canım ,bende önceden esınden için arkasında dus anlasın dıyordum ama dediğin gibi eşin anlamak istemıyor anlaşılan

bu saatten sonra sende okadar ustune dusme bari yanı yapcak bişey yok gibi gorunuyor

( bi kaç arkadas demısya dırdırcı durumuma dusurme kendını dicem ama bu erkeklerın genel olarak bize karsı savunması işte işlerine gelmeyeınce bizler hep DIRDIRCI oluruzzz

baska bi çözüm yolu aramak gerek ??
eşinin ya gercekten haberı yok yada senın gazabından kaçmak için böyle diyor napsın
canım senı çok iyi anlıyorum cunku aynıları yasadım ben.. öyle kavgalarımız oldukı en sonunda dedım benim arkamda durmuyosun benı sahıpsız bırakıyorsun ,anladımkı bu hayatta tek basımayım vs.. ama eşim olaya geyik katma derdındeydı ben arkamda durmuyosun deyınce ii ozaman önunde durayım..niye arkanda durim yanında olmak varken filan sacma sapan seyler soleyıp benı hepten deliye cevıriyorduuu...
ben kocamı adam ettiysem aile kavramını anladıysa senın kocan haydı haydi anlayacak canım bunu biraz sabret arayada soğukluk verıpte kaynananı hepten sevındırme ..
benım kocam karadenız erkeği (senınkısı gibi)fazla pohpohlanmıs erkek evlat baska golzerınde eşim 6 yasında eline tufek vermısler büyüdün artık geyik vurabılırsın diye..sonra eşim sülalenın tek erkek torunu ve benım eger oğlum olursa (ama ben şideetle kız istiyorumkı bu ailenın soyadı tarih olsun!)soyad devam edecek.. vs.. kocamı oyle bi pohpohlamıslarkı yanı yıkarı anlattım adam azcık sınırlenıo evden saglam tabak kalmıyordu oyle soliim.. haa bu zamana kadar evlilik yıprattı mı evet ! yıpratmazmı eve terkedesim geldi senın gibi tek basıma tatıller yapasım geldi bunaldım artık cunku...
ben sana sakin ol diyorum ama ben hiç sakin değildim.sana oyle dememin nedeni aranızdakı porblem belkı cozulur umudylaydı ,çunku senın sert olman onunda sert olması anlamına gelır.. huzuru daha çok bozmamak adına sana sakin ol diyordum canım..
neyse bundan sonra kendını sakin olacam diye sartlandırma duygularının gidişatı ne yondeyse ona ögre sakin yada sert olursun..
bu arada annende kaynanan aradıgı zaman acmasın tel.nu evde yokmus imajı versın madem çok yufka yureklı..
sende kaynananla sözde saygı cercevesı altında bıldıgın inceden incede laf sokarak konus bak bakalım bidaha böyle kafadan planlar yapabılıomu... eger yuzune dıyebılıyorsan yuzune de hemde esının yanında boylece eşinide dolduramaz.. kaynanan yanınızdayken bunları soyle ve esıne bakarak ''biz boyle istiyoruz''de oda umarım tastık eder seni..
canım sen sessiz kaldıkca bunlar senı ezmeye deavm eder benden solemesi.. varsın sana cadı gelın desınler ama sen kendını ezdirme yeter..
bu arada dedım gibi esınle aranı iyi tutmaya calıs cunku benım eşim en azından bız kavga edelım hemen anasını abassını arardı ne hıkmetse?!! yanı biz kavga ettiğimizde ben ondan nası soguyorsam oda benden soguyordu ve ailesine daha çok baglanıyordu bu dedğimde aklının bi kösesınde dursun.
şurda 1 aydan berı annemdeyım eşim yok görevde malum ..kaynanamın karnı ağrımıs hemen eşimi arayıp ültimatonu vermıs , bundan sonra uzun seyırlerde bızde kalacak diye

sıkıyosa benı arasın

oğluyla haber gonderıo aklı sıra
bende aynen soyle dedım hatta dun aksam konustuk : valla benı zorla göndersende bindirsende otobuse ben molada iner geri gelırım dedim.. kendimi ezdırmeye meraklı değilim ben dedım.. daha ağzını açmaya fırsat vermeden hadi kapatalım tlfnu yoksa bırbırımızı yıycez durduk yere yere deyip kapattım.. budur yani.
ezdirme canım kendını ezdırme senı senden baskası korumuyor cunku.eşin diyemıyorsa sen de ama esınınde yanında.. tlfda dıceksende esın yanında olsun bolece esını dolduramaz..