Miss_curious'un Evi..

herşey çok güzel ve zevkle, özenle seçilmiş. önemlisi modern döşenmiş. çeyizden seni takip ediyodum evinide merak ettim sadec salon perdeleri çok değişik geldi. nasıl bişey? özel bir adı varmı ya?

Çok beğendim, hem ferah, hem uyumlu, hem gereksiz şeylerle doldurulmamış, kısacası harika

Canım herşey harika görünüyor. Sade ve oldukça şık bir evin var, zevkine hayran kaldım. Birkaç sorum olacak; oturma odasındaki köşe takımı ve yine oturma odasındaki tabloyu nereden ve kaç tl' ye aldın acaba? Buradan yanıtlamak istemezsen özelden de yazabilirsin

Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.

Canımmm herşeyinn harikaaa, evin sade, şık ferahhh bayıldım. Özelliklee yemek odan çok çok güzelll, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn

Evin çok güzel çok şık bayıldımmmmm
darısı başıma inşallah böyle bende rahatça yerleşebilirim. şimdiden düşünüyorum.
onca eşyayı nasıl sığdırırım diye. kaç m2 canım ev.:86:

Sade, aydınlık, ferah ve çook güzel
Özellikle yemek oası takımınız. Benim de çok beğendiğim bir model. Evinize çok yakışmış.
huzurla oturun inşaallah.

güle güle otur canım hayırlı olsun Allah ev sahibi olmayı da nasip etsin. ama ev ve eşyalar tam oturmuş. hepsi uyumlu
bi şey sorucam zigon sehpan ne marka. ben de arayıştayım da bu aralar

Tüm evin çok güzel çok ferah.
Senden beklediğim sadelikte ve şıklıkta.
Bu güzel evin istediğiniz anda çocuk çığlıklarıyla şenlenmesi dileğiyle.

Sevgiler...

Sade ve çok şık bir ev olmuş.Ferah bir havası var çoook beğendim güle güle oturman dilegiyle;yuvanda mutluluklar dilerim sana.

KK da en çok merak edilen evlerden biri desem yalan olmaz dimi:)) çok beğendim. çok güzel olmuş herşey sade ve şık. mutlulukla oturun. inşallah kendi evinde olur hayırlısıyla...

Eviniz gerçekten mükemmel sade ve şık..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Antalyanın hangi semtinde oturuyorsunuz acaba..

maşallahsıcak bır ev olmuş..
tesekkur ederim cnm..

çok güzel döşenmiş eviniz mutlulukla oturun...
cok tesekkur ederim cnm..

Cok sagol ozlemcim..

sabırsızlıkla bekliyorum evini miss
ferah sade tam istediğim gibi
güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah
herşey çok güzel
cnm benim valla merak ettiginiz icin koydum, bi turlu vakit bulamamistim ama pazar gunu annem bendeydi o yuzden cekebildim..Cok tesekkur ediyorum..

cok güsel evine bayıldım tarzınız ve zevkleriniz süper .eşinle birlikte hep böle mutlu kalın... aşkınız bi öür sürsün
cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin..Allahim mutlulugumuzu daim etsin hepimizin evlerimizden huzuru eksik etmesin insallah...

mutluluğun daim olsun cnm
herşey çok şık ve uyumlu olmuş
güle güle kullanın inşallah.
tesekkurler cnm begenmene sevindim..

eviniz çok güzel güle güle oturun. mobilyalarınız falan hepsi çok uyumlu ama en çok salondaki koltuklarınıza bayıldım
Tesekkur ederim cnm once cok icime sinmemisti ama yorumlarinizi okuyunca ve cevremdekilerin yorumlarini duyunca daha cok mutlu oldum..

diğer konularından da takip etmiştim. özellikle çeyizindekiler bana baya fikir verdi
evinde çok sade ve huzurlu görünüyor.:81: mutlulukla oturun eşinle. darısı kendi evinize inşallah
fikir verebildiysem ne mutlu cnm, insallah bi gun kendi evimin resimlerini de koymak nasip olur..Cok tesekkur ederim..

şimdiye kadar gördüklerimin içinde en beğendiğim ev. öncelikle zevkiniz için tebrik ederim sizi. bir de salon perdeleriniz hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Cnm cok tesekkur ederim..Perdemin kumasini,cinsini inan bilmiyorum zaten butun evin perdelerini yarim saatte belirledim ve ciktim o donemde zaman kısıtlı oldugu icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…