kızlar eşim annesini aramış, daha doğrusu ben ara anneni ne zmn gelceklermiş öğren dedim.
aradı beni sonra, gelmiceklermiş ki diyo. nasıl yani dedim. 16sında sınavı varmış zaten diyo. onu biliorum ondan sonraki hafta geliceklermiş öyle demişler dedim. bilmiolarmış, onda da belli olmazmış belki 2-3 günlüğüne gelirlermiş falan. eşime böyle demişler. dedim ki ben de eşime sana farklı anneme farklı konuşuyolar annemi yalancı durumuna düşürüolar dedim. bu kadın gerçekten çok kurnaz. sen çağırsaydın madem dedim, çağırmadım ne gerek var dedi. bana sen de izin al tatil yapalım dedi. ben de bakarız dedim.bu haftaki gidişata göre bi karar verip izin konusuna karar vermeliyim, eşim ameliyat olucak dersem belki izin alabilirim. eşim annesi karışıp huzurunu kaçıracak diye gözden ameliyat olacağını bile söylemiyo. olduktan sonra söylicekmiş. düşünün artık gerisini.
öncelıkle esının aramasına gercekten çok sevındım :):):) bu eşin için çok öenmli bir adım ve huzurunuz içinde tabiki..
k.validenede peesss diyorumm... bunca hikaye vs; sırf sen esınle aran acılsın huzurun bozulsun dıye yapmıs ozaman

tabi bu arada annenide yalancı durumuna sokmus

Allahtan sakince hallettiniz aranızdaki sorunu,gerci bu duruma k.validen çok uzulmustur tuhh bu sefer bırbırlerıne dusuremedım diye

bak artık evlılıgı idare etmeyı oğrendın

artık sizi birbirinize birazcık zor dusururler

haa yıpranmadın mı yıprandın illaki ama işte evlilikte olgunlasmak böyle böyle baslıyor.. ilk zamanlardaki senle sımdıkı sen arasında emınım daglar kadar fark vardır ozamanlar toydun mesela bide sen zaten hep iyi nıyetlıydın sımdıde oylesın gerci

ama bu sefer gardını aldın en ıyısını yaptın :)
gelişmelerın olumlu sonuclanmasına çok sevındım

Canım çok sevindim valla. İnşallah eşin tekrar göreve döndüğünde aynı şeyleri yaşamazsınız. Ama birbirinize böyle açıldığınıza göre artık tekrar etmez diye düşünüyorum. Nacizane tavsiyem, eşini kendi tarafına çekmişken (aslında çok nahoş birşey "kendi tarafın" falan ama kayınvaliden artık o seviyeye getirmiş işi) eşine bundan sonra sakin ve tatlı dilli konuş bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali, derdini anlamış artık bundan sonrası senin ince işçiliğine kalmış gibi görünüyor
Senin görümcen falan olsaymış keşke de kendi kızları yaşasaymış şu durumu bakalım nası oluyor görselermiş. Neyse geç oldu güç oldu ama sonunda ağzınızın tadını buldunuz eşinle. Umarım bundan sonra hiiiiiiiççç bozulmaz
amannn bacımmm bide görümce derdini hiç cekmesın benım gibi.. kesınlıkle anlamıyorlar.. kendı kızlarının k.validesını bana sıkayet ederler yok kızıyla damadının hiç özel hayatı yokmus ,,yok işte sabah kahvaltılarını çok erken yerlermıs vs ne varmıs cocukları uyusunmuss vsvs...
yaaa insan olan kızına yapılanların aynısını bana yapmaz.. sabah kahvaltısı belkı biz gec yapmak istiyoruz basbasa yoookkk olmaz kalkın diye kapıyı calmadan içeri dalmalar...
sonra özel hayat desen zaten oda olmuyor yanımızdalarken.. hatta bikere yine böyle kapıyı calmadan daldı içeri... sonrasını yazmayayım :78::78:

hee ben oyle zamanlarda yeni gelınken olmaz dıyordum sımdı ınadınaaa yaniii

k.valideyse yerını bılsın ben ustune kuma gelmedim sonuctaa

amiin kızlar. inanın kayınvalidemlerle sorun yaşamak falan umrumda değil ben sadece eşimle sorun yaşamaktan onunla aramın kötü olmasından çok mutsuz oluyorum. yoksa artık onların gözümde pek değeri kalmadı. eşeğin değilse de sahibini hatrı var misali, eşim için susuyorum.ama anladım ki evime geldiklerinde de artık onlar benden korkacak çekinecekler.
yakında benım gibi susmazsın canım

ama insallah o hadlere gelmezsınız..
bencede önemli olan eşin olmalı bu hayatta gerisi boşşş yani..

sen eşinle aranı iyi tut ne kadar bozuk olsanda eşini kendınden soğutma yoksa soluğu analarında alıyorlar ne hıkmetse

böyle yaparak ta kaynanana fırsat verme.. sevınmesın kadın.