• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısır 528 kişiyi ölüme mahkum etti

Rakamı 529 diye duymuştum.
İmzalamak çok kolay fakat imza atmak gerçekten katliamı durdurtacak mı?
Gerçekten rakam çok büyük, darbe karşıtı oldukları için idam edileceklermiş. :26:
Başka bilgisi olan var mı?:44:

Rabbim el-adl ismi şerefine yardım etsin inşallah.

ALLAHIM SEN YARDIM ET ..
NERDE ZÜLÜM GÖREN İNSAN VARSA MÜSLÜMAN RABBIM :ssz:
SANA HAVALE EDİYORUM RABBIM . BİR ÇIKIŞ YOLU VER BU İNSANLARA ..AMİN ......

RABBİM yardımcıları olsun inş. ben de çok üzgünüm bu durumdan hem de çok ..
Lakin konuya kimse yorum yapmamış kkda.
Kendi işlerine gelince sayfalarca insanlık dersi dökenleri göremiyorum .
Hani insanlıktı önemli olan ,neden burda yoklar ,neden burası da diğer vicdan arayan konular gibi dolup taşmadı ..
Çok enteresan ,demekki birilerinin insanlığı sadece kendine ,dünya üzerindeki diğer insanlara hele de Müslümanlara yapılanlar söz konusu olunca herkes susmuş ,tıp oynuyor.
ALLAH ıslah etsin .
Zalimler için yaşasın cehennem

RABBİM yardımcıları olsun inş. ben de çok üzgünüm bu durumdan hem de çok ..
Lakin konuya kimse yorum yapmamış kkda.
Kendi işlerine gelince sayfalarca insanlık dersi dökenleri göremiyorum .
Hani insanlıktı önemli olan ,neden burda yoklar ,neden burası da diğer vicdan arayan konular gibi dolup taşmadı ..
Çok enteresan ,demekki birilerinin insanlığı sadece kendine ,dünya üzerindeki diğer insanlara hele de Müslümanlara yapılanlar söz konusu olunca herkes susmuş ,tıp oynuyor.
ALLAH ıslah etsin .
Zalimler için yaşasın cehennem

Burada söylemek istediğiniz şey sadece hükümete muhalif olan insanların kendi işlerine gelenlere(!)üzüldüğü...

Biz de hükümet yanlılarını ne Muharrem bebekte ne de 40 günlükken soğuktan donan bebek konusunda göremedik.

Kimseye cehennem faturası kesmek sizin haddiniz değil.

Valla burada hükümet yanlısı olsun olmasın cogu kişi yorum yapmıs ama neden kimse yok deniliyor anlamadım:53: en iyisi tek tek alıntılayayım yorumları da belki öyle görürler. kimse yok ne demek ya hu? gözümüzün önündekine bile yalan mı diyoruz artık pess pesss.
sırf böyle dedikleri için geriden baslayıp sayfalara baktım hatta cok garip ya amacı ne bu insanların?
üstelik kendileri sadece hükümet yanlısı konulara yorum yaparken durum ironik bile değil yani:37: bu konuda bile ikilik çıkarmaya calısmak takdire şayan :ssz:

her neyse uğraşamayacagım

ben dün facede gördüm bunu ama ya niye idama mahkum edilmişler hiç anlamadım:26:
Allah yardımcıları olsun ne diyim.
ne yapmak gerek durdurmak için imza yeterli mi?

Son düzenleme:
Ben bu şeylerde imzanın pek bi etkisi olduğuna inanmıyorum ama dua ediyorum Rengom.:ssz: Aslında 4444 tefriciye okuyabiliriz,çünkü bu dua sayesinde idamdan kurtulan insanlar olmuş Rabbimizin yardımıyla.

Ben bu şeylerde imzanın pek bi etkisi olduğuna inanmıyorum ama dua ediyorum Rengom.:ssz: Aslında 4444 tefriciye okuyabiliriz,çünkü bu dua sayesinde idamdan kurtulan insanlar olmuş Rabbimizin yardımıyla.

tefriciyeyi yetiştiremeyiz kuzum ya :26:
Ayetel Kürsi mi okusak

İmzaladım.İnşallah mani olmaya yardımcı olur:50:

Dualarım onlarla,Rabbim inşallah bir hayır kapısı açar onlara.:14:

Caniler , Allahsızlar !

