canım numara diyorum ama ben de gerçekten hasta oluyorum. istifra etmeler, baş dönmeleri eşimde görüyor bunları. gece yataktan kalkıp istifra ediyorum. bir keresinde ağlamaktan nefes alamadım, dizlerim tutmadı ayağa kalkamadım. sebebi de eşim görevdeyken ben ailesini aramamışım diye şikayet etmişler. ben 1,5 ay doğuda yalnız kalıyorum eşim görevdeyken. ben onları aramamışım diye eşimi doldurmuşlar. onların merak edipte aramaları lazım. böyle şeyler yüzünden kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. 4 yıldır 2 kişilik bir aile olamadık hala 5 kişilik bir aileyiz. bütün planlar yapılır herşeyi ben en son duyarım.22 yaşında kaynım yanımızda çocuk gibi gezer.balayında bile bizimle gelecekti. apartmandaki komşularından utandılar da vazgeçtiler. kayınvalidemler yola çıkar benim 1 saat kala haberim olur. izinleri sadece eşimin ailesinde geçiririz. eşim 1,5 yıldır benim aileme gitmedi. daha bir sürü sorun canım.canım eşime rol yapmak istemiyorum ama zaten ben gerçekten hastalansam da en son eşim duyar. telefonu kapalı. gündüzleri bile arasam açmaz. işinden dolayı. kaldı ki ben astım hastasıyım. defne joyla ilgili haberlerden sonra iyice korkmaya başladım evde yalnızım. ben ona hep dürüst oldum, o da bana dürüst olsun istedim. en iyi arkadaşımdı benim.
sen taviz verme canım yoksa böyle devam eder.