• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik ne kadar sürmeli?

ayy canım benım ınan çok sevındım bu konuyu sakince halletmenizee :61::61:

eger eşin cekınırde arayamazsa artık vazife sana dusuyor gibi.. bunu da unutma :34: eşinde bıkmış belli ama sonucta ailesi yani atsa atılmaz satsa satılmaz.. çok afedersın canıma ma aklıma bi söz geldi ''eşşeğim diyene semer vuran çok olur'' ne sen ne eşin ,eşin diyemıyorsa sen hallet kendınızı eşşek yerıne koydurtmayın sessz kalmayın lütfen.. ezdirmeyin artık daha fazla olur mu..

neyse bakalım insallah eşin arar k.valideni :6:

sağol canım,ben de rahatladım açıkcası.en azından eşimin benimle konuşması bile rahatlattı beni. o aramasa da annesi kesin arayacak zaten.ben hala aramadım kendisini. meraktan çatlamıştır.

Misafirlik dediğin 3 gün; o da en fazla.

Hakkaten 3 günden fazlası evsahibine de işkence, kendini bilen misafire de .

E tabii zorunluluklar; sağlık vs. sebepleri tasnif dışı tutmak lazım.

İnsan böyle olağanüstü durumlarda yedi kat yabancıya bile evini açar ; kaldı ki evladının evinde kalmayacak da nerede kalacak?

Ama öyle keyif için gelin yapsın biz yiyelim, gelin temizlesin biz oturalım olmaz.:57:

kızlar eşim annesini aramış, daha doğrusu ben ara anneni ne zmn gelceklermiş öğren dedim.
aradı beni sonra, gelmiceklermiş ki diyo. nasıl yani dedim. 16sında sınavı varmış zaten diyo. onu biliorum ondan sonraki hafta geliceklermiş öyle demişler dedim. bilmiolarmış, onda da belli olmazmış belki 2-3 günlüğüne gelirlermiş falan. eşime böyle demişler. dedim ki ben de eşime sana farklı anneme farklı konuşuyolar annemi yalancı durumuna düşürüolar dedim. bu kadın gerçekten çok kurnaz. sen çağırsaydın madem dedim, çağırmadım ne gerek var dedi. bana sen de izin al tatil yapalım dedi. ben de bakarız dedim.bu haftaki gidişata göre bi karar verip izin konusuna karar vermeliyim, eşim ameliyat olucak dersem belki izin alabilirim. eşim annesi karışıp huzurunu kaçıracak diye gözden ameliyat olacağını bile söylemiyo. olduktan sonra söylicekmiş. düşünün artık gerisini.

kızlar eşim annesini aramış, daha doğrusu ben ara anneni ne zmn gelceklermiş öğren dedim.
aradı beni sonra, gelmiceklermiş ki diyo. nasıl yani dedim. 16sında sınavı varmış zaten diyo. onu biliorum ondan sonraki hafta geliceklermiş öyle demişler dedim. bilmiolarmış, onda da belli olmazmış belki 2-3 günlüğüne gelirlermiş falan. eşime böyle demişler. dedim ki ben de eşime sana farklı anneme farklı konuşuyolar annemi yalancı durumuna düşürüolar dedim. bu kadın gerçekten çok kurnaz. sen çağırsaydın madem dedim, çağırmadım ne gerek var dedi. bana sen de izin al tatil yapalım dedi. ben de bakarız dedim.bu haftaki gidişata göre bi karar verip izin konusuna karar vermeliyim, eşim ameliyat olucak dersem belki izin alabilirim. eşim annesi karışıp huzurunu kaçıracak diye gözden ameliyat olacağını bile söylemiyo. olduktan sonra söylicekmiş. düşünün artık gerisini.

Canım merhaba...
Ben bıraz farklı bır sey soracagım...
Esının gozlerı kac derece kı excımer laser olacak...

Canım merhaba...
Ben bıraz farklı bır sey soracagım...
Esının gozlerı kac derece kı excımer laser olacak...

2.5 derece canım. ama mesleğinden ötürü çok sıkıntı yaşıyor. muayenesini yaptrdık lazer olabileceğini söyledi doktoru.

2.5 derece canım. ama mesleğinden ötürü çok sıkıntı yaşıyor. muayenesini yaptrdık lazer olabileceğini söyledi doktoru.