Allah elini kana bulayan herkesi din ,dil,irk ,mezhep ayirmKsizin maffetsin kahretsin , kabir Azabina tutsun insallH. Elini kana bulayan oim olursa ne olursa olsun bedeni burda kalacak veripecek hesap bakalim o daracak mezRa nasil sigacK korkunnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

müslüman kardeşlerine bunu reva gören insanları Rabbim kahru perişan eylesin

Allah yardımcıları olsun kardeşlerimizin..
Umarım idam edilmezler dünyanın buna dur demesi lazım bu sessizlik çok rahatsız ediyor beni:5::5::5:

Fikirler asılarak yok edilemez...
Eki Görüntüle 1055666

Rakamı 529 diye duymuştum.
İmzalamak çok kolay fakat imza atmak gerçekten katliamı durdurtacak mı?
Gerçekten rakam çok büyük, darbe karşıtı oldukları için idam edileceklermiş. :26:
Başka bilgisi olan var mı?:44:
evet buyrun kimse yok diyerek iftira attıgınız hükümeti savunmayanların yorumları. şimdi görmüşsünüzdür heralde o kimseleri??
diğer yorumların hükümet yanlısı mı değil mi oldugunu bilmediğim için alıntılamadım..

şaşırdı insanlar artık nasıl haklı çıkarım diye ugrasmaktan.

Allahtan korkun ya hu iftira atarken, cehennem bekçiliği yaparken.

Son düzenleme:
Bende birkacgun once gordun facebook ta ve imza verdim buradada böyle bir konu açılması iyi olmus insallah daha cok imza toplanir ve bu imzalar gercekten ise yarar.rabbim kardeş lerimizin ve tum mazlumlarin yardimcisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:14::14::14:

$1396954586894.webp

İnsanları anlamıyorum twiterda yok ağaçlar kesilseydi herkes ayaklanırdı yok bilmem ne diye twitler dönüyor bunların işi ortalığı karıştırmak başka bişey değil :19:

evet buyrun kimse yok diyerek iftira attıgınız hükümeti savunmayanların yorumları. şimdi görmüşsünüzdür heralde o kimseleri??
diğer yorumların hükümet yanlısı mı değil mi oldugunu bilmediğim için alıntılamadım..

şaşırdı insanlar artık nasıl haklı çıkarım diye ugrasmaktan.

Allahtan korkun ya hu iftira atarken, cehennem bekçiliği yaparken.

Bu aozunuzle ne demek istediniz bana mi laf soypediniz anlayamadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla burada hükümet yanlısı olsun olmasın cogu kişi yorum yapmıs ama neden kimse yok deniliyor anlamadım:53: en iyisi tek tek alıntılayayım yorumları da belki öyle görürler. kimse yok ne demek ya hu? gözümüzün önündekine bile yalan mı diyoruz artık pess pesss.
sırf böyle dedikleri için geriden baslayıp sayfalara baktım hatta cok garip ya amacı ne bu insanların?
üstelik kendileri sadece hükümet yanlısı konulara yorum yaparken durum ironik bile değil yani:37: bu konuda bile ikilik çıkarmaya calısmak takdire şayan :ssz:

her neyse uğraşamayacagım

ben dün facede gördüm bunu ama ya niye idama mahkum edilmişler hiç anlamadım:26:
Allah yardımcıları olsun ne diyim.
ne yapmak gerek durdurmak için imza yeterli mi?

Amannn Rengina kişi kendinden bilirmis işi. Kendileri ölenlere uzulmeyi dinine mezhebine siyasi görüşüne gore ayirdiklari için herkesi de oyle görüyorlar demek.

Eki Görüntüle 1057404

İnsanları anlamıyorum twiterda yok ağaçlar kesilseydi herkes ayaklanırdı yok bilmem ne diye twitler dönüyor bunların işi ortalığı karıştırmak başka bişey değil :19:
valllahi bibim çok çok sinirliyim şuanda ben.!
insan uğraşır acaba ne yapmalıyım nasıl engellerim diye düşünür
ama ilk fırsatta daha kimsenin haberi bile yokken (şahsen benim dün gece oldu) hani nerdesiniz geziciler hani karsıtlar nerdessinizz diye saçmasapan naralar atıyorlar. çözüm üreteceklerine ortalıgı karıstırmaya calısıyorlar.
cok belli yani o insanlar için üzüldükleri.

Kızlar dua topiği açtım,katılımlarınızı beklerim.Bir tanecik bile olsa okuyun lütfen.:31:

Eki Görüntüle 1057404

Imzaymis suymus buymuş her şeyi yaptım kendi çapımda. Bunları yazanlar bizden fazla ne yapıyorlarmış bizim ne yapmamızı bekliyorlarmis hele desinler bi

valllahi bibim çok çok sinirliyim şuanda ben.!
insan uğraşır acaba ne yapmalıyım nasıl engellerim diye düşünür
ama ilk fırsatta daha kimsenin haberi bile yokken (şahsen benim dün gece oldu) hani nerdesiniz geziciler hani karsıtlar nerdessinizz diye saçmasapan naralar atıyorlar. çözüm üreteceklerine ortalıgı karıstırmaya calısıyorlar.
cok belli yani o insanlar için üzüldükleri.

Biride yazmışki insan oldukları için kimse tepki vermiyor bir fok asılsaydı falan filan diye yazılar var kafalara bak ya çindeki türkler öldürülürken nerelerdeydiler diyorum bende :19:

Back
X