Misafirlik sorunsalı

Demek sende aslansın. Aslanın halinden aslan anlar desene. Bi sen takilmakta haklı buldun :)
Aslında ben o konuya takılmazdım ama benimde insanların rahat olduğu ama benim takıldığım başka mevzuular var mesela..Ortayaş zamanlarında daha kontrol edebiliyorsun ama o müjdeyi vereyim... Egonuda takıntılıları da daha iyi yönetiyorsun bazı farkındalıkların oluyor...

Aslında ben o konuya takılmazdım ama benimde insanların rahat olduğu ama benim takıldığım başka mevzuular var mesela..Ortayaş zamanlarında daha kontrol edebiliyorsun ama o müjdeyi vereyim... Egonuda takıntılıları da daha iyi yönetiyorsun bazı farkındalıkların oluyor...
Aslında yaşadıkça tecrübe ettikçe oluyor bunlar.. Hiç kimseyi hiç birseyi takmamak isterdim. Etrafımdaki olan herseyi üstüme alınıyor olmam öyle yorucu ki anlatamam.

Ben davet etmeden birinin bana keyfi gelmek istemesine çok sinir oluyorum, ben de gitmem kimseye çağrılmadıkça. Özlediysen, görüşmek istiyorsan sen çağır ya evine ya da dışarıda bir yere. Karşılığında o seni davet ederse gidersin. Üzerine bir de ararsanız bu zaten emrivakiye girer. Bir kaç gün geçsin siz davet edin, vereceği cevaba göre görüşürsünüz.

Onun çağırmasını bekleyin. Istememek degil belki keyfi yoktur evo daginiktir işi vardır

istemeyedebilir bence.
ben davet edilmediğim sürece kimseye gelcem demem.
herkesin telaşesi farklı.

bismillah daha kac gun gecmıs :D bı musaade edın hemen dönmek zorunda degıl kı :)

Kimse gelmiyor diye oturur ağlar yeri gelir ama kimseyi bana gel diye de aramaz. İstemeyeceğini düşünmüyorum. Ama biri gelecekse kendisi gelsin diye bekler.. :)
Biliyorsaniz niye taktınız madem kafaya????

Çok tuhaf sorunalr yaratıyorsunuz
14 Şubat'ta ablamlar gelecekti
Sonra müsait olamadı gelmedi .
Bayramdan sonra gelecek oldu dedim ki çiftlikte işlerimiz çok yoğun, evde olmayacağız biz .
Haziranda geleyim diye yeltenmis Haberim yoktu sonradan söyledi ama annemler gelmisti 1 aylik bir tura çıktık annemlerle, öyle planımız vardı cunku,kabul edenedim
Temmuzda gelmek istediler temmuzda verdiği tarih benim evlilik yıldönümüme denk geliyordu tam kabul edemedim .

Ağustosta gelin dedim gelemediler, Ağustos sonunda bir tarih verdiler ama o zamanda bizim yine çiftlikte hasat bilmem ne zamanıydı evde olamayacaktık.

O da kendi kendine alınmış biraz, niye aliniyosun abi ? Neyse abla kardeşiz çözdük tabi hemen unutulup gidiyor herşey kardeşlik muazzam bisey.

Arkadaşım da tam bu bahsettiğim süreçte doğum yaptı 3 ay geçti e yoğunum ona da ben gidemedim henüz, yarın gidiyorum daha .

O da bana kusseydi madem gelmedi gelebilirdi diye .

İletişim olmadan ilişki yürümez
Biri gelmedi diye kussün biri kabul etmedi diye kussün biri halen çağıracak bence o cagirmaliydi sonuçta en son beni kabul etmeyen kendisiydi diye kussün, hayvan miyiz ki biz iletişim kuramiyoruz... Niye ? Kusecek bişey yok gidin arayin

Herkes küsmek için bahane arıyor anlasmak için niye aynı çaba kimse de yok ???????

Yani bilemiyorum ki ama dediğim gibi prenses değilim önüme koyacağı bir bardak çay.. Eşlerimizde arkadaş, onun eşi için "ne zamandır bir sıkıntısı var ama söylemiyor" dedi. Bilemiyorum ki insanlar neler yaşıyor. Ben zaten sıkıntısını öğrenmek onunla ilgilenebilmek için gitmek istiyordum.
Sen davet et bence.. belki icralık oldular? Herşey olabilir

Ben davet etmeden birinin bana keyfi gelmek istemesine çok sinir oluyorum, ben de gitmem kimseye çağrılmadıkça. Özlediysen, görüşmek istiyorsan sen çağır ya evine ya da dışarıda bir yere. Karşılığında o seni davet ederse gidersin. Üzerine bir de ararsanız bu zaten emrivakiye girer. Bir kaç gün geçsin siz davet edin, vereceği cevaba göre görüşürsünüz.
Buda farklı bir bakış açısı.. :) Bende aksine sevinirim biri arasa sana gelicem dese..

