kızlar bugün terkettim adamı!
şimdi ısrarlarına karşı kendimi geri tutmayı başarmak kaldı, onu da halledince çıkartıcam hayatımdan tamamen.
ne olduki anlatsana canım...kızlar bugün terkettim adamı!
şimdi ısrarlarına karşı kendimi geri tutmayı başarmak kaldı, onu da halledince çıkartıcam hayatımdan tamamen.
bir konu nasıl iç edilir aynen böylee edilir...topiğini resmen gasp etmişler...şimdi ben bazen ilgimi çeken bir topic başlığını tıklıyorum..dert yada genel..giriyorum eger beni açmadıysa geri kapatıyorum..eğer derdi beni aşıyorsa okuyor cıkıyorum..eğer derdini dertten saymıyorsam içimden amann yaa diyorum kapatıyorum..eğer derdi bana göre çok ters geliyorsa okuyup hııı bunlarda oluyor bak hayatta diyorum yorum yazmadan kapatıyorum..bu koşullar dışında ise neyse düşüncem yazıyorum..şimdi soruyorum ebeee kadınlar kulubunde bir rumuz altında kendini bam başkabir ruha büründürerek yazılar yazan kadınlar..beğenmediysen,sarmadıysa,tasvip etmiyorsan niyee yazıyorsun niye ..yazma geçç bu kadar mı zor yaa!!
Nasıl oldu nasıl karar verdin biraz anlatsana..
Aaaaa öylemi,azda olsa üzüldüm sanki..nedendir bilmem ayrılıklar beni hep üzmüştür..:)
Hakkında hayırlısı huzurlu olamadığın bir birlikteliği sırf sevgili olmak adına yürütmek yıpranmaktan başka bir işe yaramaz tabii..
Tüm merakımız havada kaldı şimdi.neden öyle mesafeli olduğu sorusu...:)
Herşey gönlünce olsun canım..
gülermisin ağlarmısın ya :)
insanı daha da deli eder, hiçbirşey olmamış gibi davranması
hakkında hayırlısı .....
boşver miska sen bırak bu adamı yeni aşklara yelken aç
en güzel yıllarını gereksiz adamlarla geçirme
hayırlısı olsun miska
miskacım slm konunun kapatılmasına üzüldüm ama bunu acmanda güzel olmuş
ayrılmışsın umarım herşeyin hayırlısı olur
canim benim, hos geldin
biliyo musun, ayrildigimdan beri kafam rahat, neden kasmisim ki kendimi bu kadar...
daha arkadasima soylemedim ama yasayacagim en buyuk gerginlik, ilerede ayni ortamda bulundugumuzda olur herhalde, onun disinda keske daha erken ayrilsaymisim dedim gercekten.
sen böle düşünüyosan problem yoktur ozaman canım
önemli olan senin mutluluğun sonucta evet aynı ortamlarda
bulunacak olmanız gerginlik yaratıcaktır mutlaka ama zamanla oda düzelir
bakalım arkadasın öğrenince nolacak gerci oda seni desteklemiş ve endişelerini
haklı bulmuştu oda destek olur sana umarım fazla sorun yaşamazssın herşey daha güzel olur
canim benim, hos geldin
biliyo musun, ayrildigimdan beri kafam rahat, neden kasmisim ki kendimi bu kadar...
daha arkadasima soylemedim ama yasayacagim en buyuk gerginlik, ilerede ayni ortamda bulundugumuzda olur herhalde, onun disinda keske daha erken ayrilsaymisim dedim gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?