Çok tuhaf sorunalr yaratıyorsunuz
14 Şubat'ta ablamlar gelecekti
Sonra müsait olamadı gelmedi .
Bayramdan sonra gelecek oldu dedim ki çiftlikte işlerimiz çok yoğun, evde olmayacağız biz .
Haziranda geleyim diye yeltenmis Haberim yoktu sonradan söyledi ama annemler gelmisti 1 aylik bir tura çıktık annemlerle, öyle planımız vardı cunku,kabul edenedim
Temmuzda gelmek istediler temmuzda verdiği tarih benim evlilik yıldönümüme denk geliyordu tam kabul edemedim .
Ağustosta gelin dedim gelemediler, Ağustos sonunda bir tarih verdiler ama o zamanda bizim yine çiftlikte hasat bilmem ne zamanıydı evde olamayacaktık.
O da kendi kendine alınmış biraz, niye aliniyosun abi ? Neyse abla kardeşiz çözdük tabi hemen unutulup gidiyor herşey kardeşlik muazzam bisey.
Arkadaşım da tam bu bahsettiğim süreçte doğum yaptı 3 ay geçti e yoğunum ona da ben gidemedim henüz, yarın gidiyorum daha .
O da bana kusseydi madem gelmedi gelebilirdi diye .
İletişim olmadan ilişki yürümez
Biri gelmedi diye kussün biri kabul etmedi diye kussün biri halen çağıracak bence o cagirmaliydi sonuçta en son beni kabul etmeyen kendisiydi diye kussün, hayvan miyiz ki biz iletişim kuramiyoruz... Niye ? Kusecek bişey yok gidin arayin
Herkes küsmek için bahane arıyor anlasmak için niye aynı çaba kimse de yok ???????