• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misk'in başı çatlıyor

SUHAN

surgeon
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
33.185
39.289
798
evet Slm herkese telden yazmak zoruma gidiyor/zorluyor beni. Beynim patlıyor.....dört ay olacak bi hafta sonra doğum yapalı.izindeyim. Ben miniğimi çok bekledim yolunu çok gözledim. Hayatımda ufak değişiklikler oldu . Yaştan dolayımıdır bilmem tahamülüm azalmış durumda. Çok çabuk yoruluyorum. Bu yüzden bugün bebeğime çok fena bağırdım. Sanki karşımda yetişkin biri varmış gibi tek taraflı tartıştım ben bağırdım o ağladı. Şuan vicdan azabı çekiyorum.iş yerindeki arkadaşlar arıyor arada. İş yerinden nefret eden ben özledim şimdi. Noldu bana. Doğumdan sonra istifayı bile düşünürüm derken poffffff. Ayyyy kafa iyi değil . Ne yazdığımıda bilemedim.... Karışığım....karmaşığım... Ev hanımlığı yordumu beni

evet Slm herkese telden yazmak zoruma gidiyor/zorluyor beni. Beynim patlıyor.....dört ay olacak bi hafta sonra doğum yapalı.izindeyim. Ben miniğimi çok bekledim yolunu çok gözledim. Hayatımda ufak değişiklikler oldu . Yaştan dolayımıdır bilmem tahamülüm azalmış durumda. Çok çabuk yoruluyorum. Bu yüzden bugün bebeğime çok fena bağırdım. Sanki karşımda yetişkin biri varmış gibi tek taraflı tartıştım ben bağırdım o ağladı. Şuan vicdan azabı çekiyorum.iş yerindeki arkadaşlar arıyor arada. İle yerinden nefret eden ben özledim şimdi. Noldu bana. Doğumdan sonra istifayı bile düşünürüm derken poffffff. Ayyyy kafa iyi değil . Ne yazdığımıda bilemedim.... Karışığım....karmaşığım... Ev hanımlığı yordumu beni
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
Gerginliğin bebeğe yansır daha çok ağlar Bilgin olsun. İlk bebekse normal. Biraz daha sakin olmaya çalış. Bebeğin bu aylarda fazla uyur. Uyurken kendine evde hoşuna gidecek uğraş bulursan iyi olur.

Her firsatda uyu...sadece uyu..uykusuzlukda yaptiklarin çok normal...birde engelli hasta vebek annelerini düşün her firsatda ama..hayallerini kur acilarini hisset...sonra Allaha sukret..ve cocugunu sev...sadece sev

Olur oyle kolay degil ....siz yinede daha sakin olmaya calisin o bebek bunlari.kafasina takmaz hem o sizin bir parcaniz gerginliginizde yansir ona unutmayin sorgulamayin isi ozledim vs suan ki durumun tadini cikartin basta zor oluyor etrafimda goruyorum biraz sabredin duzelecek

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
Gerginliğin bebeğe yansır daha çok ağlar Bilgin olsun. İlk bebekse normal. Biraz daha sakin olmaya çalış. Bebeğin bu aylarda fazla uyur. Uyurken kendine evde hoşuna gidecek uğraş bulursan iyi olur.
İlk bebeğim .sabah altıda uyandı biraz önce uyudu.kitaplarımı bile okuyamıyorum

K
Olur oyle kolay degil ....siz yinede daha sakin olmaya calisin o bebek bunlari.kafasina takmaz hem o sizin bir parcaniz gerginliginizde yansir ona unutmayin sorgulamayin isi ozledim vs suan ki durumun tadini cikartin basta zor oluyor etrafimda goruyorum biraz sabredin duzelecek
kesinlikle yansıyor :(

Her firsatda uyu...sadece uyu..uykusuzlukda yaptiklarin çok normal...birde engelli hasta vebek annelerini düşün her firsatda ama..hayallerini kur acilarini hisset...sonra Allaha sukret..ve cocugunu sev...sadece sev
Bugün kendimi tanıyamadım .şu cani anne haberi aklıma geldi. Farklı yerlere gitti kafam

Yardım alın anneniz kardeşiniz kv niz eşiniz sizi dinlendirecek bir yakınınızdan yardım alın
Bebek çok zor meşakkatli sabır işi ama uyurken yüzüne bakın içiniz yumuşar
Allah'ın hediyesi

Ölürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim

Uyumaya çalış ve o minnacık bebeğin sana muhtaç olduğunu senden başka kimsesi olmadigini düşun ve sevdiğin şeyleri onunla yap sirt ustu yat onu gögsune yatir alnindan öperek uyut oda sende çok sakinleşiceksiniz emin ol ben hep öyle yapardim ...

55 günlük oğlum var ayni duygular içindeyim. Kolik değil gazi yok ama yapişik ikiz gibiyiz uyanikken hep memede uyurken ayağimda bi dk biraksam kiyamet kopuyor :)
Yalniz olduğumuz için oluyor bi yardimcimiz olsa bu kadar zor olmazdi :KK45:

Yardım alın anneniz kardeşiniz kv niz eşiniz sizi dinlendirecek bir yakınınızdan yardım alın
Bebek çok zor meşakkatli sabır işi ama uyurken yüzüne bakın içiniz yumuşar
Allah'ın hediyesi
Öyle yapıyorum şimdi kuzum benim Nasıl güzel uyuyor.bikaç ay yakınında olacak kimse yok. Eşimin işi dolayısıyla evimde değilim.

Ölürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim
Aaa o nerden cikti simdi yok boyle birsey vesvesedir,bu zamanlar gececek uzulmeyin cok normal yasadiklarin daha dogrusu normallesti cocuklar zor anneler yiprandi 4 duvara sıkısiyor inananin 5 6 ay sonra guleceksiniz aman cani sagolsun dersiniz biraz sabredin

Uyumaya çalış ve o minnacık bebeğin sana muhtaç olduğunu senden başka kimsesi olmadigini düşun ve sevdiğin şeyleri onunla yap sirt ustu yat onu gögsune yatir alnindan öperek uyut oda sende çok sakinleşiceksiniz emin ol ben hep öyle yapardim ...
24 saat beraberiz dizimde kucağımda yanımda...

55 günlük oğlum var ayni duygular içindeyim. Kolik değil gazi yok ama yapişik ikiz gibiyiz uyanikken hep memede uyurken ayağimda bi dk biraksam kiyamet kopuyor :)
Yalniz olduğumuz için oluyor bi yardimcimiz olsa bu kadar zor olmazdi :KK45:
Akasya noluyor bize yaaa

Senin gerginliğin bebeğe yansır daha sakin olmaya çalış bebeğine yansıtma sakin ve mutlu annelerin bebekleri daha sakin olur :KK37:

Cok bunalmissiniz..bi hava almaya ihtiyaciniz var..biri yok mu size yardimci olacak??

Ayni seyleri ben de yasadim..kendimi sakinlestirmek icin hep bebegim saglikli..y olmasaydi derdim..

En tatli zamanlariniz aslinda..keyfini cikarmaya calisin..

Back
X