• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Miss Vajina’ İngiliz Nell seçildi

O değilde ben direk son sırada ki vajinaya baktım bi vajina ne kadar kötü olabilir ki diye o kadar kötü olabiliyomuş :KK53:

O değilde ben direk son sırada ki vajinaya baktım bi vajina ne kadar kötü olabilir ki diye o kadar kötü olabiliyomuş :KK53:
Bakmam dedim ama meraktan ölcem güzeli nasıl oluyor :))) nerden baktınız fotolara

@shot bu mübarek görevi üstlenerek herkese link dağıtıyor ondan alabilirsiniz yorumunuzu bekliyoruz :KK53:
itiraf edeyım ben dün kısa bir arama yaptım sadece haberi buldum o posta gazetesının haber sitesindede var meraktan patlamak uzere iken @shot yetişti :KK53:

itiraf edeyım ben dün kısa bir arama yaptım sadece haberi buldum o posta gazetesının haber sitesindede var meraktan patlamak uzere iken @shot yetişti :KK53:

o birrrrrr KK kahramanııııı artık :KK53:

vajilerin olmasa da gönüllerin birincisi shot :KK50:

dalga gecmıyelım @shot olmasa hepımız google amcayı taşlan edıcektık kımbılır ne vırusler dolacaktı bılgısayarlara:KK19:

dalga gecmıyelım @shot olmasa hepımız google amcayı taşlan edıcektık kımbılır ne vırusler dolacaktı bılgısayarlara:KK19:

Halk kahramanı SuperShot!:KK55:

Halkın bana verdiği bu göreve layık olmaya çalışıyorum, her şey vajinalar için:KK50:

Back
X