- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Bi yaş pasta filan alın çayın yanına, yeterlidir.
Daha önceden tanışık olsanız zevkini bilir alırdınız bir şeyler.
Çocuğa bir şey almanıza gerek yok, samimiyetsiz görünür şahsi fikrim.
Tanıştıktan sonra gönlünüzden koparsa çocuğa yaşına göre bi şeyler alırsınız.
Tanımadığınız bir evse tatlı götürmeniz yeterli diye düşünüyorum
Baklava götürün.
Ekstra birşeye lüzum yok.
Tanimadigim bir eve cikolata gotururum. Hem samimi olmamis olur, hem de uzerinde fazla dusunulmemis olur
Tatlı yeterli. Samimi değilsiniz sonuçta. Ha eşiniz samimiyse onun fikrini alın bence.
Tatlı götürülür benim bildiğim. Ev eşyası genelde evini yeni alan insanlara veriliyor diye biliyorum. Baklava iyi bence.
Bencede tatlı ideal. Daha şimdiden çocuğa hediye almak doğru değil bence
Tatlı uygundur yas pastada olabilir bence cocuga bi hediye de olabilir guzel dusunmussunuz.
Sagolun hanimlar tatli götürsek yeterli olur diyorsunuz madem tatli götürim. Yalniz o kisiesimin samimi arkadasi genede yeterli olur mu
Yeterli. Esinin arkadasi ama tek gitmiyor sonucta esin. Mesafe iyidir. Hic tanimadigim biri cocuguma hediye alsa begenmem ben. Bir cikolata guzelce paketlettirip goturmek hem nazik hem de mesafeli olurSagolun hanimlar tatli götürsek yeterli olur diyorsunuz madem tatli götürim. Yalniz o kisiesimin samimi arkadasi genede yeterli olur mu
Ben tatlı değil, çiçekçiden gösterişli bir buket diyorum.
Çocuğa da kızsa bebek, erkekse araba gibi bütün çocukları memnun edecek ufak bir hediye olabilir. Evdeki hazırlıklar yüzünden çocuklar misafiri merak eder, ufak bir hediye sempati yaratır.
Bende buara istemsiz bişekilde bikaç ev davetine gittim eşim'le..yemek takımları filan satan bi mağaza'ya girip 6lı turk kahvesi fincanı aldım çanta içinde..merhaba hanimlar size bir sorum olacak.
Esimin is arkadasi bizi evine davet etmis.
Maalesef ki gidecegimiz insanlari hic tanimiyorum görmedim. Kendilerinin bir cocugu varmis. Elim bos gitmek istememem. Ev hediyesi olarak tanimadiginiz yada az tanisiginiz insanlara ne götürürsünüz. Cocuga da kücük bir hediye alsam olurmu? Fazla abartili olmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?