Anladım canım, hayırlısı olsun o zaman...
Ben tıbbı sekreterım, dıkkatımı cekmıstı merakımı maruz gor canım... :71:

canım öncelıkle gecmıs olsun esıne.. umarım bır problem yasamadan atlatır..
sevındım herseyı acık acık konusmana..
ıyı olmus.. artık bundan sonra ıyı haberlerını beklıyorum..
ne bıleyım belkı guzel bır konu acarsın
"esımle tatıle gıttım cok mutluyum.. ama guneste cok yandım ne yapmalıyım gıbı" :9::9::9:
hadı bakalım canım allah sana ve esıne tatılde bırazcık huzurrrr versın ıns... :9:

canım bence sende izin al ve eşinle beraber güzel bir tatil yapın ikinizede çok iyi gelir başbaşa bir tatil romantik romantik :52::52:

Canım çok sevindim valla. İnşallah eşin tekrar göreve döndüğünde aynı şeyleri yaşamazsınız. Ama birbirinize böyle açıldığınıza göre artık tekrar etmez diye düşünüyorum. Nacizane tavsiyem, eşini kendi tarafına çekmişken (aslında çok nahoş birşey "kendi tarafın" falan ama kayınvaliden artık o seviyeye getirmiş işi) eşine bundan sonra sakin ve tatlı dilli konuş bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali, derdini anlamış artık bundan sonrası senin ince işçiliğine kalmış gibi görünüyor :9:
Senin görümcen falan olsaymış keşke de kendi kızları yaşasaymış şu durumu bakalım nası oluyor görselermiş. Neyse geç oldu güç oldu ama sonunda ağzınızın tadını buldunuz eşinle. Umarım bundan sonra hiiiiiiiççç bozulmaz :71:

amiin kızlar. inanın kayınvalidemlerle sorun yaşamak falan umrumda değil ben sadece eşimle sorun yaşamaktan onunla aramın kötü olmasından çok mutsuz oluyorum. yoksa artık onların gözümde pek değeri kalmadı. eşeğin değilse de sahibini hatrı var misali, eşim için susuyorum.ama anladım ki evime geldiklerinde de artık onlar benden korkacak çekinecekler.

Çok sevindim yaa halletmişsin problemini.
Eşine de şimdiden geçmiş olsun
biraz rahatlama sırası sende canım :64::64:

öncelıkle esının aramasına gercekten çok sevındım :):):) bu eşin için çok öenmli bir adım ve huzurunuz içinde tabiki..
k.validenede peesss diyorumm... bunca hikaye vs; sırf sen esınle aran acılsın huzurun bozulsun dıye yapmıs ozaman :47::57: tabi bu arada annenide yalancı durumuna sokmus :23::23: Allahtan sakince hallettiniz aranızdaki sorunu,gerci bu duruma k.validen çok uzulmustur tuhh bu sefer bırbırlerıne dusuremedım diye :4::47::47: bak artık evlılıgı idare etmeyı oğrendın ;) artık sizi birbirinize birazcık zor dusururler ;) haa yıpranmadın mı yıprandın illaki ama işte evlilikte olgunlasmak böyle böyle baslıyor.. ilk zamanlardaki senle sımdıkı sen arasında emınım daglar kadar fark vardır ozamanlar toydun mesela bide sen zaten hep iyi nıyetlıydın sımdıde oylesın gerci ;) ama bu sefer gardını aldın en ıyısını yaptın :)
gelişmelerın olumlu sonuclanmasına çok sevındım :70::61::61:
Canım çok sevindim valla. İnşallah eşin tekrar göreve döndüğünde aynı şeyleri yaşamazsınız. Ama birbirinize böyle açıldığınıza göre artık tekrar etmez diye düşünüyorum. Nacizane tavsiyem, eşini kendi tarafına çekmişken (aslında çok nahoş birşey "kendi tarafın" falan ama kayınvaliden artık o seviyeye getirmiş işi) eşine bundan sonra sakin ve tatlı dilli konuş bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali, derdini anlamış artık bundan sonrası senin ince işçiliğine kalmış gibi görünüyor :9:
Senin görümcen falan olsaymış keşke de kendi kızları yaşasaymış şu durumu bakalım nası oluyor görselermiş. Neyse geç oldu güç oldu ama sonunda ağzınızın tadını buldunuz eşinle. Umarım bundan sonra hiiiiiiiççç bozulmaz :71:
amannn bacımmm bide görümce derdini hiç cekmesın benım gibi.. kesınlıkle anlamıyorlar.. kendı kızlarının k.validesını bana sıkayet ederler yok kızıyla damadının hiç özel hayatı yokmus ,,yok işte sabah kahvaltılarını çok erken yerlermıs vs ne varmıs cocukları uyusunmuss vsvs...
yaaa insan olan kızına yapılanların aynısını bana yapmaz.. sabah kahvaltısı belkı biz gec yapmak istiyoruz basbasa yoookkk olmaz kalkın diye kapıyı calmadan içeri dalmalar...
sonra özel hayat desen zaten oda olmuyor yanımızdalarken.. hatta bikere yine böyle kapıyı calmadan daldı içeri... sonrasını yazmayayım :78::78: :57: hee ben oyle zamanlarda yeni gelınken olmaz dıyordum sımdı ınadınaaa yaniii :34: :64: k.valideyse yerını bılsın ben ustune kuma gelmedim sonuctaa :47::47:
amiin kızlar. inanın kayınvalidemlerle sorun yaşamak falan umrumda değil ben sadece eşimle sorun yaşamaktan onunla aramın kötü olmasından çok mutsuz oluyorum. yoksa artık onların gözümde pek değeri kalmadı. eşeğin değilse de sahibini hatrı var misali, eşim için susuyorum.ama anladım ki evime geldiklerinde de artık onlar benden korkacak çekinecekler.
yakında benım gibi susmazsın canım ;) ama insallah o hadlere gelmezsınız..

