Miss_curious'un Evi..

ayy çok beğendim tatlım yaa maşallah Allah nazarlardan korusun...

gereksiz eşya yok rahat şık ve zarif...güle güle oturun...

ben de evini çok beğendim ve arkadaşla aynı soruyu soracaktım o benden önce davranmışl
çook beğendim anahtarlığını canım

güle güle oturun canım
benim merak ettiğim başka bi konu var. gelinlik fotolarını gördüm resimlerde, saçın çok hoş olmuş. büyük resim varsa koyabilir misin veya daha önce koymuşsan link verir misin?

cok güzell..zevkle döşenmiş bir ev..allah huzur içinde yaşamayı nasip etsin
amin cnm cok tesekkurler..
Evin çok güzel huzur içinde otur,renk seçimi ve mobilya benim sevdiğim tarzda,sade ve şık
sadeligi cok seviyorum cnm,toparlamasi da kolay oluyo hem..Cok tesekkur ederim..

Ne güzel bir eviniz var. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah güle güle oturun :)
cok tesekkur ederim almilacim...
canım evin sade,şık,temiz ve hersey bırbırıyle çok uyumlu ağız tadıyla oturman dileğiyle
elimden geldigince uydurmaya calistim cnm zaman biraz kısıtlıydı ve kotu gunler gecirdigim icin bazi noktalar istedigim gibi olmadi..Ama cok sukur buna da..Cok tesekkurler..

evin her şeyin çok güzel misscim.gerçi tüm detayları çeyiz hazırlığından biliyoruz ama yerleşmiş hali çok daha güzel olmuş.huzurla sağlıkla oturun canım
di mi esracim ceyiz hazirligimda tum sureci paylasmistim sizlerle sonra dugun resimleri derken simdi de sira eve geldi...Amin cnm guzel dilegin icin..

canım evini cok güzel döşemişsin inş.kendi evin dahada güzel olur..:)
amin cnm insallah kendi evimi de dosemek nasip olur...Cok tesekkurler..
Diğer eklediğiniz bütün resimleri görmüştüm evinizin de zevkli bir şekilde döşendiğini düşünüyordum yanılmamışım çok şık ve zarif döşenmiş güle güle oturun.
cok sagol cnm guzel yorumun icin..Elimden geldigince uydurmaya calistim...

cnm evet su an icin sorun yok ama bebis olunca naparim bilmiyorum artik ustune bisiler orterim heralde.Cok tesekkur ederim..
anahtarligi trendyol.com isimli siteden almistim indirimde oldugu bi donemde..

cok güzel hersey.. allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin
amiin cnm insallah..Cok tesekkur ederim...

canımm güzel günlerde oturun inş.
herşey çok güzel olmuş.
cok sagol cnm begenmene sevindim..

ayy çok beğendim tatlım yaa maşallah Allah nazarlardan korusun...

gereksiz eşya yok rahat şık ve zarif...güle güle oturun...
cok sagol cnmcm evet toparlamasi kolay gercekten tavsiye ederim az esya rahat oluyo..

ben de evini çok beğendim ve arkadaşla aynı soruyu soracaktım o benden önce davranmışl
çook beğendim anahtarlığını canım
cnm yanitladim soruyu internetten almistim anahtarligi..

tesekkur ederim cnm..Dugun resimlerimi koymustum siteye..Asagidaki linkten bakabilirsn..
http://www.kadinlarkulubu.com/album...dugun-resimlerini-merak-edenlere25092010.html

sabırsızlıkla bekliyorum evini miss
ferah sade tam istediğim gibi
güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah
herşey çok güzel

cok güsel evine bayıldım tarzınız ve zevkleriniz süper .eşinle birlikte hep böle mutlu kalın... aşkınız bi öür sürsün

mutluluğun daim olsun cnm
herşey çok şık ve uyumlu olmuş
güle güle kullanın inşallah.

eviniz çok güzel güle güle oturun. mobilyalarınız falan hepsi çok uyumlu ama en çok salondaki koltuklarınıza bayıldım

diğer konularından da takip etmiştim. özellikle çeyizindekiler bana baya fikir verdi
evinde çok sade ve huzurlu görünüyor.:81: mutlulukla oturun eşinle. darısı kendi evinize inşallah

şimdiye kadar gördüklerimin içinde en beğendiğim ev. öncelikle zevkiniz için tebrik ederim sizi. bir de salon perdeleriniz hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

misss gülegüle otur evindeçok ferah olmuş evin.sade ve şık ayrıca

Çok zevkli ve çok hoş döşenmiş evin var canım.
Salonun renk tonlarına bayıldım süper olmuş.
Salonun halısı harika süper süper süper.
Allah ağız tadıyla mutlu huzurlu günlerde oturman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…