Misafirlikte annelerin rahat tavirlari...

Hiç üzme kendini, kötü bir şey yapmamışsın
Kendisi de hamilelik sürecinden geçmiş bir kadının bu kadar düşüncesiz olması doğru değil
Hamilelik zor bir süreç, insan eğilip, kalkamıyor, yeri geliyor hali olmuyor
Herkes çocuğuna sahip çıkmalı, bu denli rahatlığı doğru bulmuyorum
Bana hamileliği abartmışsınız gibi gelmedi, çünkü herkesin ki bir olmuyor gerçekten
Kardeşimden bilirim aylarca kafasını kaldırmadan yattı, bırak misafir ağırlamayı
Herkesin ki farklı geçiyor, hoş hamile olmasanızda eve gelen misafirin biraz derli toplu hareket etmeyi bilmesi lazım

annem bize bi höd derdi sıkıysa kalkalım yerimizden ha kalkmak da mevzu değil anamız peşimizden ayrılmazdı suç çocukta değil kesinlikle..o yaşta çocuğa çikolata cips veren sorumsuz annede.

geniş anneler dayanılmaz oluyorlar. nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. bence birdaha görüşmeyin

annem bize bi höd derdi sıkıysa kalkalım yerimizden ha kalkmak da mevzu değil anamız peşimizden ayrılmazdı suç çocukta değil kesinlikle..o yaşta çocuğa çikolata cips veren sorumsuz annede.

Canim ben cocuk robot gibi otursun hic kalkmasin diyemem zaten ki cok sacma olur
Benimde 5 tane yigenim var onlarda yaramaz ama anmeleri ev yeni,beyaz diye dikkat ediyorlar

Hayırlı cumalar herkese. bazı anneler o kadar duyarsızki saldım cayıra mevlam gayıra diyolar bize gelen arkadaşın oğlu tv nin arkasından kablolarla oynuyordu toplu ignee vardı kutudaki yerlere sacmış elektrik çarpsa ne yapıyım yada igne batsa cocuk bu takipte kalmazsan herşey olur ev kazalarının coğu dikkatsiz anneler yüzünden oluyor malesef Duyarlı annelere sözüm yok yanlış anlaşılmasın

Maşallah...

Söyleme canım herkese nazar değer vallahi...

.

Mrb bence hic stress yapmayin,siz dogru olani yapmissiniz.benimde 2 cocugum var.bir yere gitsek dikkatli olurum ve cocuklarimi tembihlerim evde.biz annemizden oyle gorduk,annem kasiyla gozuyle bizi idare ederdi.lutfen takmayin bebeginiz herseyi hisseder.iyi gunler

Hic sevmem oyle rahat anneleri. Bende olsam senin yaptigini yapardim iyi yapmissin üzülme.

iyi

hiç bir suçunuz yok iyi yapmışsınız .Öylesi eksik olsun hayatınızda .
O tip insanlar sürekli kendilerini çekecek birilerini ararlar .
Herkes sırt çevirmiştir bu bariz belli .

Sen her zaman gel bana. Ayy Allah'ım bende böyle anne olayım ne olur.

Zaptedemiyorsanız ya evinizde oturacaksınız ya da sahip çıkacaksınız bebenize .
Herkes çekmek zorunda mı sıkıntılı çocukları ?

rahat bi kadın değilim kızımda 29 aylık bazen aşırılık yapabiliyor.işte bu nedenle kimseye gitmiyorum gidersemde güzel havalarda balkonlarda oturmak için oda çok nadir ...herkesin bi düzeni var bunu bozmak istemem..haklılar bence ...sonuçta bu çocuktur yaptığının sonuçlarını bilmemesi normal....ne eşli akşam gezmeleri...ne altın günü ....nede arkadaş toplantıları yok hayatımda en az 3 sene daha...

Sen her zaman gel bana. Ayy Allah'ım bende böyle anne olayım ne olur.
Sağol canım gelirim elbet Olursun zor bişey değilki alıştıracaksın Bide biyere giderken mutlaka karınlarını doyururum hiç bişey istemezler Ne kurnazım dimi Dışarıda özgürler park avm serbest alan

eee çocuk salladıkça halına döküldü ve sen hiçbir şey yapmadınmı ben müdehale ederdim herhalde

şok oldum böylesi bende de var. kardeşim böyle kendi evine gidince evi dağılmasın diye oyuncakları çıkartmaaz çıkartsada çocuklara toplatır . benim evimde çocuklar ortalığı savaş alanına çevirir gider

Kesinlikle siz haklısınız, canınızı sıkmayın..
Çocuk suçlu değil anne suçlu, bu kadar rahat bir anneyle arkadaşlık kurmayı kimse istemez..
Benim kızım 1 yaşındayken çok yaramazdı, komşum ısrarla çağırırdı oturmaya ama her gidişimizde kızım ortalığa zarar verdiği için gitmek istemezdim, kadın da hamileydi, sen bize gel ki rahat edeyim derdim..

Arkadaşımın kızı benim kızımla yaşıt, ben ona gidersem kızımın dağıttıklarını toplamadan o evden çıkmam...
Aynı şekilde arkadaşımda bize gelse, kızının dağıttıklarını toplamadan bizden çıkmaz..
Temiz ve düzenli bir insana böyle arkadaşlık gerek

GÜLİMMİ AGLİYİMMİ Bİ AN O EVİN İÇİNDE HİSSETTİM KENDİMİ. İYİ DAYANMIŞSIN VALLA. NE RAHAT GEVŞEK KADINLAR VAR. KENDİ EVİNDE BUNU YAPMIYODUR O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…