fazla misafirliğe gitmem aile içi yani eltime görümceme giderim gittiğim yere mutlaka terliklerimi götürürüm ama bizim evde yokmu diyolar sinir oluyorum.
birde kimsenin tuvaletine girmem ama çok mecbur kalıp girersemde kokuyosa midem bulanır.
evin pis olmasına ve şöyle bir inceledikten sonra ağ yapmış toz görürsem sinir olurum.
mutfağında ocaklı fırınların filan 2 tane demir oluyo ya yağ içinde olanlara tencerelerini tellemeyip yağlı lekeler olunca yemek yemem hayatta
maalesef eltimde hepsi var midem kalkıyo sinir oluyorumeve gelene kadar tuvalet tutmaktan çatlıyorum artık
o yüzden atık pek gitmiyorum.
canım ne var bunda sakınca önemli olan o kovanın kullanış tarzıbende pek tuvalete giremem hele yani adet mıdır ne tuvaletlere çop kutusu konuluyoya ayy nasıl midem bulanıyo ya eğer yemekte kıl cıkarsa fena olurum:bbo:
aynen hepinize katılıyorum canlarEvinin hali, üstü basi, ikrami vs. vs. bunlar beni hic irdelemez...neticede kendi evi....evi pis oldugu halde misafir cagriyorsa kendi bilir, demekki öyle görmüs derim.
Birtek sinir oldugum sey kendi davet ettigi halde sanki istemiyormus rahatsiz oluyormus gibi tavirlar davranislar sergilenmesi....buna cok sinir olurum....aninda kalkip hadi güle güle demek gelir icimden....
Güler bir yüz, iki tatli sohbet bir demlik cay....bunlar olduktan sonra hicbirseye sinir olmam.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?