- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
amin cnm insallah cok tesekkurler..eviniz güzel,ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşayın
sagol cnmmisss gülegüle otur evindeçok ferah olmuş evin.sade ve şık ayrıca
amin cnm cok tesekkur ederimÇok zevkli ve çok hoş döşenmiş evin var canım.
Salonun renk tonlarına bayıldım süper olmuş.
Salonun halısı harika süper süper süper.
Allah ağız tadıyla mutlu huzurlu günlerde oturman dileğiyle.
tesekkur ederim cnm..tek kelimeyle harika olmuş....
cok tesekkur ederim cnm..çok güzeeeeeeeeeeeeeeel canım ii günlerde otur
cnm dekorasyona cok merakliyim cok seviyorum bu konuda bisiler yapmayi..Salon perdelerinin ne oldugunu bilmiyorum inan sadece odaya uyum saglayacak modern bsi olsun dedik ve perdecinin renk alternatifler arasinda bunu da gosterdi ve karar verdik..herşey çok güzel ve zevkle, özenle seçilmiş. önemlisi modern döşenmiş. çeyizden seni takip ediyodum evinide merak ettim sadec salon perdeleri çok değişik geldi. nasıl bişey? özel bir adı varmı ya?
amin cnm cok tesekkur ederim..harika harika her şeyin çok güzelAllah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin
cok sagol cnm sadeligi cok seviyorum..Çok beğendim, hem ferah, hem uyumlu, hem gereksiz şeylerle doldurulmamış, kısacası harika
cok sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Canım herşey harika görünüyor. Sade ve oldukça şık bir evin var, zevkine hayran kaldım.Birkaç sorum olacak; oturma odasındaki köşe takımı ve yine oturma odasındaki tabloyu nereden ve kaç tl' ye aldın acaba? Buradan yanıtlamak istemezsen özelden de yazabilirsin
Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
cok sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Oturma odasindaki tabloyu markafoni isimli alışveriş sitesinden almistim cnm indirimde oldugu bi donemde..Sanirim 59 tl idi..Kose takimimizi ise 2500 tl ye almistik..
amin cnm insallah..cok tesekkur ederim..Canımmm herşeyinn harikaaa, evin sade, şık ferahhh bayıldım. Özelliklee yemek odan çok çok güzelll, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn
darisi basina insallah cnm ben de mutfak malzemlerini nasil sigdiririm diye dusunuyodum ama bi sekilde yerlesiyor merak etme..Cok tesekkurler..Evin çok güzel çok şık bayıldımmmmm
darısı başıma inşallah böyle bende rahatça yerleşebilirim. şimdiden düşünüyorum.
onca eşyayı nasıl sığdırırım diye. kaç m2 canım ev.:86:
tesekkur ederim cnm koltuk takimima uydurmaya calistim begenmene sevindim..Sade, aydınlık, ferah ve çook güzel
Özellikle yemek oası takımınız. Benim de çok beğendiğim bir model. Evinize çok yakışmış.
huzurla oturun inşaallah.
amin cnm ya insallah esim hayirlisi ile askere gitsin gelsin kredi ile ev almayi istiyoruz bakalim nasip..Ama hepsinden once allah saglik sihhat versin..Sehpayi mobilyayi aldigimiz yerden aldik snrm bilindik bi marka diil uzerinde "by sehpacı" yaziyo..güle güle otur canım hayırlı olsun Allah ev sahibi olmayı da nasip etsin. ama ev ve eşyalar tam oturmuş. hepsi uyumlu
bi şey sorucam zigon sehpan ne marka. ben de arayıştayım da bu aralar
amin cnm tesekkur ederim cook...Canım harika olmuş evin mutlulukla sağlıkla otur inşallah
Tüm evin çok güzel çok ferah.
Senden beklediğim sadelikte ve şıklıkta.
Bu güzel evin istediğiniz anda çocuk çığlıklarıyla şenlenmesi dileğiyle.
Sevgiler...
amiin cnm ya insallah cok istiyorum kendi evimizin olmasini...Hepimiz huzurla,mutlulukla oturalim insallah evlerimizde..Dedigin gibi yerlesmis haliyle daha anlamli oldu...Canım benim evin çok cici olmuşÇeyizlerini tek tek eklemiştin buraya ama böyle evine yerleştirince çok daha anlamlı oldu Ağız tadıyla, huzurla, büyük mutluluklarla oturun..Rabbim tez vakitte bir ev nasip etsin size inşaallah
rica ederim cnm ne demek..Ne guzel kendi evine tasiniyorsun,darisi kirada olan tum KK lılarin basina insallah..Yanıtladığın için teşekkür ederim.Ben de 2.5 senedir kirada oturuyorum, 1 ay sonra kendi evime taşınacağım inş. ve dilerim ki Rabbim kirada olan herkese bir an önce kendi evini almayı nasip etsin inş.
cnm tesekkur ederimevin çok tatlı ve rahat olmuşş. güle güle otur. ben de yatak örtünü nereden aldığını merak ettim?
tesekkur ederim cnm..ÇOK HOŞ HUZUR MUTLULUK DİLİYORUMM
tesekkur ederim cnm begenmene sevindim..canım evin çok güzel çok hoş olmuş eviniz güle güle oturun :)
tesekkur ederim cnm..ev de ,eşyalarında çok güzel.güle güle oturun...
amin cnm ya insallah cok tesekkur ederim..Sade ve çok şık bir ev olmuş.Ferah bir havası var çoook beğendim güle güle oturman dilegiyle;yuvanda mutluluklar dilerim sana.
di mi ama gercekten cok fazla merak eden olmustu..KK da en çok merak edilen evlerden biri desem yalan olmaz dimi:)) çok beğendim. çok güzel olmuş herşey sade ve şık. mutlulukla oturun. inşallah kendi evinde olur hayırlısıyla...
tesekkur ederim cnm gercekten bi cok arkadasin evi cok guzel..şık ve sade bır evın var canım güle güle otur kkda herkesin evi çok güzel maşallah
amin cnm cok tesekkur ederimEviniz gerçekten mükemmel sade ve şık..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..
Antalyanın hangi semtinde oturuyorsunuz acaba..
insallah cnm senin de olur diledigin gibi bir ev..Cok tesekkur ederimrabbim ağız tadıyla ,huzurla oturmanızı nasip etsin inş...çok şık,değişik,ferah bi evin var...darısı olmayanlara in...benimde olur inş..aminnn...
tesekkur ederim cnm amiin insallah..Çok güzel sade bir ve huzurla oturun inşallah....
aman allahım evin süper hatta ötesi senden rica etsem mobilyalarını dekoratif eşyalarını mutfaktakileri falan filon kısacası herşeyini nerden aldın?lütfen cvp!bayıldım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?