;eğer bir yere gittiysem ki mutlaka haber vererek giderim habersiz asla gitmem ve sık sık miafirliğe gidip insanları bıktırmam ki gittiğimi varsayalım a.s ev sahibi hanım kapıda karşılamazsa kendimi kötü hissediyorum sanki istenmiormus gibi (evin erkeği karşılayabilir ama aynı şey değil).sonra haber verildiği halde yemekse yemek çaysa çay farketmez gecenin ilerleyen saatlerinde ikramın yapılması,gittiğim evin aşırı dağınık ve pis olması,ev sahibinin misafirle ilgilenmemesi,yine ev sahibi karı kocanın kavga etmesi,ufak tefek tartışmalar olabilir ama tartışma kavgaya dönüşmemeli.
ve uzun süre yanlız bırakılmak en sinir olduğum şeyler.hadi siz buyurun bakalım:lepi:

ev sahiplerinin benim yanımda kavga etmeleri veya birbirlerine surat asmaları
çocuklar oynarken kırılan veya dökülen birşey için kendi çocuğunu dövmesi veya azarlaması(aslında dövmek istediği benim çocuğum)
evin hanımının yemekten sonra uzun bir süre ortadan kaybolması(mutfağı temizleme bahanesi ile)
yardım teklifimi kabul etmeyip,içeri gitmem için ısrar etmesi
sana geldiği zaman çok rahat yayılan bir insanın kendi evinde seni diken üstünde oturtması..

sizlerin yazdiklarina katiliyorum ve bende eklemeler yapmak isterim,,
politikadan nefret eden biri olarak,gittigim yerde politika konusmaya hatta televizyonu acip politika seyretmeye,,sinir olurum,,,daha aklima gelirse yazarim,,,,,

ben çok misafirliğe gitmem genelde anneme kayınvalideme giderim
kayınvalidemlerde herkes:1shok:açar ağzını tv izler sinir olurum sanki kimse yokmuş
gibi birde oğluma bağrırlar gürültü etme tv izliyoz diye

Evinde kuralları olupta,sana geldiği zaman dünya umurunda olmayan insanları haz etmem bende.lmaz:
Ya heryerde rahat ol,yada heryerde disiplinli
Sizde yiyelim içelim,bizde gülelim eğlenelime döndümü iş enayi gibi hissediyor kendini insan.

fazla misafirliğe gitmem aile içi yani eltime görümceme giderim gittiğim yere mutlaka terliklerimi götürürüm ama bizim evde yokmu diyolar sinir oluyorum.

birde kimsenin tuvaletine girmem ama çok mecbur kalıp girersemde kokuyosa midem bulanır.
evin pis olmasına ve şöyle bir inceledikten sonra ağ yapmış toz görürsem sinir olurum.
mutfağında ocaklı fırınların filan 2 tane demir oluyo ya yağ içinde olanlara tencerelerini tellemeyip yağlı lekeler olunca yemek yemem hayatta

maalesef eltimde hepsi var midem kalkıyo sinir oluyorumeve gelene kadar tuvalet tutmaktan çatlıyorum artık
o yüzden atık pek gitmiyorum.

bende habersiz gitmeyi sevmem. hazırlık yapsın diye haber vermem ama yinede çayın yanına bir çubuk kraker dahi olsa bişey verilmesi evsahibinin misafire saygısıdır. birde bazen arkadaşlar çağırır akşam çayına yada beş çayına madem çağırıyorsun adam gibi hazırlık yap dimi bütün gece 2 poğaca ile midem kazınır durur beni doyumak zordur :)
onun dışında gittiğim evi kolaçan ediyim temizmi falan diye hiç sevmem bana yapılmasını da sevmem.

ben küfürlü konusmalarını da sevmıyorum tamam rahatlar anladık ama mısafır varsa salak bıle denmemelı yahu. bı haddı yerı var her seyın

bende pek tuvalete giremem hele yani adet mıdır ne tuvaletlere çop kutusu konuluyoya ayy nasıl midem bulanıyo ya eğer yemekte kıl cıkarsa fena olurum:bbo:

