- Konu Sahibi miss_curious
-
evin çok güzel,ve sadece cnm ...ferah göz yormuyor....koltuklar açık renk çocuk olana kadar idal ...çocuktan sonra bilmiyorum valla tecrübeye tabi :)
biide anahtar askılığın çok güzell nereden aldın cnm ???
güle gülee otur
amin cnm cok tesekkurler..cok güzell..zevkle döşenmiş bir ev..allah huzur içinde yaşamayı nasip etsin
sadeligi cok seviyorum cnm,toparlamasi da kolay oluyo hem..Cok tesekkur ederim..Evin çok güzel huzur içinde otur,renk seçimi ve mobilya benim sevdiğim tarzda,sade ve şık
cok tesekkur ederim almilacim...Ne güzel bir eviniz var. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah güle güle oturun :)
elimden geldigince uydurmaya calistim cnm zaman biraz kısıtlıydı ve kotu gunler gecirdigim icin bazi noktalar istedigim gibi olmadi..Ama cok sukur buna da..Cok tesekkurler..canım evin sade,şık,temiz ve hersey bırbırıyle çok uyumlu ağız tadıyla oturman dileğiyle
di mi esracim ceyiz hazirligimda tum sureci paylasmistim sizlerle sonra dugun resimleri derken simdi de sira eve geldi...Amin cnm guzel dilegin icin..evin her şeyin çok güzel misscim.gerçi tüm detayları çeyiz hazırlığından biliyoruz ama yerleşmiş hali çok daha güzel olmuş.huzurla sağlıkla oturun canım
amin cnm insallah kendi evimi de dosemek nasip olur...Cok tesekkurler..canım evini cok güzel döşemişsin inş.kendi evin dahada güzel olur..:)
cok sagol cnm guzel yorumun icin..Diğer eklediğiniz bütün resimleri görmüştüm evinizin de zevkli bir şekilde döşendiğini düşünüyordum yanılmamışım çok şık ve zarif döşenmiş güle güle oturun.
cnm evet su an icin sorun yok ama bebis olunca naparim bilmiyorum artik ustune bisiler orterim heralde.evin çok güzel,ve sadece cnm ...ferah göz yormuyor....koltuklar açık renk çocuk olana kadar idal ...çocuktan sonra bilmiyorum valla tecrübeye tabi :)
biide anahtar askılığın çok güzell nereden aldın cnm ???
güle gülee otur
amiin cnm insallah..Cok tesekkur ederim...cok güzel hersey.. allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin
cok sagol cnm begenmene sevindim..canımm güzel günlerde oturun inş.
herşey çok güzel olmuş.
cok sagol cnmcmayy çok beğendim tatlım yaa maşallah Allah nazarlardan korusun...
gereksiz eşya yok rahat şık ve zarif...güle güle oturun...
cnm yanitladim soruyu internetten almistim anahtarligi..ben de evini çok beğendim ve arkadaşla aynı soruyu soracaktım o benden önce davranmışl
çook beğendim anahtarlığını canım
tesekkur ederim cnm..güle güle oturun canım
benim merak ettiğim başka bi konu var. gelinlik fotolarını gördüm resimlerde, saçın çok hoş olmuş. büyük resim varsa koyabilir misin veya daha önce koymuşsan link verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?