konuyu takip edenler için son durumu yazıyorum kızlar. dediğim gibi eşim göz ameliyatını olmak üzere eve geldi, ben de bir hafta izin aldım. benim iznimin bitişinden itibaren gelsinler diye kayınvalidemleri çağırdık. eşim de ben de kaç kere söyledik. hatta eşim gelecekseniz şimdi gelin bi daha beni evde bulamazsınız göreve gideceğim bile dedi. ama ondan öncesinde eşim maddi durumumuzun kötü olduğunu belirten bi konuşma yapmıştı, tamamen farklı bir konuyla ilgili olarak.ameliyatı dünya gözde yaptırdığımız içib zaten bu ay baya bi eksilerdeyiz.maaşımızın birini zaten arabaya harcıyoruz.bunları ifade etmişti eşim. bu konunun ardından da eve davet edince reddettiler. paraları yokmuş.

masrafları varmış, bu ay sıkışıklarmış vs diye eşime bahane sıralamışlar. maddi drumları kötü olsa gerçekten anlayacağım ama eşim de ben de biliyoruz ki 50 bin lira bir birikmişleri var.( hatta bu paranın üzerine bizim kredi çekmemizi ve ortak ev almamızı teklif edecek kadar ileri gitmişler ama eşim tabi ki reddetmiş. ben de gerekli tepkiyi verdim zaten

)
kaynım laptop alması için bi haftadır eşimi sıkıştırıyor, kaldı ki bizden iyi maaşı var ve bekar. o konuda da gerekli tepkiyi koydum tabi. bu kadar varyemez insanlar olduklarına inanamıyorum kızlar. ben asıl eşime üzüldüm, 3 kuruş yol parası için gelmediler. neredeyse oğlum yol paramızı yolla diyecekler ama diyemiyorlar altlarında son model arabaları var. eşimin müsait olduğu bi 3-4 günü vardı. gelmeleri için başka uygun zaman bulmayacağımızı belirttik. resmen geldklerinde para harcıyacaklarını anladılar ve gelmekten vazgeçtiler. oğlumu özledim diye herkese yayıyormuş kayınvalidem ama özlediyse insan kolundaki elli bilezikten birini bozar benzinini doldurur gelir dimi. ama yok. eşimin biz nişanlıyken kardeşine aldığı laptopa el koymuşlar, kaynıma da yeni laptop al abinle görüş demeyi biliyorlar. aklım almıyor benim bu insanları:44: