Miss_curious'un Evi..

eviniz güzel,ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşayın
amin cnm insallah cok tesekkurler..

misss gülegüle otur evindeçok ferah olmuş evin.sade ve şık ayrıca
sagol cnm cok fazla esya ile doldurmamaya calistim begenmene sevindim..

amin cnm cok tesekkur ederim en fazla halilar ugrastirdi beni elimden geldigince uydurmaya calistim..

tek kelimeyle harika olmuş....
tesekkur ederim cnm..
çok güzeeeeeeeeeeeeeeel canım ii günlerde otur
cok tesekkur ederim cnm..

cnm dekorasyona cok merakliyim cok seviyorum bu konuda bisiler yapmayi..Salon perdelerinin ne oldugunu bilmiyorum inan sadece odaya uyum saglayacak modern bsi olsun dedik ve perdecinin renk alternatifler arasinda bunu da gosterdi ve karar verdik..

harika harika her şeyin çok güzel Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin
amin cnm cok tesekkur ederim..

Çok beğendim, hem ferah, hem uyumlu, hem gereksiz şeylerle doldurulmamış, kısacası harika
cok sagol cnm sadeligi cok seviyorum..

cok sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Oturma odasindaki tabloyu markafoni isimli alışveriş sitesinden almistim cnm indirimde oldugu bi donemde..Sanirim 59 tl idi..Kose takimimizi ise 2500 tl ye almistik..

Canım benim evin çok cici olmuş Çeyizlerini tek tek eklemiştin buraya ama böyle evine yerleştirince çok daha anlamlı oldu Ağız tadıyla, huzurla, büyük mutluluklarla oturun..Rabbim tez vakitte bir ev nasip etsin size inşaallah

cok sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Oturma odasindaki tabloyu markafoni isimli alışveriş sitesinden almistim cnm indirimde oldugu bi donemde..Sanirim 59 tl idi..Kose takimimizi ise 2500 tl ye almistik..

Yanıtladığın için teşekkür ederim. Ben de 2.5 senedir kirada oturuyorum, 1 ay sonra kendi evime taşınacağım inş. ve dilerim ki Rabbim kirada olan herkese bir an önce kendi evini almayı nasip etsin inş.

Canımmm herşeyinn harikaaa, evin sade, şık ferahhh bayıldım. Özelliklee yemek odan çok çok güzelll, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn
amin cnm insallah..cok tesekkur ederim..

darisi basina insallah cnm ben de mutfak malzemlerini nasil sigdiririm diye dusunuyodum ama bi sekilde yerlesiyor merak etme..Cok tesekkurler..

Sade, aydınlık, ferah ve çook güzel
Özellikle yemek oası takımınız. Benim de çok beğendiğim bir model. Evinize çok yakışmış.
huzurla oturun inşaallah.
tesekkur ederim cnm koltuk takimima uydurmaya calistim begenmene sevindim..

güle güle otur canım hayırlı olsun Allah ev sahibi olmayı da nasip etsin. ama ev ve eşyalar tam oturmuş. hepsi uyumlu
bi şey sorucam zigon sehpan ne marka. ben de arayıştayım da bu aralar
amin cnm ya insallah esim hayirlisi ile askere gitsin gelsin kredi ile ev almayi istiyoruz bakalim nasip..Ama hepsinden once allah saglik sihhat versin..Sehpayi mobilyayi aldigimiz yerden aldik snrm bilindik bi marka diil uzerinde "by sehpacı" yaziyo..

Canım harika olmuş evin mutlulukla sağlıkla otur inşallah
amin cnm tesekkur ederim cook...
Tüm evin çok güzel çok ferah.
Senden beklediğim sadelikte ve şıklıkta.
Bu güzel evin istediğiniz anda çocuk çığlıklarıyla şenlenmesi dileğiyle.

Sevgiler...

amiin cnm bebise biraz var annemin saglik problemleri ve esimin askerligi erteletiyor bize simdilik...Begenmene sevindim cok tesekkur ederim..

amiin cnm ya insallah cok istiyorum kendi evimizin olmasini...Hepimiz huzurla,mutlulukla oturalim insallah evlerimizde..Dedigin gibi yerlesmis haliyle daha anlamli oldu...

Yanıtladığın için teşekkür ederim. Ben de 2.5 senedir kirada oturuyorum, 1 ay sonra kendi evime taşınacağım inş. ve dilerim ki Rabbim kirada olan herkese bir an önce kendi evini almayı nasip etsin inş.
rica ederim cnm ne demek..Ne guzel kendi evine tasiniyorsun,darisi kirada olan tum KK lılarin basina insallah..

evin çok tatlı ve rahat olmuşş. güle güle otur. ben de yatak örtünü nereden aldığını merak ettim?
cnm tesekkur ederim yatak ortumu linensten almistim..

ÇOK HOŞ HUZUR MUTLULUK DİLİYORUMM
tesekkur ederim cnm..

canım evin çok güzel çok hoş olmuş eviniz güle güle oturun :)
tesekkur ederim cnm begenmene sevindim..
ev de ,eşyalarında çok güzel.güle güle oturun...
tesekkur ederim cnm..

Sade ve çok şık bir ev olmuş.Ferah bir havası var çoook beğendim güle güle oturman dilegiyle;yuvanda mutluluklar dilerim sana.
amin cnm ya insallah cok tesekkur ederim..

KK da en çok merak edilen evlerden biri desem yalan olmaz dimi:)) çok beğendim. çok güzel olmuş herşey sade ve şık. mutlulukla oturun. inşallah kendi evinde olur hayırlısıyla...
di mi ama gercekten cok fazla merak eden olmustu..Umarim begenmissinizdir cnm..

şık ve sade bır evın var canım güle güle otur kkda herkesin evi çok güzel maşallah
tesekkur ederim cnm gercekten bi cok arkadasin evi cok guzel..
Eviniz gerçekten mükemmel sade ve şık..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Antalyanın hangi semtinde oturuyorsunuz acaba..
amin cnm cok tesekkur ederim etiler mahallesinde oturuyoruz..

rabbim ağız tadıyla ,huzurla oturmanızı nasip etsin inş...çok şık,değişik,ferah bi evin var...darısı olmayanlara in...benimde olur inş..aminnn...

aman allahım evin süper hatta ötesi senden rica etsem mobilyalarını dekoratif eşyalarını mutfaktakileri falan filon kısacası herşeyini nerden aldın?lütfen cvp!bayıldım yaaaaa

rabbim ağız tadıyla ,huzurla oturmanızı nasip etsin inş...çok şık,değişik,ferah bi evin var...darısı olmayanlara in...benimde olur inş..aminnn...
insallah cnm senin de olur diledigin gibi bir ev..Cok tesekkur ederim bu arada insallah ikiz kizin olur

Çok güzel sade bir ve huzurla oturun inşallah....
tesekkur ederim cnm amiin insallah..

aman allahım evin süper hatta ötesi senden rica etsem mobilyalarını dekoratif eşyalarını mutfaktakileri falan filon kısacası herşeyini nerden aldın?lütfen cvp!bayıldım yaaaaa

tesekkur ederim cnm zevklerimiz uyusuyor demek ki ceyiz topigimde mutfak esyalarim ve ceyizim var ordan detayli bakabilirsin dilersen...Sormak istediklerini ordan sorabilirsin cnm..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/369529-miss-curiousun-ceyizi.html
mobilyalarimizi antalyadan aldik oyle bilindik bi marka degil cnm..Dekoratif esyalarimi ikea,mudo dan aldim genellikle..
İnternetten de bi cok sey almisimdir..Mudo,Tchibo,Markafoni,Limango,trendyol sıklıkla alisveris yaptigim siteler..Umarim yardimci olabilmisimdir cnm..

mutlu mesut oturun evinizde inşallah..bende anahtarlığı sorucam nerden aldığınızı.çok değişik ve modern duruyor.cevaplarsanız sevinirim.

çoooookk güzel herhalde şimdiye kadar gördüğüm en zevkli ev güle güle sağlıkla aşkla otur

Cnm evin bir harika her köşesine bayıldım allah nazarlardan saklasın sizi bende ev hazırlığı yaporum bu ara temmuz da düğünüm var kısmetse ben salon halını nerden aldığını soracaktım cnm

Can dostum benim
evin harika,hayallerimdeki ev
inan aceleye gelmiş hali bile mükemmel
her ayrıntı çok ama çok güzel
yeni aldığın tablo çok güzel durmuş
tüm objeler,halılar,perdeler hepsi çok uyumlu
zevkli arkadaşım benim
inş kara bulutlar sizi terk eder
eşin hayırlısıyla gidip gelir askere de
evinizi alırsınız tatlım
size en en en çok mutluluklar
sağlıkla,huzurla oturun canımcım

hatta ennem işten gelsin
ona da göstereceğim :)
kesin mutluluktan ağlar :) :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…