bencede önemli olan eşin olmalı bu hayatta gerisi boşşş yani.. :7: sen eşinle aranı iyi tut ne kadar bozuk olsanda eşini kendınden soğutma yoksa soluğu analarında alıyorlar ne hıkmetse :4::23: böyle yaparak ta kaynanana fırsat verme.. sevınmesın kadın.

eşin içinde gecmıs olsun,söylemeyi unutmusum :4:
amcam olmustu gecen sene lazer hem amcamın baya bı buyuktu korkmana gerek yok ve tıp çok ilerledi artık ;) ameliyattan sonra araba filan kullanması yasak zaten doktoru seni ve esını bılgılendırır yapmanız ve yapmamanız gereken seyler olarak.. :34:

bu arada beni eşime şikayet etmeyi de ihmal etmemişler. aradık ulaşamadık falan diye. eşim de annemle konuştun mu diye sordu, ben de ne zaman dedim. bu aralar dedi. yoo dedim kaç gün oldu bilmiorum. ulaşamamşlar sana dedi. ben de önceden tedbirimi almıştım tabi, cep telefonumdaki cevapsız çağrıyı silmiştim annesinden gelen. yok dedim ben görmedm aradılarsa da, ama bi dahakine dikkt ediyim bari de beni kocama şikayet etmesinler dedim.hem bak telefona inanmazsan dedim, o yok canım ne gerek var ben de aradığımda ulaşamamıştım bugün lavabodaydın ya hani o ara kapalıyken aramışlardır dedi. niye alınganlık yapıorsun cnm dedi. ben de aramıza kimseyi sokma dedim,sarılmıştı bana,zaten kimse sığmaz dedi:1:
haftaya da izin aldım, bi hafta evde başbaşayız ameliyat işinden sonra.:32: ondan sonra ki hafta da benden bekliorlarsa senin ameliyatından sonra arar çağırırım dedim eşime de.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir anlayışsızlıktır ki, insan eşiyle başbaşa kalabilmek,tatil yapabilmek için bin takla atmak, zihin harbine girmek zorunda bırakılıyor. Son gelişmelre göre olumlu adımlar olmuş sanırım. Eşin de seni anlama başlamış. Aslında erkekler kendi ailelerini görüyorlar fakat bunu dile getirmeyi istemiyorlar sanırım. Üstünü kapatma yoluun, ne şiş yansın ne kebab politakasını izliyorlar.

Bu arada geçmiş olsun canım, eşinle güzel bir mutlu ve huzurlu bir tatil geçiririsn inş.

bu arada beni eşime şikayet etmeyi de ihmal etmemişler. aradık ulaşamadık falan diye. eşim de annemle konuştun mu diye sordu, ben de ne zaman dedim. bu aralar dedi. yoo dedim kaç gün oldu bilmiorum. ulaşamamşlar sana dedi. ben de önceden tedbirimi almıştım tabi, cep telefonumdaki cevapsız çağrıyı silmiştim annesinden gelen. yok dedim ben görmedm aradılarsa da, ama bi dahakine dikkt ediyim bari de beni kocama şikayet etmesinler dedim.hem bak telefona inanmazsan dedim, o yok canım ne gerek var ben de aradığımda ulaşamamıştım bugün lavabodaydın ya hani o ara kapalıyken aramışlardır dedi. niye alınganlık yapıorsun cnm dedi. ben de aramıza kimseyi sokma dedim,sarılmıştı bana,zaten kimse sığmaz dedi:1:
haftaya da izin aldım, bi hafta evde başbaşayız ameliyat işinden sonra.:32: ondan sonra ki hafta da benden bekliorlarsa senin ameliyatından sonra arar çağırırım dedim eşime de.

Canım, eşin çook romantikmiş..:69:
Kimse sığmaz, güzel cevap..:65:
Benim k.pederde benim cebim kapalıyken beni arayıp ulaşamayıp eşime şikayet etmişti bir defasında. Kasten mi açmıyor diye.. Cebim kapalıyken nerden göreyim aradığını da, kasten açmayayım..:27:
Geçmiş olsun diliyorum eşin için, acil şifalar inşallah.

Back
X