Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

günaydın kızlarr
biz geldik
ama hastayız yine grip iyice etkisi altına aldı beni
ve daha da kötüsü ben ailemi çok özledim bütün gece rüyamdalardı yiğenlerimi öpmeye doyamadım resmen

çok geçmiş olsun jnazcım. temizlik yapıcam die üşüttün kendini dimi klava: amann çok dikkat et ablamda grip oldu atlatamadı bi türlü ilaçta içemeyince :sinifsinif:

günaydın kızlarr
biz geldik
ama hastayız yine grip iyice etkisi altına aldı beni
ve daha da kötüsü ben ailemi çok özledim bütün gece rüyamdalardı yiğenlerimi öpmeye doyamadım resmen

günaydın gülyüzlüm
geçmiş olsun canımın içi ya nasıl kurtulcan bu gripten yaa:sinifsinif:
anneni çağırsan gelse bi kaç gün olmazmı canımcımmirmirmirmir

alınyazım çok sevindim senin adına tatlım kaydirigubbakcemile5
benim kayınvaldemde geldiği gün çok iyi davrandı bana
ama bir haftadır gitmiyorum evlerine bi dahaki sefere nasıl karşılar bilmiyorum
hoş aslında neden gitmediğimi anlaması gerekiyor anlamazsa da keyfi bilir

Temizliğe adadın yani haftasonunu şekercim.. Mis gibi olmuştur evin. Benimde kışlık yazlık işi bitti geçen çarşamba.. Sadece yorganım kaldı; ama onu da henüz çıkarmayayım diyorum.. Dayanamazsam çıkarırım:kedi:

alınyazım kayınvalide mevzuna fransız kaldım ama geldiğine göre ne varsa düzeldi. sevindim adına canım kaydirigubbakcemile5

jnaz ailenle farklı şehirlerdemisin canım

Geldimmmmmmmmmmmm mutlucum ne soracaktın?

Angel ım demek aldın dolabı,güle güle kullan.Ne güzel evin düzenlenmiş,benimde bir ardiye odam var bir türlü düzen oturtamadım orada,ev bizim olsa raf yaptıracağız yedek dolaplar alacağız.Az önce birşey almak için girdim yine çok sinirlendim nasıl düzenlenecek bilmiyorum.
Ben daha kışlıkları da çıkarmadım uzun kollu penyeler giyiyoruz ben çok üşüdüğüm için üstüne hırka giyiyorum zaten hiç kazak giyme alışkanlığım yoktur,boğazlı şeyleride hiç giyemiyorum,hafta içi 1 yıl önce aldığım nar çiçeği renginde kolsuz boğazlı bady mi giyeyim dedim giymemle çıkarmam bir oldu :))))))

Mutlucum sor tabiki cnm.

Offff jnazcım çok geçmiş olsun diyeceğim ama ilaçta kullanamadığın için sıkıntılı geçiyordur
sağol canımcımm
malesef dediğin gibi canım iyice etkisi altına aldı beni sürekli sıcak şeyler içiyorum ama işe yaramıyor

Hoşgeldiniz canım. Geçmiş olsun canım. İyice dinlen canımcım. Sen gidemezsin bu halinle ; ama ailen gelse olmaz mı şekercim?Şeniz

hoşbuldum hayatım çok sağol
ama annemlerde geçen olan olaylardan sonra gelmek istemiyorlar bide kayınvaldemler de geldiler ya canım oda etken tabi
çok geçmiş olsun jnazcım. temizlik yapıcam die üşüttün kendini dimi klava: amann çok dikkat et ablamda grip oldu atlatamadı bi türlü ilaçta içemeyince :sinifsinif:
sağol begümcüm
yok be tatlımm valla temizlikten değil
inşallah geçer benimki canımya
günaydın gülyüzlüm
geçmiş olsun canımın içi ya nasıl kurtulcan bu gripten yaa:sinifsinif:
anneni çağırsan gelse bi kaç gün olmazmı canımcımmirmirmirmir

günaydın bitanemm
bi kurtulsam başka bişey istemiyorum dua et bana
annemde rahatsız canım aslında çağırsam gelir ama kayınvaldem burda ya o yüzden çağıramamda

mısra abla ben ıspanaklı pasta yapmak istiyorum senin bana önerdiğin sitede var ama yapıp yapmama konusunda kararsızım

Anladım şekercim.. Tabii zor.. Yine tatsızlık olacak, senin moralin bozulacak.

jnazz hoşgeldiniz cnm geçmiş olsun ya
hoşbulduk canımm
çok sağoll
sen nasılsın ?
alınyazım kayınvalide mevzuna fransız kaldım ama geldiğine göre ne varsa düzeldi. sevindim adına canım kaydirigubbakcemile5

jnaz ailenle farklı şehirlerdemisin canım
malesef begümcüm
Canım karakol baskını vardı ya... Şehit vermiştik çok.. O konu işleniyor... Tam şuan ki durumlar için yani.. Açılıma cevap..
benim kesinlikle izlememem gereken bir film hayatım
malum eşim daha asker olacak

Niye kararsız kaldın cnm,yapan herkes çok memnun.Benim eşim yemediği için yapmıyorum ama tadını biliyorum ıspanak olduğu hiç belli olmuyor.

Daha pratik bir pasta istersen Rulo Pasta yap cnm,hemencecik oluveriyor aynen pastane tadında üstelik

hoşbulduk canımm
çok sağoll
sen nasılsın ?

malesef begümcüm

Evet hayatım. Sen kesinlikle izleme... Hem hamilesin hem de eşinden dolayı.. Ama aklına kötü şeyler getirme canım.:1hug:

Bu arada belli oldu mu eşinin nereye gideceği?

ya ilk kez yapacağım mısra abla merakta ediyorum nasıl ollur diye onun için tedirginim

hoşbulduk canımm
çok sağoll
sen nasılsın ?

malesef begümcüm

kısa dönem mi yapacak canım askerliği

ayy öle tavsiye edebilcein bi site varsa bana söyle mısracım yaa cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…