• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misk'in başı çatlıyor

annesi bağırma ona, ona kavuşabilmek için çektiğin sıkıntıları düşün. sarıp sarmala bebeğini. babası yardımcı olmuyomu, bütün yük senin üstündemi.
Hem ne cektim. Aksamdan aksama yardim etmeye calisiyorda kafada bir yorgunluk var

Doğum sonrası depresyonu geççiriyor olabilir misinizo_O

eşim de hala söyler..yani bu kadar mı bunalıyorsun ki,ben eve gelince kendini bulaşığa,banyo ovmaya falan stıyorsun diye :KK70: hem stres atıyordum hem de sanki kendim için birşey yapıyordum aklımca..bir de yalnız kalmayı özlemek duygusu oluyor insanda..
SUHAN SUHAN bu hisseetiklerin çok normal..bakma sen o "mükemmel anne" lerin laflarına..insan kitap da okuyacak,yalnızlığı da arayacak,işe de gidecek..hem de önce kendisi için..bunun annelikle ilgisi yok.anne olunca insna benliğini unutmamalı..ilk zamanlar anneye muhtaç olduğu için bebek insanın bunalması çok normal..
şöyle sakince oturup kahvesini ,içip kitap okumayı özlemesi normal...bu ne evlat sevgisiyle ne ilgiyle alakalı değil..
Varya q oyle guzel aciklamissinki . Dogru yu soyle mek gerekirse simdi dedimki herkes der vayy efendim annelik Boyle olurmu Sen nasil annesin diye . Ama icim biraz rahatladi. Calisma konusuna Boyle dusunmek kendimi suclu hissetmeme sebep oluyordu

Başlarda bende zorlandım
5,5 aylık bebek arkamı dönsem ağlarken annem bile olsa nasıl bırakacam, emmek isteyecek filan gibi
Kendimi de kötü hissettim
Ama zamanla alıştık hepimiz, şimdi bana by by yapıyo bazen şaşırıyorum nasıl ağlamıyo diye
Ama 404 gibi yapışma huyu aynı, akşamları ayrılmaz dibimden :KK46:
Masallah ona cek. Annen sizdemi kaliyor

Sağlıkla büyütün bebeginizi.
Hepimiz geçtik aynı dönemlerden (en azından anne olanlarımız) derdini anlatamayan ,sebepsiz ağlayan minikler yoruyor insanı,zaten uykusuz günler gecelerde ekleniyor üzerine haliyle insan yorgun bıkkın mutsuz hissedebiliyor.
Yapmanız gereken basit,o uyurken dinlenmek,uyuyarak mı olur yoksa bir kahve ićip kitap okuyarak mı siz karar verin ama dinlenmeye çalışın her fırsatta. Ben o aylarda emzirerek uyuturdum kızımı,o uyurken kitabımı alırdım okurken uyuyakalırdım çoğu zaman. Dinlenmeye ihtiyacınız var sadece
Tsk ederim.aslinda gundemde olan uvey anne haberi ve ev hanimliginin zorlugu yordu beni. Calisirkende evimle ilgileniyordum yemek v.s yapiyordum ama is yerinde kafami dinleyebiliyordum sanirim

olabilir sinirleriniz gerilmiştir. çocuk bakmak kolay iş değil. insanın hayatı çocuktan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen. insan da buna adapte olmaya çalışırken gerilebiliyor. kızmayın kendinize

olabilir sinirleriniz gerilmiştir. çocuk bakmak kolay iş değil. insanın hayatı çocuktan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen. insan da buna adapte olmaya çalışırken gerilebiliyor. kızmayın kendinize
Hic kolay degilmis. Simdi daha iyi anliyorum neden cennet analarin ayagi altinda

Varya q oyle guzel aciklamissinki . Dogru yu soyle mek gerekirse simdi dedimki herkes der vayy efendim annelik Boyle olurmu Sen nasil annesin diye . Ama icim biraz rahatladi. Calisma konusuna Boyle dusunmek kendimi suclu hissetmeme sebep oluyordu
h,ç suçlu hissetmene gerek yok,bana göre çok normal.ben de yaşadım aynı duyguları..
yazın tatilden sonra ablam dedi ki,çocuklarla 15 gün 7/24 beraber olmak ilişkimizi kötü etkiledi,onlar okula ben işe giderken daha mutluyduk diye:):) çok da iyi bir annedir üstelik ablam:)
pazartesi günleri sabah benim dinlenme saatim.herkesin sendromu var benim keyfim :KK59:h.sonu yorgunluğunu atıyporum.sabah sakince çayımı içip gazete okuyorum falan :KK48:

h,ç suçlu hissetmene gerek yok,bana göre çok normal.ben de yaşadım aynı duyguları..
yazın tatilden sonra ablam dedi ki,çocuklarla 15 gün 7/24 beraber olmak ilişkimizi kötü etkiledi,onlar okula ben işe giderken daha mutluyduk diye:):) çok da iyi bir annedir üstelik ablam:)
pazartesi günleri sabah benim dinlenme saatim.herkesin sendromu var benim keyfim :KK59:h.sonu yorgunluğunu atıyporum.sabah sakince çayımı içip gazete okuyorum falan :KK48:
Is yetirinde bu Bayan vardi. Kucuk bebegi vardi.Evde de yapilabilecek bi is vermislerdi Eline.bebek icin Amirimiz izin vermisti evde bi sure calis idare ederiz gibilerinden. Kadin kabul etmemisti ve Ben cok kotu kinamistim:)))))))

Dogru ikinci bebegim. Ilk bebegimin karnimda Kalbi durmustu:KK43:
beni yanlış anlama hatta seninle önceden bir yanlıs anlasılmıslıgımız vardı tekrar allah rahmet eylesin ama ilk bebeğim demen beni şaşirttı oda senin bebeğin öptüm kendine iyi bak

Normalde iki yil ucretsize ayrilacaktim. Biraz karisigim bu konuda. Suan birikmis izinkerimi kullaniyorum. Karar verirsem mart gibi baslarim
Ben 5,5 aylıkken başladım
Zor oldu ama şimdi düşününce daha iyi olmuş gibi geliyo
Büyüdükçe daha zor olabilirdi
Gerçi benim daha çok uzatma şansım kalmamıştı
Mart'a kadar kararını enine boyuna düşünür verirsin
6.aydan sonra oturuyo ya o zaman mama sandalyesi al, çok rahat edersin ben oh be demiştim uzun zaman sonra

beni yanlış anlama hatta seninle önceden bir yanlıs anlasılmıslıgımız vardı tekrar allah rahmet eylesin ama ilk bebeğim demen beni şaşirttı oda senin bebeğin öptüm kendine iyi bak
Onceki durumu hatirlayamadim. Hatirlatirsaniz sevinirim. O benim kanayan kapanmayan yaram zaten.yasayan ilk bebegim. kastettigim buydu.anneler unutmaz. Daglanan cigerim dahada daglandi tsk ederim

Back
X