- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
alla halla daha neler öğrencez :1shok: ilk kez duyuyorum bunu. o kese kendiliğinden bitio mu sonra
bende iyi olmaya çalışıyorum speedy sağol cnm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız yahu bu kknın sorunları beni sinir ediyo kaç gündür topic açılmıyo ben yokken neler konuştunuz bakayım benim kızımda uyandı hanımı besledim üst deyişcez e izin verirse bide kahvaltı yapayım herkesin hafta sonu nasıl geçti iyi haftaya başlamak dileyiyle begümcük nie nice üç aylara inş hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum gün içinde kızım vede kkda sorun olmazsa görüşürüz öpüyorummmmmmopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız yahu bu kknın sorunları beni sinir ediyo kaç gündür topic açılmıyo ben yokken neler konuştunuz bakayım benim kızımda uyandı hanımı besledim üst deyişcez e izin verirse bide kahvaltı yapayım herkesin hafta sonu nasıl geçti iyi haftaya başlamak dileyiyle begümcük nie nice üç aylara inş hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum gün içinde kızım vede kkda sorun olmazsa görüşürüz öpüyorummmmmmopuyorumnanaktan
Canım evet kürtaj oluyorsun. Tüm belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. Sadece benim doktorum yüzümden anladı bende bir anormallik olduğunu.. Tüm hamileler gibi yorgun, bitap olmam gerekirken ben bomba gibiydim. Bulantılarım falan yoktu..
Günaydın canım. Ben stresliyim:kedi: Sen nasılsın?
Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Begümcük daha nice 3 aylara cnm.
nice nice mutlu seneler yaşarız hepberaber inşallah Şeniz kk bugün ii sorunsuz alkisalkisalkis
anladım canım. umarım bi daha öyle olmaz. kadın olmak zormuş valla :sinifsinif:
İnşallah canım. Allah kimsenin başına vermesin.:Saruboceq:
Kadın olmak çok zor... Hele kürtaj:bbo: Neler çektim kürtajdan sonra.. Sabahlara kadar ağladım ağrıdanmafoldumben Psikolojik etkisi ayrı
canım yaa çokk geçmiş olsun :1hug: Allah bi daha sana da bizlerde hiç bi kadına yaşatmasın..
Butterfly,mutlucum iyiyim cnm,hava soğuk üşüyorum koltukta battaniyeye sarılmış bir şekilde oturuyorum.
Gonzales Antalya Merkezde oturuyorum Antalyalı değilim cnm.
günaydın arkadaşlar?
nasılsınız ?
günaydın canım
donuyorum çok souk yaa
sen nasılsın
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
İyiyizzz nolsun işte çalış çalış 1 karış hihoyyyt
angelım hoşgeldin cnm nasılsın ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum cnm sanada iyi haftalar dilerim cnm
Canım evet kürtaj oluyorsun. Tüm belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. Sadece benim doktorum yüzümden anladı bende bir anormallik olduğunu.. Tüm hamileler gibi yorgun, bitap olmam gerekirken ben bomba gibiydim. Bulantılarım falan yoktu..
Günaydın canım. Ben stresliyim:kedi: Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?