Bir hafta daha geçsin kendiniz davet edin o zaman . Belki evi müsait değil ,borcu var ,parası yok bla bla bilemeyiz ki . Sonuçta ikram sofrası kurmak da ucuz değil artık 😀

Ya mesele o değil bence.. Bir bardak çayı da yok değil... bi kek çırpar en kötü.

Çok tuhaf sorunalr yaratıyorsunuz
14 Şubat'ta ablamlar gelecekti
Sonra müsait olamadı gelmedi .
Bayramdan sonra gelecek oldu dedim ki çiftlikte işlerimiz çok yoğun, evde olmayacağız biz .
Haziranda geleyim diye yeltenmis Haberim yoktu sonradan söyledi ama annemler gelmisti 1 aylik bir tura çıktık annemlerle, öyle planımız vardı cunku,kabul edenedim
Temmuzda gelmek istediler temmuzda verdiği tarih benim evlilik yıldönümüme denk geliyordu tam kabul edemedim .

Ağustosta gelin dedim gelemediler, Ağustos sonunda bir tarih verdiler ama o zamanda bizim yine çiftlikte hasat bilmem ne zamanıydı evde olamayacaktık.

O da kendi kendine alınmış biraz, niye aliniyosun abi ? Neyse abla kardeşiz çözdük tabi hemen unutulup gidiyor herşey kardeşlik muazzam bisey.

Arkadaşım da tam bu bahsettiğim süreçte doğum yaptı 3 ay geçti e yoğunum ona da ben gidemedim henüz, yarın gidiyorum daha .

O da bana kusseydi madem gelmedi gelebilirdi diye .

İletişim olmadan ilişki yürümez
Biri gelmedi diye kussün biri kabul etmedi diye kussün biri halen çağıracak bence o cagirmaliydi sonuçta en son beni kabul etmeyen kendisiydi diye kussün, hayvan miyiz ki biz iletişim kuramiyoruz... Niye ? Kusecek bişey yok gidin arayin

Herkes küsmek için bahane arıyor anlasmak için niye aynı çaba kimse de yok ???????

Çok haklısın biliyor musun. Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kez de yıpranan ben oluyorum. Yaptıklarını görmezden duymazdan gelip iletişim kurmaya arayi yapmaya çalışıyorum ama karşıdakiler öyle olmayınca hep sen kürek çekmek zorunda kalıyorsun. Bu kez kendime haksızlık yaptığımı düşünüp üzülüyorum. Oyle çok isterdim ki şu dünyada sadece kendimi düşünebilmeyi... ama olmuyor işte. Kendimi yıpratma pahasına kimseyi kırmamak için uğraşıyorum.

En sevmediğim şey

Bakın dünya sizin etrafınizda dönmüyor belki insanların sorunu var o an görüşmek istemiyordur kendini iyi hissettiğinde cagiracaktir. Zaten kız size demiş cagiricam diye tekrar mesaj atmayın o size gel demeyene kadar geleyim mi demeyin lütfen biraz düşünceli olun

Aynı tribi geçende ben arkadaşımdan yedim. hastanelerde dolaşıyorum durumuda anlatmadım .müsait değilim seni çağırırım dedim . Bana diyor sen isteseydin ayarlardan çağırirdin .ben şimdi ne diyim buna

Kendi kafamı toparlayamamisken kalktım Alel acele hazırlık yaptım çağırdim.halbuki ben hazır olduğumda cagirsaydim daha iyi vakit geçirirdik

Valla ruhum daraldı benim :) istemiyodur belki, kafası kaldıracak durumda değildir, çayı vardır da çay koyası yoktur. Neden bu kadar ısrar? Kendinize dert arıyosunuz. Ben şahsen ne evime gelinsin istiyorum ne de ben gideyim. Zaten hastalık var zamanı mı şimdi. Görüşmek isterse arar sizi, lütfen üstüne düşmeyin.

En sevmediğim şey

Bakın dünya sizin etrafınizda dönmüyor belki insanların sorunu var o an görüşmek istemiyordur kendini iyi hissettiğinde cagiracaktir. Zaten kız size demiş cagiricam diye tekrar mesaj atmayın o size gel demeyene kadar geleyim mi demeyin lütfen biraz düşünceli olun

Aynı tribi geçende ben arkadaşımdan yedim. hastanelerde dolaşıyorum durumuda anlatmadım .müsait değilim seni çağırırım dedim . Bana diyor sen isteseydin ayarlardan çağırirdin .ben şimdi ne diyim buna

Kendi kafamı toparlayamamisken kalktım Alel acele hazırlık yaptım çağırdim.halbuki ben hazır olduğumda cagirsaydim daha iyi vakit geçirirdik
Keşke tavrını cizgini bozmayipcagirmasaydin henüz müsait değilim diye

En sevmediğim şey

Mesele burada canım. Çagırıcam demedi. Ben başka zamana ayarlarız dedim kapadım telefonu.
O bana çağıracağım dese isterse seneye çağırsın önemli değil. Ben atak görmediğim için üzüldüm.
*Ayrıca hastahanelerde uğraştığımı söylemediğim biride tribini dikkate alacağım bir arkadaşım değildir çağırmam onu...

Back
X