Misafirliğe gittiğim kişi genelde benim için çok yakındır, evinde kendi evim gibi rahat etmeliyim aynı şekilde bana gelen kişi de rahat olmalı klasik misafir ağırlama yöntemlerini sevmem ben, gittiğim evde beni yalnız bırakıp habire mutfakta evin içinde dolanılmasından hoşlanmam çok yakın ise kalkar yardım ederim ama habire iş yapar durumda olunmasını sevmem sonuçta ben gittikten sonra da yapabilir, temizliğini incelemem bana yapılmasından da hazetmem kendi sabunumu, havlumu, terliğimi yanımda taşımam, gittiğim yerde terlik sormam, terlik vermediler diye gitmemezlik etmem, kendim de vermeyi unutabiliyorum çünkü, bana gelen insanlar detaycı olmazlar benim içinde detaylar önemli değil, önemli olan hoş sohbet, güleryüz dür

Bence de gitmeyin, bu kadar detaycı bu kadar sinir olan birini ağırlayan kimse gerilmekten sıkılıp büzülmekten bir hal olur

Misafirlikte; evsahibinin durmadan sağı solu toparlamasına çok kızarım.
Bizi bırakıp mutfakta bulaşık vs ile uğraşılmasına, neyi nasıl yaptığını detyalala anlatmasına,
hazırlıklıarın kendisi yorduğunu, zor yetiştirdiğini söylemesine. Bize geldiğinde kendisi ve
çocukları son derece rahat olupta, orda şuna ellemeyin bu hediye gibi sözler edilmesine
çok sinir olurum.

ben de özellikle haber vererek gittiğimiz evde hiç tanımadığım insanların da ev sahibi tarafından hazırlık yapmışken onlarda aradan çıksın zihniyetiyle davet edilmiş olmasından hiç hoşlanmam. bütün geceyi tanışmak ve ev sahibiyle diğer misafir arasındaki tanışıklığa dayalı diyalogları dinlemekle geçirmek istemem.

Evinin hali, üstü basi, ikrami vs. vs. bunlar beni hic irdelemez...neticede kendi evi....evi pis oldugu halde misafir cagriyorsa kendi bilir, demekki öyle görmüs derim.

Birtek sinir oldugum sey kendi davet ettigi halde sanki istemiyormus rahatsiz oluyormus gibi tavirlar davranislar sergilenmesi....buna cok sinir olurum....aninda kalkip hadi güle güle demek gelir icimden....

Güler bir yüz, iki tatli sohbet bir demlik cay....bunlar olduktan sonra hicbirseye sinir olmam.:hulya:

bende çocuklarına bizim yanımıda bağıran ev sahiplerine sinir oluyorum sanki kendimi istenmiyomuş gibi hissediyorum....

bende pek tuvalete giremem hele yani adet mıdır ne tuvaletlere çop kutusu konuluyoya ayy nasıl midem bulanıyo ya eğer yemekte kıl cıkarsa fena olurum:bbo:
canım ne var bunda sakınca önemli olan o kovanın kullanış tarzı
o olmazsa tuvalet kaığtlarını nere atılması gerekir
sizin ev de yok sanırım
asla tuvaletimi çöp kovasız bırakamam bırakmasınlarda
dışardaki wc gibi değil bazı evler

aynen hepinize katılıyorum canlar
en önemlisi güler yüz ve sohbet
ne gerek bir bardak çaya ve bir demilk çayın oluşu

evi dagınıkmıs pis miş ilgilenmem yani cok pisse zate içim almaz oraya gidemem.misafirlige gitttim insanlar zaten bellidir onlarda öle temizlerdir sartı surtu bilirler yani..
öle bana kek hazırlasın hamurişi yapsın 4 / 4 bi menu yapsın fln istemem eger böle bişi istiyosam arkadasımı alıp (misarfirlige gittigim kişiyi yanı) dısarı cıkıp bi yerelerde oturup yer içeriz ama önemli olan hos sohpet güzel vakit gecirmektirrr yerimseniben

benim evime geldiginde relax takılıp ben kendisinin evine gittigimde beni istemiyormus gibi davranın beni bi neviii diken üstünde otutturan insanlara uyuz olurumm

bide tuvalete fln gittigimde arkamdan gelen beni takip eden kişilere uyuz olurum kendimi hırsız gibi hissederim

gittiğim hiç bi yerde sinir olmadığım için yazacak bişey bulamadım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…