Yeni Kozmetik Ürünlerim Karşınızda...
Bioderma H2O Sensibio ile başlayalım...
Kendisini yorumlara dayanaraktan almış bulunmaktayım, internet camiasında gayet beğenilmiş bir ürün
Yüz temizlemeye yarıyor, makyaj -göz makyajı da dahil- çıkarıyor.
Daha önceden Bebak kullanıyordum
Ama o çok yağlı olduğu için hoşuma gitmiyordu sinir oluyordum
Bu ondan kat kat iyi çıkarmakla beraber yağlandırma vs yapmıyor zaten su gibi birşey
Ayrıca boyutları da çok büyük
Şu ara kampanyada bu ürün 1 alana 1 bedava
Artı bir kampanyası daha var ürünle beraber kart veriyorlar karta ürünün üzerindeki yapışkanı yapıştırıyorsun 10 puan toplayınca bir ürün bedavaya geliyor
Tabi ben bunları bitirip yenilerini alana kadar kampanya mampanya kalmaz
Zaten sürekli ve yoğun makyaj yapan biri değilim
Ama birkaç arkadaş birleşip ortak kart yapılırsa en azından bir bedava alınabilir
Bu ikilinin fiyatı 49lira
Değer mi? Değer
PASTEL OJE; keşke almasaymışım diyorum
Çünkü Watsons'ın bu ayki kampanyasında pastelden bir ruj alana bir oje bedava ama renkleri sınırlıymış
Tabi üzülmek işin esprisi eğer hem ruja ihtiyacı olan hemde yanında da ojesi varmış ohh miss diyenler için bu bilgiyi düştüm
Bu arada renk gene pembe yani gene kendimi aşıp başka bir renk alamadım
Nivea Dry Comfort Koltukaltı Roll-on; Nivea'ya taş atıp duruyorum ama ikidir Nivea roll-on alıyorum
Diğeri daha fresh limonumsu bir kokuydu
Bu daha kremsi bir koku
Ben hafif tatlı tatlı bir koku verir diyordum ama özellikle ilk gün bir garip acımsı kokusu geldi burnuma fena oldum
Ama şimdi ya burnum alıştı yada ilk günün verdiği birşeydi o artık kokusu gelmiyor pek
Sonuç normal eh işte
Fiyatı net hatırlamamakla beraber; 4.90
Down Under Natural's Şampuanım: 2 kere yeşilinden kullandım 1 kere de kırmızısından şimdi 2. kırmızıyı aldım
Ben çok memnunum şampuanımdan
Ama bir üründen memnun olsam bile yeni şeyler deneme merakım var
O yüzden sanırım bu bitince başka bir marka alıcam
Fiyatı sanırım 9lira
Nail Sticker; tırnaklarıma renk veremiyorum bari biraz süs ekliyim diye aldım
Her gün başka bir oje sürüp tek parmağa bunlardan birini yapıştırıyorum eğlenceli birşey
Arkada duran şeyde
elseve'in deneme şampuanı
Arı sütü serisinin gece serumunu çok seviyorum şampuanın testerını görünce attım poşete bi denicem bakalım nasılmış
Gerçi bir kereden ne anlicaksam