MissA'nın Vitrini

Bu kadar güzel zenci bir hatunsan asla böyle hatalar yapmamalısın

Son düzenleme:

evet cok kalici
demekki bana oyle gelmiyomus

Drew Barrymore
bende onu 50 ilk opucukte tanidim cok tatli cok sevimli, sicak bi kiz
50 ilk opucuk filmi de superdi, Adam Sandler'in yaptigini cok az "adam" ( ) yapardi

evet cok kalici
demekki bana oyle gelmiyomus

Drew Barrymore
bende onu 50 ilk opucukte tanidim cok tatli cok sevimli, sicak bi kiz
50 ilk opucuk filmi de superdi, Adam Sandler'in yaptigini cok az "adam" ( ) yapardi

darkgreencim adam sandlerin yaptığını gerçek hayatta yapacak erkek olduğunu sanmıyorum

missa bourjoisle ilgili düşünceni merakla bekliyorum birde foto koyarmısın, gerçekten pembe o tondamı.

Evet kızlar bende katılıyorum ama birde kız açısından düşünelim

Birgün seni terkedip gitse umrunda olmaz çünkü hatırlamazsın bile

missa bourjoisle ilgili düşünceni merakla bekliyorum birde foto koyarmısın, gerçekten pembe o tondamı.

Canım aslında resim koymak istiyorum ama çok anlaşılır detaylıkta renkleri göstericek bi makinam yok
Daha önce yazmıştım yorumlarımı görmemiş olabilirsin tekrar ediyim senin için
Rujun rengi göründüğü gibi değil daha açık gül kurusu gibi yapısı da güzel değil dudağı kurutuyor
Ama allık 10 numara
Tam göründüğü gibi bayıldım
Geçen strawberry'ye bakarken bu allığın da içinde olduğu başka setler vardı eğer işine yarar şeyler varsa onlara da bakabilirsin

evet kız açısından bakınca doğru sölüyorsun, bazen kızın yerinde olmak ne hoş olurdu aslında. Sabah uyandığında hiç birşey hatırlamamak.

Ben bourjoisi hiç kullanmadım, ama bu seti birkaç sitede daha görmüştüm, yorumu kaçırmışım sana yineletmiş oldum:)) Allığın rengi çok güzel o halde diğer setlerede bakmak lazım.

Bende yorum yapıyım ben genelde mac ruj kullanıyorum, ama üzerine muhakkak bir parlatıcı sürüyorum, bana kuru geliyor aynı senin aldığın rujda bahsettiğin gibi. Gerçi ben genelde evden çıkana kadar ruju yediğim için çok da sorun olmuyor, işe gidince çok komik oluyor göz yüz pür makyaj dudaklarda ruj kalıntısı. Hele mac rujların tadına doyamıyorum
Bu arada ykm ysl yada estee lauder kampanyası vardı arkadaşlar, 100 ml parfüme 5 tane orjinal ruj hediyeydi, renk skalası sabitse renkler benim favorim değil, ilgilenirseniz diye yazdım.

şiddetle katılyorum missacıkım korkunç görünüyor:26:

bir ara buna benzer ve özlem tekini meşhur ettiği saç tipi yaygındı hatırlamısınız. Ben de yapmıştım. Düşündükçe çok komik geliyor, ama frapeden, dolmadan(saçın kahkul kısmı dolanarak yapılan bombeli saç) kat kat iyidir bence

Bende rujyiyengillerdenim
Sonradan da tazelemeye çok üşenirim bütün gün öyle gezerim

Bu son haber iyiymiş her ne kadar ykm tarzı mağazalarda parfümlerin fiyatları uçuk olsa da böyle kampanyalarla daha çekici hale geliyorlar, bir soruşturmak lazım

Yılbaşını evde sıcak aile ortamında geçirmeyi sevenlerdenim
O yüzden o güne özel bir hazırlık vs yapmam
Lakin ben yapmıyorum diye sokaklar caddeler avmler de yapmasın diyemem
Çünkü her yılbaşı zamanı gecenin karanlığında ışıl ışıl parlayan süslemeleri izlemek çok hoşuma gidiyor

Birde kar yağsa eldivenler berelerle geçirsek yılbaşını, soğuk bir sabaha uyansak ne güzel olur
Sıcacık yatağımızdan kalkmak istemesek ama dışarıdan bembeyaz bir ışık odadan içeri süzülse -karın parıltısı-
Gün içerisinde kendimizi dışarı atsak azcık yürüsek bir yerde ortursak, sıcak bir kahve yudumlasak
Güzel olmaz mıydı

Yılbaşına dair sadece soğuğu ve ışıkları değil
Yılbaşı şarkılarını ve filmlerini de çok severim
Ama bunların da tadı karsız yarım kalıyor

Bu arada;
Nette resimlere bakarken şunu buldum
Çocukluğumdaki kartposttalların üzerindeki resim
Oyy bir garip oldum şimdi ya

o kartpostalların üstüde sim kaplı olurdu değil mi??:97:

bahsettiğim 100 ml parfüm alanayıd, şimdi sitesine baktım clinique 3'lü rujda %60 indirimle 59 TL'dı. Ben sanırım ruj sapığına döndüm.

Bershka 11'den beğendiklerim

Bu kombinde özellikle gömleği, kemeri ve kalın ceketi çok beğendim

Önü açık olmasa daha iyi olurmuş ama şık bi bot

canım ben de böyle bi set aldım geçen sene sanırım içindeki ruj bununla aynı ben de hiç beğenmedim.bayat mıydı neydi:S doğru dürüst sürülmüyodu bile allığı güzeldi ama.senin allığın nasıl çıktı?

ayyyy yilbasi dekorasyonlara bende bayilirimmm
aksamlari heryer piril piril parliyooo
bayiliyorum aralik ayinda aksamlari carsida gezmeyi
Avrupanin en isiltili sehrinde oldugum icin sansliyim bu yonden
gercekten bu sehir bu ay cok cok farkli oluyo

ama kardan hic bahsetme
o bahsettigin kari ben iki haftadir yasiyorum
ve biktiiiiiimmmmm !!
onceleri cok beklersin kari ama 1/hafta yagdimi cok kotu oluyo yaa
soguktan cikmak bile istemiyosun
2gun yagsa super olur

Aynen dediğin gibi allık şahane canım rengi zaten birebir çıktı pembiş pembiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…