hayır ben sizleri savundum. az önce bir üye kimse konuya yorum yapmamıs demiş de neye dayanarak demiş bile anlamadık.Bu aozunuzle ne demek istediniz bana mi laf soypediniz anlayamadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amannn Rengina kişi kendinden bilirmis işi. Kendileri ölenlere uzulmeyi dinine mezhebine siyasi görüşüne gore ayirdiklari için herkesi de oyle görüyorlar demek.
Eki Görüntüle 1057404
İnsanları anlamıyorum twiterda yok ağaçlar kesilseydi herkes ayaklanırdı yok bilmem ne diye twitler dönüyor bunların işi ortalığı karıştırmak başka bişey değil
Buna benzer laflar sosyal medyada uçuşuyor ve çok üzülüyorum ben geziye destek verdim ama bu desteği kardeşlerimizin asılmaması içinde veriyorum.Elimden geleni yaptım bizi eleştireceklerine kendileri birşeyler yapsınlar.Sanal ortamda atıp tutmak kolay taşın altına elini soksunlar.
Burada söylemek istediğiniz şey sadece hükümete muhalif olan insanların kendi işlerine gelenlere(!)üzüldüğü...
Biz de hükümet yanlılarını ne Muharrem bebekte ne de 40 günlükken soğuktan donan bebek konusunda göremedik.
Kimseye cehennem faturası kesmek sizin haddiniz değil.
yaranız var demekki gocunmuşsunuz .
konuyu açan arkadaş hükümet yanlısı olarak lanse ediliyor ondan olmasın
valla ben yorum yazdıktan sonra doluşmuş herkes ,yine muhalefet olmak için
ben yazmadan önce herkes neredeydi .
geçin bunları geçin ,yemiyoruz artık ..
siz daha yazdığım cümlenin anlamından bile bihabersiniz..
anlamadan yorum yapmayın
egucum kesinlikle iyi niyet göremedim ben böyle hiçbirinde
medyada bu sacma seyleri paylasacaklarına
gelin dua edelim deseler ne bileyim işte çözüm üretseler ama yok
karalamaya harcayacakları zamanı bir çözüme harcasalardı keşke.
buralarda ayyyy çok üzüldüm demek sanki büyük yardımmıs gibi.
kızlar buyrun topiğimiz burası lütfen duyarlı olalım 1 tek dua dahi etsek kardır.
(bunu buraya paylaşmak ban sebebi mi bilmiyorum)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34793662#post34793662
kızlar buyrun topiğimiz burası lütfen duyarlı olalım 1 tek dua dahi etsek kardır.
(bunu buraya paylaşmak ban sebebi mi bilmiyorum)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34793662#post34793662
Kendi adıma söylemeliyim ki yeni gördüm bu konuyu. O kadar çok başlık var ki ...
İnternette gazete okudum bu konuya anca geldim .
"Kimse yorum yapmamış" diyen kişinin kendisi bile "kimse" diye kastettiği bir çok kişiden sonra yorum yapmış.
Hoş herkes kendini bağlar. Neyin tasasına düşüyor bu insanlar anlayamadım
Kendileri neredeler acabaaa ? Ben pek sizin tayfayı göremedim . Kendileri de asıl insanlıktan dem vurmuyorlar mıydı ? Ay ALLAHım ben serap mı görüyorum yoksa?
Neyse neyse !!! Böyle bir konuyu bile laf sokmak için kullanıyorsunuz. Yazılan yoruma bak, "zalimler için yaşasın cehennem."
Haşa bırakın da onu Allah bilsin . Tövbe Estağfurullah .
Bu insanlar sadece haksızlığa direndikleri için mi asılıyorlar yani ? Kadınlı- erkekli genci yaşlısı .
Nasıl ya ? Darbe istedikleri için mi ?
Anayasamız Kuran dedikleri için.Yani sırf Allah'ın düzenini istedikleri için.
Başka hiçbir açıklaması yok.
her gün dua ediyorum duyduğumdan beri çok kötüyüm
kendimi onların yerlerine koyuyorum ipe gideceğimi düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum
lütfen olmasın asılmasın o insanlar
Onlar çok mutlu. Şehit olacaklar,Allah için canlarını feda etmiş olacaklar.
Ben hem üzülüyorum hem kıskanıyorum onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?