Bence sorunun kaynağı şu; davet edilmeden ziyarete ya da misafirliğie gitmek..
aslında huysuz,uyumsuz değilimdir ama bu aralar hiç bir gittiğim evde rahat edemiyorum..
karşımdakinden değil benden kaynaklı.
çocuklu olunca,yemek saati,uyku saati düzenli olunca ve kendi keyfim için onun düzenini bozacağımı düşününce ister istemez rahatsız oluyorum.kafamçokkarıştı
8-8.5 arası mamasını yiyip uykuya geçmeye çalışır kızım.msafirliğe gittiğimiz evde rahat bir ortam sunsalar bile muhabbeti bırakıp çocuk yedirme uyutma derdine düşünce pek de hoş bir durum olmuyro.zaten gitmişiz topu topu 2-3 saatliğine.birde gittiğimiz evin çocukları mama yedirirken yada uyuturken yanıma geliyorlarsa o zaman zıvanadan çıktığımın resmidir işte..akannehir
yani işin özü ben şu aralar çocukla pek çıkamıyorum akşamları.çıkacaksakda mutlaka birilerine bırakıyorum.o şanslılarda ya alt kattaki hala,yenge,kardeşim ve kayınvalidem seçeneklerimizden biri oluyor.opuyorumnanaktan
hayata yeni alışmaya çalışan yavrumu kendi kötü emellerime alet etmeyi doğru bulmuyorum..ben..:umursamaz:
büyüsün akşam oturmalarına rahatlıka gideriz,sorun değil..yerimseniben
Tamamiyle alyadan kaynaklaniyor canim....cocuklar kücükken bende öyleydim....en fazla 1-2 saat oturur hemen kalkmak isterdim....cocuklu kadin birtek evinde rahat ediyor iste
Lakin herseyde oldugu gibi bu konudada istisnalar var....Eltim mesela......3 tane cocugu var hepsi kücük kücük fizana gider vallaha....benneyaptımkiyeterki ucunda gezmek
olsun...kaydirigubbakcemile2
ben burada butün arkadaşlara katılıyor bende sıkca misafirliğe gitmem fakat sinir olduğun şeyler;
-çağırıldığım halde kapıda neden geldiniz şaşkınlığı ile karşılaşmaktan
-ben gelmeden önce yapacağı temizliği benimle beraber yapmasından
-sohbetin olmayıp , herkesin tv izlemesinden,
-fikir çatışmasına girip , insanların fikirlerini değiştirmeye çalışılmasından ...
-ben misafirliğe tatlı dil güler yüz için giderim, fakat ev sahibi için diyorum ; çaymı demleyecen demlede içip gidelim tam kalkacakken gece yarısı olmuş , ay ben çay demleyecektim demesinden ...
-en önemliside bu yüzden misafirliğe hiç gitmiyorum...o da şu ; nereye gitsem dünden kalan bulaşıklarınıda ben yıkıyorum geliyorum yediğim bir tabak yemek..ben bana gelene bunu asla yapmam
yapmaya kalktığındada "otur oturduğun yerde misafirsin, misafirliğini bil " derim gülerler...
-ha unutmadan çocuklu yer ise çocuğunun durmadan kafama bişeyler fırlatmasından dolayı gardımı almış gözlerim çocuğun üzerinde oturmaktan...
bebekli misafirlere
ev sahibine hizmetçi muamelesi yapanlara ve siğara içenlere evde sinir oluyorum he birde ğelir ğelmez tuvalete koşanlara
Siz hiç bebek sahibi olmayacaksınız galiba, bebek sahibi olan olacak insanlarla arkadaşlık etmekten kaçın mazallah evinize felan gelirler, ayrıca bir insan misafirliğe gittiğinde gelir gelmez tuvalete neden koşar? sıkışmıştır da ondan
Şu forumda görüyorum ki ne kadar çok detaycı ne kadar takıntılı yanları olan kişiler var, bir insan bir insanın evine niye gider ki yiyip içmek evsahibini ve evini didik didik incelemek için mi, yoksa bir araya gelmek özlem gidermek, iki kelamla hoş sohbet etmek güzel vakit geçirmek adına mı :hulya:
hayatım bende gezmeyi inanamazsın çok seviyorum..
ama işte dediğin gibi çocukla olunca ve onun düzenini bozduğunu görünce hakkım olmadığını düşünüp geride duruyorum.yada gidiyorum ama alyayı birilerine bırakıyorum.
ha eltilerime,kayınvaldieme,babamlara,yakın akrabalarıma giderim mesela.ama orada bile belirlidir oturamam..akannehir
sendeki eltde maşallah..sinir olurum o moddaki kadınlara ben.:mymeka:
Allah bilir sahipde çıkmıyodur gittiği yerlerde çocuklarına..kötükedihüso
siz hiç bebek sahibi olmayacaksınız galiba, bebek sahibi olan olacak insanlarla arkadaşlık etmekten kaçın mazallah evinize felan gelirler, ayrıca bir insan misafirliğe gittiğinde gelir gelmez tuvalete neden koşar? Sıkışmıştır da ondan
şu forumda görüyorum ki ne kadar çok detaycı ne kadar takıntılı yanları olan kişiler var, bir insan bir insanın evine niye gider ki yiyip içmek evsahibini ve evini didik didik incelemek için mi, yoksa bir araya gelmek özlem gidermek, iki kelamla hoş sohbet etmek güzel vakit geçirmek adına mı :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?