Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

alla halla daha neler öğrencez :1shok: ilk kez duyuyorum bunu. o kese kendiliğinden bitio mu sonra

Evet Canım bide dış gebelik var aslında çok var biliyor musun ?
Daha çok şey öğrenicez yerimsenibenyerimseniben

bende iyi olmaya çalışıyorum speedy sağol cnm

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Hoşgeldin Sonunda düzeldi ama yaw.
Bende sinir olmuştum Haftasonum ehliyet ile geçti araba kullandımalkisalkisalkis
Pazarda düğüne gittim hava soğuk bişey yapmak istemiyor canım:1rolleyes:​

Günaydın canım. Ben iyi syılırım.. Sen nasılsın? Hafta sonum dolu dolu ve miskin miskin geçtikaydirigubbakcemile3

Görüşürüz hayatım.:a015:

nice nice mutlu seneler yaşarız hepberaber inşallah Şeniz kk bugün ii sorunsuz alkisalkisalkis

anladım canım. umarım bi daha öyle olmaz. kadın olmak zormuş valla :sinifsinif:

mecbue hoşgeldin cnm günaydın afiyet olsun sanada minik ecrinede bende seni öpüyorum ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum siz nasılsınız cnm

nice nice mutlu seneler yaşarız hepberaber inşallah Şeniz kk bugün ii sorunsuz alkisalkisalkis

anladım canım. umarım bi daha öyle olmaz. kadın olmak zormuş valla :sinifsinif:

İnşallah canım. Allah kimsenin başına vermesin.:Saruboceq:

Kadın olmak çok zor... Hele kürtaj:bbo: Neler çektim kürtajdan sonra.. Sabahlara kadar ağladım ağrıdanmafoldumben Psikolojik etkisi ayrı

Butterfly,mutlucum iyiyim cnm,hava soğuk üşüyorum koltukta battaniyeye sarılmış bir şekilde oturuyorum.
Gonzales Antalya Merkezde oturuyorum Antalyalı değilim cnm.

İnşallah canım. Allah kimsenin başına vermesin.:Saruboceq:

Kadın olmak çok zor... Hele kürtaj:bbo: Neler çektim kürtajdan sonra.. Sabahlara kadar ağladım ağrıdanmafoldumben Psikolojik etkisi ayrı

canım yaa çokk geçmiş olsun :1hug: Allah bi daha sana da bizlerde hiç bi kadına yaşatmasın..

evet hava çok soğuk ben bugün boyunlu kazak ve kabanımı giydim hem yağmur yağıyor hemde rüzgar esiyor çok soğuk çokkkkk

günaydın canım
donuyorum çok souk yaa
sen nasılsın

günaydın sağol canım sen nasılsın
aynen ankarada buzz
birden kış geldi yaa:sinifsinif:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
İyiyizzz nolsun işte çalış çalış 1 karış hihoyyyt

:)))

angelım hoşgeldin cnm nasılsın ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum cnm sanada iyi haftalar dilerim cnm

sağol mutlucum
bende yorgunum azcık yoğun bir hafta sonu geçirdim dee

günaydın canımcım
bence bir an önce test yaptır senopuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.

Begümcük daha nice 3 aylara cnm.

günaydın canım nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…