misafirlikte ilişki ve banyo

baaran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
75
100
3
36
Merhaba

Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.

Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.

Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.

Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.

Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.

Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor :(
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.

Belli günler kalıyoruz demişsiniz, o günler de yapmayıverin. Ölüm yok sonuçta ;)

Ailem de misafirlikte kaldığım çok oldu. Ama hiç yapmadım. Yapamam da. Eşim de istemez. Hatta bize yatıya gelen olduğunda da eşim yapmak istemez. Aynen bende.

Eşinin çocuk gibi küsmesi de ne ilginç. Hele ki bu konudan.

Kayınvalideniz çok itici. Siz birbirinizi keseliyor musunuz? Deseydiniz.
Ayrıca benim için bir problem olmazdı sanırım. Sonuçta evlisiniz,seviştiğinizi herkes biliyor.
İnsanlardan bildiği şeyi saklamak gibi oluyor bu.
İster orada yaparsınız ister burada,sonuçta evde herkesin ortasında yapmıyorsunuz.
Banyoya da aralıklı zamanlarla gidin,mesela önce eşiniz yarım saat sonra da siz gibi.
Gerçi kime ne?
İster sevişirsiniz ister sevişmezsiniz. Neden utanıyorsunuz? Ayıp birşey değil.

Sizin düşünceniz doğru olan eşiniz tavır gösterirse de göstersin bunun için, ailenizin yanında mı kalmanız gerekiyor sürekli, ayrıca kayınvalidenin tavrı da cok itici:63:

Hani patladin mi be adam diyecegim ama diger kosullari bilmiyoruz.Gunasiri mi annenizde kaliyorsunuz ya da bir gidince 10-15 gun mi kaliyorsunuz ? Sayet haftanin belirli gunuyse evet "patladin mi be adam ,sabredemiyor musun ? " derdim.Ev kucuk diyorsunuz,tek banyo,annenin algi tavan.Iliskiye girmek,sevismek gorev degildir ya ortami rahat olmasi gerekiyor.Esiniz bi degisikmis yani bence.

Ben de sizin gibi rahat edemezdim. Eşinizin küsmesi de garip biraz, haftada kaç gün kalıyorsunuz?

Ailelerle birlikte yaşayanlar bu olayları nasıl hallediyor hiç bilmiyorum, bana çok garip geliyor.

Babam gilin evinde eşim uyurken ayak ucuna uzanmıştım uyuya kalmışım babam namaz için odaya giriyor(yoksa kapıyı çalmadan girmez) üstümüzü örtüyor ogün bütün gün hasta numarası yaptım ki odaya girmeyeyim utancımdan ki benim babam iki pasaport bitirmiş inanılmaz hoş görüşlü bir adamdır(pasaport kısmını farklı kültürler görmüş anlamında yazdım)..çok şeyiniz geliyorsa gitmeyin zorundaysanızda yapmayın ölmezsiniz bide namaza kalkıyormuşsunuz yoksa sabah aldığınız duş yadırganmaz..ay lütfen babanızın yerine koyun kendinizi bence çok ayıp.

Bi kaç gün dediginize göre ev yakın demekkı gitmeden bi gün önce olsun bitsin ordada rahat dursun bazı erkekler başka evde neyse bi libidolari yükseliyor esimde öyle o yüzden mecbur kalmadıkça hiç biyerde kalmaz kalsada çok kalmaz ben ailemin yanında 1 ay kalıyorum hergün banyo yapan ben eşim gelince banyo bile yapmiyorum yanlış anlasilmasin diye ayıp bencede olmez ya beklese 3 gun

Babam gilin evinde eşim uyurken ayak ucuna uzanmıştım uyuya kalmışım babam namaz için odaya giriyor(yoksa kapıyı çalmadan girmez) üstümüzü örtüyor ogün bütün gün hasta numarası yaptım ki odaya girmeyeyim utancımdan ki benim babam iki pasaport bitirmiş inanılmaz hoş görüşlü bir adamdır(pasaport kısmını farklı kültürler görmüş anlamında yazdım)..çok şeyiniz geliyorsa gitmeyin zorundaysanızda yapmayın ölmezsiniz bide namaza kalkıyormuşsunuz yoksa sabah aldığınız duş yadırganmaz..ay lütfen babanızın yerine koyun kendinizi bence çok ayıp.
Aynı yatakta yatıyorsunuz diye mi utandınız?
Ayrı mı yatıyorsunuz babanızın evinde?

cevaplarınız için teşekkür ederim.

eşimle yeni evli sayılırız. o yüzden her gün ya da gün aşırı beraber oluyoruz. bazı arkadaşların dediği gibi farklı ortam olunca daha bi libidosu yükseliyor

annemlerde de pes pese 2 gün kalıyoruz en fazla ve önceki gün de büyük ihtimalle beraber olmuş oluyoruz. yine de dün yılbaşı diye falan sanırım ayrıca beraber olmak istedi :(

teşekkür ederim cevaplarınız için

Kusura bak bu dıyecegıme sevısmene lafım yok pıslıgını ortada bırakmışsın ne kadar ayıp terbuyesızce evdekı bekar kusınjn yerınde olsam senı arar ağzıma gelenı soylerdım

unuttum. bırakmadım. hata yani. kasti bisi değil.

Back
X