evet haklısın canım sağol yorumların için.
eşimin ailesinin durumu iyi aslında. iki tane evleri var arabaları var. emekli ikramiyeleri bankada duruyor olduğu gibi. emekli maaşları da var zaten kira yok taksit yok kendilerine yetiyorlar aslında ama evlenmeden önce eşimin maaşını alırlardı şimdi de sürekli kaynımın maaşını istiyolar. sürekli bizim yanımızda para muhabbeti yapıolar. hani bakın kötüyüz de siz yardım etmiosunuz gibi. biz zaten aylardır düğün borcu kredi borcu araba taksidi ödemekten helak olduk. maaş elimize kalmıyo bile. benim babam çıkardı verdi arabanın parasını denkleştiremedik de. altınlarımı bozdum eşim araba istiyor diye. para pul benim hiç umrumda olmadı ama enayi yerine koymalarına da tahammül edemiyorum.
mesela düğünden bi hafta önce: kayınvalidemler benim yeni gelin evimde kaldıkları için eve erzak alınacak diye alışverişe götürdü bizi. doldurdu her şeyi tabi. ben de nasılsa bizm evimiz ya eşimle beraber çok severiz die bi kaç tane sıcak çikolata attım alışveriş sepetine aşkım içeriz evimizde dedik o da sevindi falan hayal kuruyoruz. kayınvalidem geldi aldı benim koyduklarımı rafa geri koydu. sen böyle şeyler içme düğünden önce kilo alırsın dedi eşime. eşime bi bakış attım bu ne şimdi evime sıcak çkolata da mı alamıcam dedim. bu alışverişin parasını ödemiceksin dedim onada madem böyle. sonra biz ayrıldık ordan kasaya yalnız gitti hanfendi. bu arada bi kutu da nescafe koymuşuz sepete onu da kasada çıkarmış gelmiş bi de acındırarak diyo ki param yetmedi onu çıkardım.
nakitle almadığıını kredi kartı kullandığını biliyorum oysa ki. dedim anne çağırsaydın madem kasaya gelirdik. eşim de anladı annesinin hatasını ama gözünün önünde oldu olay tabi.
hımm benım aklıma şu geldi aylık olarakta olsa kenara para ayırıyorsunuzdur sanırım az mıktarda olsa ,o paradan esınızın ailesinin haberi olmalıki bu kadar acız acıktayız diye acitasyon yapamazlardı bence tabi..

babama borcumuz var bıtıremedık vs diiyn artık..
bu arada ailenede soyle bence üzülmek şöyle dursun daha senin arkanda olurlar.. k.validen tarafına da göz açtırmazlar..k.validenler seni sahipsiz bilmesin aynı şekılde eşin de öyle.. ezdirme kendini yoksa bu hep böyle devam eder.eşin ailesinin yaptıgı saygısızlık ve terbiyesizliğe göz yumar nasılsa karım bişey demiyor yada diyemez mantıgıyla olan sana olur.
aman kimse üzülmesin kırılmasın diye 1 haftadan beri harap ettin kendini yazık değil mi canına..